Gwoździk 07.05.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 dla mnie Samanta to Lis ... tak kojarzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Teraz to ja nie kojarzę... Jaki Lis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.05.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 dla mnie Fox (pseudonim Wielka Pierś Ale zawsze sie mogę mylić ze względu na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A bo ta w basenie to Sabrina była chyba? Ale pseudonim ten sam... Co to ją Man swego czasu "zrobił" , tez na basenie..:lol2: Łosia - macie basen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ha! Wychodzi, że ja się nie łapię na myslenie, ze względu na zaściankowość, która wyklucza znajomość muzyki współczesnej. U nas tylko ludowe u-ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dla mnie Samanta to Lis ... tak kojarzę ... ta chyba od taczania mi byla. A bo ta w basenie to Sabrina była chyba? Ale pseudonim ten sam... Co to ją Man swego czasu "zrobił" , tez na basenie..:lol2: Łosia - macie basen??? a ta chyba od bojsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Tak jest TARcia, ta od bojsów:DWojciech Man zrobił to lepiej (biust ma tez jak należy, a oprócz tego ogromny dystans do samego siebie..)! DPSia - to nie jest ani WSPÓŁCZESNA (no może PRZEDwspółczesna) ani tym bardziej MUZYKA, więc spoko. Niech żyje u-ha -ha!! hej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Uff, Gagatko, pocieszyłaś mnie, bo coraz mniej rozumiałam, co piszecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.05.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jaka "Samanta"? Szanty śpiewaliśta? U nos zawżdy szanty... Czasem nawet po jeziorkach się kulamy utką dla mnie Samanta to Lis ... tak kojarzę ... Zenek, to nie ten... Teraz to ja nie kojarzę... Jaki Lis? dla mnie Fox (pseudonim Wielka Pierś Ale zawsze sie mogę mylić ze względu na starość mimo starości skojarzenia wprawdzie niewłaściwe aliści prawidłowe A bo ta w basenie to Sabrina była chyba? Ale pseudonim ten sam... Co to ją Man swego czasu "zrobił" , tez na basenie..:lol2: Łosia - macie basen??? Tiaaa... i kaczkę tyż Ha! Wychodzi, że ja się nie łapię na myslenie, ze względu na zaściankowość, która wyklucza znajomość muzyki współczesnej. U nas tylko ludowe u-ha! Nie pitol miałaś jak najbardziej słuszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To ta Sabrina co to gdyby nogi i biust miała takie, jak głoś, to żadnej kariery by nie zrobiła??? O chłopakach śpiewała chyba .... A Man był cudowny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Mann jest dla mnie strawny zawsze ... o ile nie występuje w duecie z niejaką Gacek, bo wtedy tej jego strawności nie starcza mi na zakrycie jej niestrawność ... ot. Lis to była SmantHa, a my se pieli taką zwykłą ... bez tego H ... no przynajmniej ja ..... bo ja wsiowy morel i też głównie "U ha ha"... tylko to "Hej" z góralskim mi wychodzi zacięciem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Osia - a utkę to swoję macie czy pożyczacie? My mamy kilera (znaczy z kilem) nad morzem, sprzedać chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Cześć Osia, doszły mię słuchy, że kaczkę z basenem masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.05.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 No właśnie - się wydało...:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Osia - a utkę to swoję macie czy pożyczacie? My mamy kilera (znaczy z kilem) nad morzem, sprzedać chcemy. My pożyczamy... ale my Solinowo-Mazurzaści Cześć Osia, doszły mię słuchy, że kaczkę z basenem masz... No właśnie - się wydało...:sick: Al, że co...? Mam nie mieć...? Mann jest dla mnie strawny zawsze ... o ile nie występuje w duecie z niejaką Gacek, bo wtedy tej jego strawności nie starcza mi na zakrycie jej niestrawność ... ot. Lis to była SmantHa, a my se pieli taką zwykłą ... bez tego H ... no przynajmniej ja ..... bo ja wsiowy morel i też głównie "U ha ha"... tylko to "Hej" z góralskim mi wychodzi zacięciem ..... KOtek, już za Wami tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.05.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 KOtek, już za Wami tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ale, że co siem Ciebie literalnie nie podobuje TY KOcie??? Za słodko??? Dobra, przyjedźta to Was opierdaczę za wsie czasy i już słodkości szlag trafi... I tak Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.05.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 TY ŁOsiu!! Od nadmiaru cukru to się robi alibo mgło, alibo ferment powstawa (który może tam i ma jakieś swoje plusy ... rozchodzi się jednak o to by plusy ....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.05.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 TY ŁOsiu!! Od nadmiaru cukru to się robi alibo mgło, alibo ferment powstawa (który może tam i ma jakieś swoje plusy ... rozchodzi się jednak o to by plusy ....). Spoko... coś sfermentowanego się tyż znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Nie mam pojęcia o co chodzi więc usiądę z boku może jakieś olśnienie na mnie spadnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts