Moose 18.04.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Zeznali, że się nadaje do użytku i możemy działać na górze a na dole rozkuć podłogi, zagęścić podłoże zrobić wylewki od nowa i już Chora jestem jak diabli... do wczoraj się tylko dusiłam i miałam czop ropny w gardle, dziś do tej radochy doszedł wściekły katar... aaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Osia jak ropne czopy to nie przejdzie póki ropy nie usuniesz najłatwiej płukać wodą z solą a najskuteczniej gazik na palec i gardło wyczyścić i zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Waciki na patyczkach też niezłe... Ale jak masz katar, to w sumie może i lepiej (wiem, czujesz się gorzej) dla samych zatok, część z tego syfu w końcu spłynie. I gardło płucz, jak Wusia mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 DPS-ia najlepsza w tym to jest moja siostra - 100% skuteczności zero litości:rotfl: mnie jak ostatnio wyczyściła gardło to od razu mi przeszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Trzymaj się Osiczko, katary i anginy wiecznie nie trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Osia pogon te chorobska, zima się skonczyla, ja walcze z alergia i purchlami po komarach, te cholery dziś mnie tak podziabaly:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.04.2013 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Zdrowia życzmy - Bazylia & ja . Na katar BARDZO dobry sposób - do wąskiej szklanki (kieliszka? czegoś?) nasypać świeżo (!) posiekanej cebuli, wsadzić w to nos (dlatego wąski otwór, żeby nos praktycznie zatkał tenże) i wdyyyyychać, wdyyyychać, na maxa głęboko.... piecze ale spoko - daje się radę. POMAGA. No chyba, że stan już jest taki (brak możliwości wdychania w ogóle - zanim to..), że na tą metodę po prosto za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Osia jak ropne czopy to nie przejdzie póki ropy nie usuniesz najłatwiej płukać wodą z solą a najskuteczniej gazik na palec i gardło wyczyścić i zdrówka:hug: Płuczę ale bez powodzenia... Waciki na patyczkach też niezłe... Ale jak masz katar, to w sumie może i lepiej (wiem, czujesz się gorzej) dla samych zatok, część z tego syfu w końcu spłynie. I gardło płucz, jak Wusia mówi. Nienawidzę kataru... każdą inną dolegliwość znoszę cierpliwie ale katar est najgorszy:mad:... Trzymaj się Osiczko, katary i anginy wiecznie nie trwają Wiecznie może i nie ale dlaczego tak długo? Osia pogon te chorobska, zima się skonczyla, ja walcze z alergia i purchlami po komarach, te cholery dziś mnie tak podziabaly:mad: Komarów u nas jeszcze niet. Choróbsko trzyma się świetnie i nigdzie się nie wybiera Dzięki Zdrowia życzmy - Bazylia & ja . Na katar BARDZO dobry sposób - do wąskiej szklanki (kieliszka? czegoś?) nasypać świeżo (!) posiekanej cebuli, wsadzić w to nos (dlatego wąski otwór, żeby nos praktycznie zatkał tenże) i wdyyyyychać, wdyyyychać, na maxa głęboko.... piecze ale spoko - daje się radę. POMAGA. No chyba, że stan już jest taki (brak możliwości wdychania w ogóle - zanim to..), że na tą metodę po prosto za późno... Tym kieliszkiem mnie zaintrygowałaś... ale zawartość już nieco mniej ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kochana - ciepłe inhalacje z soli, tez niezłe, ręcznik na łeb i wdychać tę parę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Złego wszak diabli nie bierą więc jeszcze dycham... ale ledwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No OPRÓCZ TEGO możesz wlać do kieliszka co lubisz i im bardziej to lubisz tym bardziej Ci pomoże...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Teraz to juz może być tylko lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Złego wszak diabli nie bierą więc jeszcze dycham... ale ledwo... No właśnie!!! A jak zastosujesz wszelkie podane metody .... niech Cie Budda ma w opiece!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 kto tu rządzi - nie podlega nawet dyskusji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2013 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ale.........uszy i te miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Pierwszy z lewej genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Piękniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Rany, ale drużyna, "Niezniszczalni" w psim wydaniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Choróbsko trzyma się świetnie i nigdzie się nie wybiera Chciałem zdementować...mnie tam nie ma:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts