Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Waciki na patyczkach też niezłe...

Ale jak masz katar, to w sumie może i lepiej (wiem, czujesz się gorzej) dla samych zatok, część z tego syfu w końcu spłynie.

I gardło płucz, jak Wusia mówi. :yes:

Zdrowia życzmy - Bazylia & ja :hug:.

Na katar BARDZO dobry sposób - do wąskiej szklanki (kieliszka? czegoś?) nasypać świeżo (!) posiekanej cebuli, wsadzić w to nos (dlatego wąski otwór, żeby nos praktycznie zatkał tenże) i wdyyyyychać, wdyyyychać, na maxa głęboko.... piecze ale spoko - daje się radę. POMAGA. No chyba, że stan już jest taki (brak możliwości wdychania w ogóle - zanim to..), że na tą metodę po prosto za późno...

Osia jak ropne czopy to nie przejdzie póki ropy nie usuniesz najłatwiej płukać wodą z solą a najskuteczniej gazik na palec i gardło wyczyścić:( i zdrówka:hug:

Płuczę ale bez powodzenia...:(

Waciki na patyczkach też niezłe...

Ale jak masz katar, to w sumie może i lepiej (wiem, czujesz się gorzej) dla samych zatok, część z tego syfu w końcu spłynie.

I gardło płucz, jak Wusia mówi. :yes:

Nienawidzę kataru... każdą inną dolegliwość znoszę cierpliwie ale katar est najgorszy:mad:...

Trzymaj się Osiczko, katary i anginy wiecznie nie trwają:bye:

Wiecznie może i nie ale dlaczego tak długo?:mad:

Osia pogon te chorobska, zima się skonczyla, ja walcze z alergia i purchlami po komarach, te cholery dziś mnie tak podziabaly:mad:

Komarów u nas jeszcze niet.

Choróbsko trzyma się świetnie i nigdzie się nie wybiera :bash:

:hug:

Dzięki :)

Zdrowia życzmy - Bazylia & ja :hug:.

Na katar BARDZO dobry sposób - do wąskiej szklanki (kieliszka? czegoś?) nasypać świeżo (!) posiekanej cebuli, wsadzić w to nos (dlatego wąski otwór, żeby nos praktycznie zatkał tenże) i wdyyyyychać, wdyyyychać, na maxa głęboko.... piecze ale spoko - daje się radę. POMAGA. No chyba, że stan już jest taki (brak możliwości wdychania w ogóle - zanim to..), że na tą metodę po prosto za późno...

Tym kieliszkiem mnie zaintrygowałaś... ale zawartość już nieco mniej ciekawa...:lol2: