Moose 12.01.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 AGPka bym kciała ale wiesz... nie mogę planować Co zaplanowane to się spie....ło. Ducha złego gonię miotłą ale się zaraza nie boi... Są pewne optymistyczne akcenciki ale niezbyt często się trafiają... Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja tam wierzę w moc pragnień i marzeń. Iiiiii.......... chciej bardzo a się uda!!!!!!!!!! Możemy też wpaść po Ciebie znienacka - zabierzemy siłą i wtedy co nie zaplanujesz sama - inni za ciebie zaplanują i wykonają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Moose, kochana wreście wlazłam w Twoje nowe pisanie i BAAAARRDDDZZZOOO mi sie podoba. Sipatka ma rację wieczorem powtarzaj mantrę że wszystko się uda i masz jak znalazł kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.01.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 powtarzaj mantrę że wszystko się uda i masz jak znalazł Z doświadczenia wiem, że nie od rzeczy jest w taką mantrę co trzecie słowo wtykać zwrot "qr...a napewno". Mantra po takiej kosmetyce nie dość, że układa rzeczywistość po Twojej myśli, to jeszcze działa terapeutycznie na skołatane nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 TY KOcie Stosuję cały czas ten przerywnik zwłaszcza... Tom Bor dziennik zakończył swój krótki żywocik... Pozdrawiam serdecznie sipatka jak mnie porwiecie to już wytłumaczenia nie będę mieć... w razie czego proszę o przewóz w bagażniku zaopatrzonym w stosowne napoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 TY KOcie Stosuję cały czas ten przerywnik zwłaszcza... Tom Bor dziennik zakończył swój krótki żywocik... Pozdrawiam serdecznie sipatka jak mnie porwiecie to już wytłumaczenia nie będę mieć... w razie czego proszę o przewóz w bagażniku zaopatrzonym w stosowne napoje Łoś z natury gustuje w ziółkach i inszych pachniących smakowitościach - dajcie jej żubrówki z sokiem ( krowę ... pół litra bedzie mało i wam spierniczy ) Zakład, że wyjdzie z bagażnika o własnych siłach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.01.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Ja zakładu bym nie przyjmał, bo grosz tera zbyt cenny, by go na pewną zgubę wystawiać. Edytowane 15 Stycznia 2011 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Łoś z natury gustuje w ziółkach i inszych pachniących smakowitościach - dajcie jej żubrówki z sokiem ( krowę ... pół litra bedzie mało i wam spierniczy ) Zakład, że wyjdzie z bagażnika o własnych siłach ? To są podłe insynuacje i pomówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ja zakładu bym nie przyjmał, bo grosz tera zbyt cenny, by go na pewną zgubę wystawiać. I TY KOcie przeciwko Osiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Oszywiście ...TY ŁOsiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Łosiczko kochana dla Ciebie to nawet do konkurencji czmychnełam, żeby budowę Twojego ukochanego drewniaczka obaczyć, gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Tom Bor na razie to idzie jak krew z nosa, ale kiedyś przeca skończą i może się to wszystko na dobre obróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Oszywiście ...TY ŁOsiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Żebym ja się przypadkiem o twoim dzienniku dowiadywała ... po tygodniu ! Masz we mnie wiernego "prześladowcę" ... nie spuszczę z ciebie oka . Buduj ...buduj ... jak wybudujesz przyjadę z żóbrówką Sipatka czterema łapami się pod tym też podpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2011 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Sipatka czterema łapami się pod tym też podpisuje. Fajnie to bedom już dwie... ŻUBRÓWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Niezły trójkącik: Łośka i dwie Żubrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 to będzie ten no... myting crossgatunkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Taaa... teraz nastała amerykańska nowoczesność, to się to "mytingiem" nazywa, a kiedyś nasze babcie mówiły o tym po prostu: mezalians.A jakby jeszcze tego było mało, to tutaj same samiczki "crossować" się będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 bo to będzie crossowanie intra-seksualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ...a może ona już wcześniej scrossowana była... i wcale nie Łośka tylko póŁośka...To by trochę może tłumaczyło tą orientację i ciągoty do Żubrówki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts