DPS 04.04.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kurczę, naprawdę paskudnie się psiak załatwił. Szkoda go, bidulka, oj szkoda... Na tych górach koło domu to niechybnie wyciąg może cie montować, Osiu, przecie to zarobek czysty byłby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 zbierasz śnieg? do drinków - na wiosnę????? Czy będziesz sprzedawała murzynom - tfu afroamerykanom - przez allegro albo e-baya? Ano zbieram na kupy... płot 160 już jest równo, z przodu płot 2 metry jeszcze mamy trochą luzu... Sprzedam albo oddam nawet darmo... Dziś zastanawialim się kiedy stopnieją te nasze góry... ? ja rzuciłam sierpniem a małż optymistycznie czerwcem... Kurczę, naprawdę paskudnie się psiak załatwił. Szkoda go, bidulka, oj szkoda... Na tych górach koło domu to niechybnie wyciąg może cie montować, Osiu, przecie to zarobek czysty byłby! Ano szkoda... biedak niewybiegany jest ale cóż robić... Nad wyciągiem się zastanowię Na razie za wyciąg to łosiobiście robiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bidula Grey i Pańcia jego..Niby nic takiego ale upierdliwe...... Chłopak stracił na swobodzie i luzie...A co wet na temat - ciachnąć do końca i po problemie? Bo chyba de facto ta część akurat do niczego nie służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jak się nie zrośnie to ciachniemy,,, ale na razie się staramy tego uniknąć +7 na plusie ale śniegu po kolana nadal WIOSNA SIĘ SKRADA ALE NIEŚMIAŁO Wczorajsza impreza przeciągnęła się do wczesnych godzin porannych ale suuuper się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No pewno, że to ostateczność! Życzę, żeby się zrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Sssssyyyy... Nieźle rozharatał Będzie dobrze:hug:... musi być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Osia, już niedługo tej zimy, dzień-dwa i będzie widać wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No pewno, że to ostateczność! Życzę, żeby się zrosło NIE DZIĘKUJĘ COBY NIE ZAPESZYĆ... Sssssyyyy... Nieźle rozharatał Będzie dobrze:hug:... musi być!!! Mam nadzieję... Osia, już niedługo tej zimy, dzień-dwa i będzie widać wiosnę! Depsia, nie u mnie... za dużo śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale on się zmniejszy, zobaczysz! I zdrowia dla Hrabiego, żeby się jak na psie goiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.04.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale on się zmniejszy, zobaczysz! I zdrowia dla Hrabiego, żeby się jak na psie goiło! Na razie tkwi murem... Greyusia z uporem maniaka smaruję balsamem i wiążę bandaż, jest ciutkę lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jutro już będzie mniej, pojutrze jeszcze mniej... Będzie dobrze, z Greyusiem też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zagoiło się?? Cmoki dla Wielkiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jutro już będzie mniej, pojutrze jeszcze mniej... Będzie dobrze, z Greyusiem też! Wykrakałaś... jest mniej...mam już placki niewielkie ale BEZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zagoiło się?? Cmoki dla Wielkiego! A skąd...bandaż nosi cały czas Cmoki przyjmuje w ilościach nieograniczonych... i nie chciałby być niegrzeczny ale ktoś tu o głaskach zapomniał Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 To ja przyszłam się poprawić - proszę wygłaskać Hrabiego porządnie od ciotki DPS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 A ode mnie buziaczki centralnie w nochala:D i głaski... tam gdzie lubi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 To ja przyszłam się poprawić - proszę wygłaskać Hrabiego porządnie od ciotki DPS! Postaramy się wykonać głaski należycie A ode mnie buziaczki centralnie w nochala:D i głaski... tam gdzie lubi:p Wszędzie lubi WRESZCIE TROCHĘ BEZŚNIEGOWYCH PLACKÓW W OGRÓDKU MAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No widzisz. Teraz tylko do roboty się brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Lenia mam... Ale spacer odpracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 jagody albo maliny - som już może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts