Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Nie ma co zbiorowo narzekać, bo w ten sposób sobie nastroju nie poprawimy!

Łosia, nos do góry i dawaj jakieś ładne letnie słoneczne foty ze swojego lasu, szybciorem!

Raus, raus! ;) :rotfl:

Nie mam letnich fot... buuuu....:bash:

Lusterko!!! Z inteligentną osobą zawsze warto wypić!!!!

Prawda...:)

No to lusterko odpada.

Musze szybko nabyć portret Einsteina ... w najgorszym razie ... Franza Josepha .....

KOtek Ty nie byj taki skromny :rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Phi!

Jakby mnie pytali, czy chcę taką chałupę czy takie różowe, to też bym chałupę wolała! :rotfl:

Bardzo ..... RÓŻOWE.

DPSia w tym roku na róż stawia, mówiła:yes::yes:.

Wszystko przez to, że za długo za dużo białego....

A tak poważnie to aż czuć jak pachnie....................:wiggle:

Oj, to prawda, przez to białe wszechobecna poszło mi w tym roku na różowe i inne jaskrawości też. :yes:

I nie mam żadnych oporów i w nosie mam, że różowe kiczowate jest! :p

Jeszcze mam wściekle żółte, kanarkowo seledynowe i ostro pomarańczowe i błękitne...

Wszystko mam! :rotfl:

cofnelam się o pare stron i poplakalam ze smiechu, powspolczuwalam poszkodowanemu i ogolnie się poczułam po domowemu :)

bARDZO SIĘ CIESZĘ :)

Depsia, takie fotki to prawie jak sadyzm. Zatęskniłam za latem aż zabolało

Ja chcę już ciepełko.:bash::bash:

Żeby nie wku..piiiiip na to białe, mokre i wiatrem rozwiewane wrrrr....... to chyba już w depresję bym wpadła. :sick:

Pozdrawiam z zasypanych Żuław.

Hejka Aniu :hug:

Pfy .. TY ŁOsiu .. mam chęć to Wam gołą skromnością po oczach świecę.... :p

Niby nie różowe, ale mnie się tam tak podoba, że ... wszelkie różowości niech się schowają ......;)

A różowy pokój ??? ;)

Phi!

Wszystko mam! :rotfl:

Chwalipięta...:rolleyes:

A ja mam w nosie .... yyyyyyyyy .... nie macie innych tematów?

:)

Muchy???:jawdrop:

Tera będzie wesolutko...

Milutki tydzień

Od poniedziałku… Malż na ciężkich egzaminach… ja z rozwaloną psią łapą, wiosną napier…ającą śniegiem, urodzinami Babci na które trzeba pojechać bo się obrazi, dwoma pracami …

Jest pięknie karważ … cały tydzień dopierdolił mi aliancko ale chyba apogeum ( obym złym prorokiem nie była) przypadło na wczorajszy wieczór…

Mieli oleum dowieźć do ogrzewania domostwa… o 19 dzwoni Pan, iż zmierza ku mnie i będzie niebawem, dla porządku pytam czy wie za którym drzewkiem ma skręcić… twierdzi że chyba pamięta i luz… podjeżdża pod bramę i mówi : wie pani co ja sobie tam na końcu drogi wykręcę i zaraz podjeżdżam… odparłam inteligentnie, że OK. i podwoje garażowe otwieram, światła świecę i fajkę odpalam w oczekiwaniu… jedną, drugą… w lesie ryczy i świeci a do mnie nie wraca… odpalam autko i jadę...

Utknął… aaaaaa…. :bash:

Próbuję wyszarpać go moim autem… marzenie ściętej głowy…

Dzwonię do Sołtysa… ( trwa mecz polsko- ukraiński ) więc pozostawię bez komentarza…

Mówi, ze za poł godziny coś załatwi… zapraszam Pana na herbatkę… odmawia… nalegam… przychodzi... napada go Greyduła… wdzięczy się do niego jak kij do szczoty z glutem i siadaniem na kolankach włącznie… bosko ;)

Po godzinie przyjeżdża ciągnik... jest wiosna , śniegu po kolana i minus 8… ciągnik robi co może i o 23 cysterna zostaje doprowadzona a właściwie dowleczona pod moją bramę… potem już tylko tankowanko, wypełnianie papierków i już Pan oddala się w nieznanym mi bliżej kierunku… jest 23:30…

Wchodzę zmarznięta i wcurwiona do domu… a tam bajka… Greyduła znów rozlizał łapę, w krematorium wygasło… :bash:

Czy ja komuś coś złego zrobiłam???:rolleyes:

Wielu ta za przeproszeniem wiosna daje w kość. :(

Najgorzej, że znowu tę łapę...! :o

A skarpety mu zakładałaś czy nie miał?

Czy może jednym wdzięcznym ruchem potrafi zdjąć?

Ech, z pieskami...

Oby było lepiej! :hug:

Łosia............................:bash: klasyczne ZIMOWE przejścia..

I jeszcze Szary..... ajajaj...:hug:

Może Cię pocieszy, że ja mam baaardzo trudne teraz miesiące i podtrzymuję się przy zyciu myślą, ŻE TERAZ JUŻ MOŻE BYC TYKO LEPIEJ.

I tego Ci życzę:wiggle:

Nie dziękuję coby nie zapeszyć :hug:

Wielu ta za przeproszeniem wiosna daje w kość. :(

Najgorzej, że znowu tę łapę...! :o

A skarpety mu zakładałaś czy nie miał?

Czy może jednym wdzięcznym ruchem potrafi zdjąć?

Ech, z pieskami...

Oby było lepiej! :hug:

Wiesz co, on jak ma skarpetę to się bardziej złości niż na sam bandaż... rozlizał z nudów i ze złości, że Pańcia gdzieś polazła i go zostawiła :rolleyes:

:hug:

Tera będzie wesolutko...

Dzwonię do Sołtysa… ( trwa mecz polsko- ukraiński ) więc pozostawię bez komentarza…

Mówi, ze za poł godziny coś załatwi…

by wiedział jak sie skończy - to by w cztery ciągniki podjechali od razu okoliczni :)

Osia popatrz na to z innej strony... u Ciebie się nie zakopał, podwórka nie rozorał... prawda Depsia:p

tylko Greja szkoda:rolleyes:...

U mnie Salma szybciej zdejmowała skarpetę niż ja zakładałam, jak się goi to podobno swędzi... trzeba się dobrać;)

Porządnie musiał tą łapę rozcharatać, długo to już trwa:eek:

by wiedział jak sie skończy - to by w cztery ciągniki podjechali od razu okoliczni :)

Też tak myślę...:cool:

Osia popatrz na to z innej strony... u Ciebie się nie zakopał, podwórka nie rozorał... prawda Depsia:p

tylko Greja szkoda:rolleyes:...

U mnie Salma szybciej zdejmowała skarpetę niż ja zakładałam, jak się goi to podobno swędzi... trzeba się dobrać;)

Porządnie musiał tą łapę rozcharatać, długo to już trwa:eek:

Fakt, nie zorał le co się umarzłam to moje...:bash:

A łapsko jest paskudnie rozorane i jeszcze w takim głupim miejscu, że jak się przeciąga to to się rozłazi a przeciąga się średnie kilkadziesiąt razy dziennie...dziwadło...:rolleyes:

Fakt, kochana, Ty się ciesz, że podwórko ocalało, tę śliczną kostkę to takie ciężkie auto zrujnowałoby Ci kompletnie, pół podwórza byś miała do ponownego zrobienia!

I co teraz z Grejusiem, znowu do weta...?

Fakt, kochana, Ty się ciesz, że podwórko ocalało, tę śliczną kostkę to takie ciężkie auto zrujnowałoby Ci kompletnie, pół podwórza byś miała do ponownego zrobienia!

I co teraz z Grejusiem, znowu do weta...?

Cieszę się :)

Dziś dokupiłam drewna, bo nam wyjszło kominkowe przez te wściekłe mrozy a ja zboczeńcem fajerowym jestem i codziennie w kominku mooszęęęę palić :wiggle:

Greyduliński spoczywa aktualnie kole Pańci... do weta na razie nie jedziemy... koleżanka mi kazała z uporem maniaka wlewać w ranę balsam szostakowskiego... wlewam... rana nie ropieje... nie śmierdzi... martwicy nie widzę więc leję i czekam na efekty... ponoć to miejsce się trudno goi a w razie awarii to zawsze zdążymy ten nadcięty palec odciąć do końca jeśli się nie zrośnie...:rolleyes:

Osia tydzień się już zasadniczo skończył to może oddechu złapiesz:hug:

Miejmy nadzieję...:rolleyes: