Gwoździk 03.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Łosiczko .... Czy mówicie o huśtawce..... nastrojów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cześć Gwoździorku Na szczęście z taką huśtawką nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 to wyśmienicie .... ja miewam takowe niestety .... ale mi się oczywiście wydaje, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 to wyśmienicie .... ja miewam takowe niestety .... ale mi się oczywiście wydaje, że nie Może i mnie się wydaje... Historia rozpaczliwej huśtawki... Jesienią pewien autochton zaproponował nam wykonanie porządnej dębowej huśtawki, dogadali my się co do ceny i czasu wykonania i zapomnieli na dłuższą chwilę o całej sprawie... W marcu autochton przywiózł nam huśtawkę w częściach i złożył na tarasie pod dachem obiecując, iż jak się poprawi pogoda to złoży całość do kupy, zaimpregnuje i będziem się bujać do urzygu... OK W kwietniu sobotnim porankiem o 7 Greyduła podniósł larmo, jakby nam stado złodziei się wdarło na działkę z zamiarem wyniesienia chałupy w całości... okazało się, iż autochton o 7 rano zapragnął rozpocząć prace budowlane a po wyjaśnieniu mu niestosowności pory oświadczył, że był już wcześniej ale pomyślał, że może jeszcze śpimy więc się wrócił i przyszedł teraz... Trudno i tak nas obudził, więc wyraziliśmy akces w kwestii składania rzeczonej huśtawki, która jeszcze wtedy była piękna drewniana i wcale nie rozpaczliwa... Złożył wsio i zapowiedział się za tydzień z impegnacją i nadaniem koloru... OK Znów przylazł bladym świtem, Oś w proteście odwrócił się na drugi bok i zachrapał Małż zszedł na dół i wyraził akces na zielony kolor , po czym siadł do kompa i zajął się pracą Oś wstał kole 10 i zszedł na dół, chcąc obejrzeć efekt końcowy... I co...? Ano zdębiał... Moim oczyskom bowiem ukazał się taki widok... Łomatkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła Zanim się obudziłam małż konwersuje z autochtonem M: Panie coś pan zrobił??? A: Pomyliłem farby M: Panie przemaluj pan to szybko, bo mnie żona z domu wyrzuci razem z huśtawką... A: Hmmm... to ja przemaluję... I znikł był jak sen złoty na tydzień cały z ja zostałam z oczojebną huśtawką od której bolały mnie zęby, włosy i paznokcie... Wszyscy się dziwowali naszym gustom, bowiem owo cudo z dużej odległości gryzło kolorkiem w oczy i zaprawdę trudno było przejść obok niego obojętnie... Po tygodniu, kiedy to dojrzał we mnie zamiar mordu, autochton przyszedł i przemalował... odetchnęłam z ulgą Tera jest tak... Poza tym zrobiliśmy miejscówkie na ognisko, która wyziera nieśmiało zza huśtawki a tak wygląda w całej swej kamiennej okazalości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 opis huśtawkowej historii przedni ... ubawiłem się PS. jeszcze jakby tak nie bujać się tyłem do ogniska to byłoby na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 opis huśtawkowej historii przedni ... ubawiłem się PS. jeszcze jakby tak nie bujać się tyłem do ogniska to byłoby na cacy Dlaczego...? w plecki i nie tylko cieplutko by było... PS To nie jest jej docelowe miejsce ale na razie padało i nie mieliśmy chęci jej przestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 zielony kolor fioletowo rozowy naprawde imponujacy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (...)To nie jest jej docelowe miejsce ale na razie padało i nie mieliśmy chęci jej przestawiać Zostaw jak jest - to będzie pierwsza huśtawka do wędzenia szynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cud, miód, ultramaryna!!!! Autochton widzę dizajner całom gembom, kreatywność ma we krwi, do tego z mlekiem matki wyssaną, Wy się po prostu nie znacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 gupia..... pieniądze rozrzuca....... było huśtawkę sprzedać agencji towarzyskiej albo jakiej Barbie.... Byś czy razy dostała - to co zainwestowałaś. I jeszcze byś miała polecanego wykonawcę Oczywiście za 100zeta Polecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zostaw jak jest - to będzie pierwsza huśtawka do wędzenia szynek Cud, miód, ultramaryna!!!! Autochton widzę dizajner całom gembom, kreatywność ma we krwi, do tego z mlekiem matki wyssaną, Wy się po prostu nie znacie:D Tak przypuszczałam... że się nie znam... gupia..... pieniądze rozrzuca....... było huśtawkę sprzedać agencji towarzyskiej albo jakiej Barbie.... Byś czy razy dostała - to co zainwestowałaś. I jeszcze byś miała polecanego wykonawcę Oczywiście za 100zeta Polecanie Nie ma żadnej w okolicy... owszem są ssaki leśne ale one nie siedzom ino stojom przy drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.05.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ośka! byś se pierdyknęła na chacie może.Co? http://gazeta.mlodych.pl/sites/default/files/story/ilustracje/2011/10/25/pospolite-ruszenie3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 widziałem 1 maja młodego łosia w gospodarstwie .... często tam przejeżdżam więc prędzej czy później zapytam gospodarza skąd oś u niego ... ... nie był na pochodzie .... z jałówkami się pasał .... ... trawę żarł ... ..fajny ... .... i znikł.... Zapytam w przyszłą sobotę gospodarza .... czy to "ten sam z Forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.05.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Tak. Taktak. Mam tę alergię ... na drewno ... mammam .... oj ... boli głowa ... boliboli ..... od drewna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bobiczek - łoś jak ta lala! Jak z Przystanku Alaska! CZADOWOOOO!!! Też chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 widziałem 1 maja młodego łosia w gospodarstwie .... często tam przejeżdżam więc prędzej czy później zapytam gospodarza skąd oś u niego ... ... nie był na pochodzie .... z jałówkami się pasał .... ... trawę żarł ... ..fajny ... .... i znikł.... Zapytam w przyszłą sobotę gospodarza .... czy to "ten sam z Forum" Dementuję... jako żywo NIGDY NIE PASŁAM SIĘ Z JAŁÓWKAMI... Tak. Taktak. Mam tę alergię ... na drewno ... mammam .... oj ... boli głowa ... boliboli ..... od drewna .... MAM PODOBNE ODCZUCIA... może to wirus... Dzięki za odwiedziny Bobiczek - łoś jak ta lala! Jak z Przystanku Alaska! CZADOWOOOO!!! Też chcę!!!!! Prezesu, łoś czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 MAM PODOBNE ODCZUCIA... może to wirus... Dzięki za odwiedziny Dziękujem za gościnę .... bardzośmy zadowolone ... syćkie .... (jeszcze mi w głowie "Samanta" huczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziękujem za gościnę .... bardzośmy zadowolone ... syćkie .... (jeszcze mi w głowie "Samanta" huczy ) Wielce mnie przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jaka "Samanta"? Szanty śpiewaliśta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts