DPS 19.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakie egzaminy? Dlaczego ja nic nie wiem, jak zwykle? Kciuki trzymam! Zima mi się BARDZO PODOBA, ale zimą, nie wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakieś egzaminy na stanie? No to oczywiście KCIUKI SĄ TRZYMANE! Szczegóły nieistotne... No ja też wspieram duchowo!!! Jakie egzaminy? Dlaczego ja nic nie wiem, jak zwykle? Kciuki trzymam! Zima mi się BARDZO PODOBA, ale zimą, nie wiosną! No są... przeklęte egzaminy... Małż zdaje... się mi zdaje, że zdaje... Wszystkim wspierającym wielce dziękuję ja, bo chopa wywiezłam na tydzień i terozki wszystko se musze sama... drwa przynieść... narąbać...a może w odwrotnej kolejności auto plandeką okryć... ze psem pospacerować... Cołki odmawiam odśnieżania, bo śnieg za ciężki... jutro odśnieżarki zamówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No są... przeklęte egzaminy... (...)chopa wywiezłam na tydzień i terozki wszystko se musze sama (...) Moja baba, się wywozi na calutki weekend .. na kursa do Sulejówka .... I tak się zastanawiam, na ile szerokie jest dla mnie - w tej sytuacji - stwierdzenie: "wszystko se muszę sam" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W tej sytuacji lepiej sam niż nie sam (mówię jako żona, by nie rzec - baba, he he). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Moja baba, się wywozi na calutki weekend .. na kursa do Sulejówka .... I tak się zastanawiam, na ile szerokie jest dla mnie - w tej sytuacji - stwierdzenie: "wszystko se muszę sam" ..... Pozostań może przy... narąbaniu...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Leżeć też będziesz sam pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pozostań może przy... narąbaniu...:rotfl: Kiedy ja tak ciężko kaca odchorowuję ...... no i pić samemu (?) ... jak ankokolik jakiś ... Na złą mnie sprowadzasz drogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzewa narąbaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kiedy ja tak ciężko kaca odchorowuję ...... no i pić samemu (?) ... jak ankokolik jakiś ... Na złą mnie sprowadzasz drogę .... Do usług... Dzewa narąbaniu!!! Eeeee tam... spocić się można i dziabnąć siekierecką w odnóże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Alibo kołkiem jakim w czerep dostać, jak odskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Alibo kołkiem jakim Wolę określenie "prosty człowiek" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dz-Ewa narąbaniu!!! EWAAAAAAAAAAAAA!!!. Tu się o Tobie coś insynuuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Manipulant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Alibo kołkiem jakim w czerep dostać, jak odskoczy... Wolę określenie "prosty człowiek" ... Karważ se naplułam znów wew ekranę EWAAAAAAAAAAAAA!!!. Tu się o Tobie coś insynuuje!!! Antycypowali... właśnie se winko spożywam... Mam dość tego tygodnia... aby do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To już TYLKO jutro. Jutro piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tak tak tak tak tak ... tydzień jest dodupny.Jutro piąteczek, Tak tak tak tak ....TYLKO TA ZIMA ZA WSZYSTKIMI OKNAMI ................JA PIERD....niczę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To już TYLKO jutro. Jutro piątek! Niestety nie... mnie się dopiero niedzielnie może poprawić Tak tak tak tak tak ... tydzień jest dodupny. Jutro piąteczek, Tak tak tak tak .... TYLKO TA ZIMA ZA WSZYSTKIMI OKNAMI ................JA PIERD....niczę ...... Ja nawet DOLĘ U mnie wiosna dla odmiany... Szlag szlag szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Nie ma co zbiorowo narzekać, bo w ten sposób sobie nastroju nie poprawimy! Łosia, nos do góry i dawaj jakieś ładne letnie słoneczne foty ze swojego lasu, szybciorem! Raus, raus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Kiedy ja tak ciężko kaca odchorowuję ...... no i pić samemu (?) ... jak ankokolik jakiś ... Na złą mnie sprowadzasz drogę .... Lusterko!!! Z inteligentną osobą zawsze warto wypić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Lusterko!!! Z inteligentną osobą zawsze warto wypić!!!! No to lusterko odpada. Musze szybko nabyć portret Einsteina ... w najgorszym razie ... Franza Josepha ..... Edytowane 22 Marca 2013 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts