Moose 25.03.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 DPS-iunia ale te 22 to ja w całym domu miałam nawet w nieogrzewanym garażu tyle co od pieca dojdzie mam koło 15 stopni a Ty piszesz trzy:jawdrop: nie ma opcji żebym ja do takiego pomieszczenia wlazła Mam 3 w garażu,,, wchodzę bez obiekcji... [quote name=DPS;5894197Kanapki Sołtys robi' date=' skoro tam nie pali, to niech sobie sam w tej kuchni dla siebie i dla mnie szykuje! [/quote] brrrrrrrrr to Sołtys chyba z przytupem je szykuje żeby Mu nóż do ręki nie przymarzł Do czasu.... My lubimy chłodniej. Przy 22 stopniach to by mój luby w podkoszulku samym z fotela się nie ruszył i marudził, że mu gorąco. 18-20 stopni u nas to norma, rano, przed rozpaleniem 17:rolleyes: Ja jak siedzę i haftuję to muszę coś dodatkowego wrzucić, ale do jakiegokolwiek ruchu domowego to akuracik. !7 jest OK ale 15 już przeszkadza... ale że co... do tego haftu jeszcze coś dorzucasz????????????? fuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topiliście Marzannę? Czy nikt nie pomyślał...? Piłam z Marzeną... to nie działa tak samo...? Erki w piątek topiły dzieci z przedszkola. A dużo tych dzieciów potopili??? http://i.imgur.com/rvIgX.jpg Słodziaki Podoba mi się wasz pragmatyzm. Ja tam bym jej jeszcze kamyk uwiązał .... I dla pewności butki betonem zalał Kotwicę porządną jej...!!! Sadyści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Piłam z Marzeną... to nie działa tak samo...?:jjawdrop Zerknij za okno. I jak? Zadziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Może za mało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Na pewno za mało, Osia, dlaczego nie zapiłaś Marzeny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Erki w piątek topiły dzieci z przedszkola. (...)A dużo tych dzieciów potopili???(...) Jak nie pavulon, to teraz znów dzieci! Naprawdę dziesięć razy porządnie się zastanowię zanim erkę wezwę!!! (...)Piłam z Marzeną... to nie działa tak samo...?(...) Zerknij za okno. I jak? Zadziałało? łOśka, nie zadziałało, bo nie to-piłaś!!! Zmień trunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 bo nie to-piłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Zerknij za okno. I jak? Zadziałało? Może za mało:rolleyes: Na pewno za mało, Osia, dlaczego nie zapiłaś Marzeny??? Bo ona mocną głowę ma... Jak nie pavulon, to teraz znów dzieci! Naprawdę dziesięć razy porządnie się zastanowię zanim erkę wezwę!!! łOśka, nie zadziałało, bo nie to-piłaś!!! Zmień trunek! Piłam piwo... może za słabe beło... Za tydzień jesteśmy umówione na coś mocniejszego... MOŻE WRESZCIE ZADZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nooo piwem zimy nie pogonisz:no: to prawdziwych 40% potrzeba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 śliwowica 70% - ni ma rady, panie tego..siła wyższa, jak moos to moos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nooo piwem zimy nie pogonisz:no: to prawdziwych 40% potrzeba:yes: Dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 śliwowica 70% - ni ma rady, panie tego..siła wyższa, jak moos to moos :D Trudno nawet i na śliwowicę mogę się poświęcić coby wreszcie się ociepliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Noooo... Tobie na pewno się ciepło zrobi po połóweczce śliwowiczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 C...... a ja zboczeńcem fajerowym jestem i codziennie w kominku mooszęęęę palić Siostro!!! Tez mi drewna w drewutni ubywa, jakby qurna samo wychodziło tylko dlaczego do domu trafić nie może, prostą drogę przecież ma:eek: Buziaki i mizianko dla Wielkiego!!!! P.S. Tomkwas, mogę Ci swoje zdjęcie podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Noooo... Tobie na pewno się ciepło zrobi po połóweczce śliwowiczki:yes: Raczej zimno, bo zgon podejrzewam raczej... Siostro!!! Tez mi drewna w drewutni ubywa, jakby qurna samo wychodziło tylko dlaczego do domu trafić nie może, prostą drogę przecież ma:eek: Buziaki i mizianko dla Wielkiego!!!! P.S. Tomkwas, mogę Ci swoje zdjęcie podrzucić Braza, moje tyż nie kce... Wielki wymiziany za wsie czasy rozpycha się na MOJEJ wszak, kanapie... Tyranozaurusa poklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 P.S. Tomkwas, mogę Ci swoje zdjęcie podrzucić Dawej dawej. Nic się nie krępuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Już niedługo, niedaleczko i to białe zniknie, a temperatura zacznie rosnąć, ja ci to mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Już niedługo, niedaleczko i to białe zniknie ...... tylko czemu q.....wa u mnie teraz zaczyna lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Noooo zniknie... na najbliższe dwa tygodnie 3 stopnie ciepła (!) i deszcz:bash: To ja chyba już wolę -1 i biało... przyzwyczaiłam się, ot co:rolleyes:A jak ma przyjść to niech prawdziwa przyjdzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Co zrobić, jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 A jak tam Greyowa łapa?? Czy to koniec telenoweli wreszcie ( z happyendem rzecz jasna)... I chłopakowi i Tobie przydałoby się... Co do śliwowicy to ja nie przepadam, nawiasem mówiąc, odbija się bimbrem na drugi dzień - dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts