DPS 27.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No własnie, chyba i ja poszukam, żeby sobie posadzić i niech walczy ten niedźwiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Słuchajcie jaki numer! Idę ja sobie dziś na spacer z psem stałą trasą czyli drogą przez pola. Całą noc padało, wszystko mokre, pies też rzecz jasna (przeleciał przez zboże, wyższe od niego oraz wytarzał się na łące ..). Idziemy sobie, idziemy, ja się rozglądam trochę, jak zwykle, patrze sobie w lewo bo tam pobiegła Bazylka, widzę, że własnie wsuwa trawę koło rowu (lubi tak z rana) a w rowie.............................................................................................................. no OCZOM NIE WIERZĘ - cała plantacja czosnku niedżwiedziego! Jak okiem sięgnąć.... piękne podłużne listki i białe kwiatki, bo właśnie raczy kwitnąć... Szok. Nigdy dotąd tego czosnku tam nie widziałam! A po wczorajszej wymianie mysli tutaj no to myslalam, że mam zwidy....... No i teraz się zastanawiam jak go stamtąd wyciągnąć.. rów jest głęboki a brzegi śliskie (mokro)... chyba włożę kalosze, wezmę grabie albo widły i.......?????? Edytowane 28 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 blagam tylko uwazaj miej jakiegos kijka na podorędziu w razie czego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nooo żebyś wiedziała TARcia - ślisko jak szlag.. Chyba, że masz na myśli NIEDŹWIEDZIA ewentualnego w tym czosnku.......................... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 nieee chodzi mi o to bys sie nie utopila w tym rowie, mialam kiedys watpliwa przyjemnosc wpasc do rowu (dawne czasy, kiedy czlowiek byl mlody i glupi) i gdyby nie pomoc to w zyciu bym sie stamtad nie wydostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ano fakt. Dlatego siedzę i myslę na razie On nie jest AŻ TAK głęboki, żeby nie móc wyjść ale wystarczająco, żeby sprawic kłopot a na pewno na tych dziś śliskich brzegach można sobie elegancko coś np. (tfu tfu) złamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Uważaj, no nie wiem - do Bazylki sie przywiąż albo co ... A jak już wydobedziesz ten czosnek (bo wydobędziesz go na pewno, nie darujesz mu) to przywieź troche do mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Na okłady liście kapusty! lekko zgniecione. A skąd ja mam kapuchę wziąć w lesie??? Wilkołaki to ten czosnek odstrasza na pewno, co do komarów pewności nie mam ... Osia, nie mogłas sobie "załatwić" tego L4, musiałaś od razu tak realistycznie???? Ano jakosik tak wyjszło...tyż srednio mnie unieruchomienie uszczęśliwia mój kolega kiedyś w lesie się zatrzymał - i mamie na grób nakopał fajnej leśnej ziemi do worka. I to był najdroższy worek ziemi w Polsce. 200zeta go kosztował jak z nim przyszedł do samochodu:) Może się leśniczemu nie spodobał blagam tylko uwazaj miej jakiegos kijka na podorędziu w razie czego:rolleyes: Na leśniczego??? nieee chodzi mi o to bys sie nie utopila w tym rowie, mialam kiedys watpliwa przyjemnosc wpasc do rowu (dawne czasy, kiedy czlowiek byl mlody i glupi) i gdyby nie pomoc to w zyciu bym sie stamtad nie wydostala A z kijkiem się nie utopi? Ano fakt. Dlatego siedzę i myslę na razie On nie jest AŻ TAK głęboki, żeby nie móc wyjść ale wystarczająco, żeby sprawic kłopot a na pewno na tych dziś śliskich brzegach można sobie elegancko coś np. (tfu tfu) złamać... Myślę, że jak na jeden wewątek to urazów mamy dosyć... Uważaj, no nie wiem - do Bazylki sie przywiąż albo co ... A jak już wydobedziesz ten czosnek (bo wydobędziesz go na pewno, nie darujesz mu) to przywieź troche do mnie!!! I razem się będą wew tym rowie taplać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Łosia, a ten Twój czosnyczek to ma jeszcze dobre te liście do zjedzenia? I sa jeszcze czosnkowe? Bo wyczytalam, że to w zasadzie powinno się w kwietniu, mlodziutkie brac. Potem to już nie to... Kapuste to se kup, kobito co to, czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ale żeby kupic kapuchę to musi tyłek ruszyć, a tyłek bez nóg sam nie pójdzie ... a noga ją boli, przypominam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Łosia, a ten Twój czosnyczek to ma jeszcze dobre te liście do zjedzenia? I sa jeszcze czosnkowe? Bo wyczytalam, że to w zasadzie powinno się w kwietniu, mlodziutkie brac. Potem to już nie to... Kapuste to se kup, kobito co to, czary? Jak zbierałam to jeszcze były dobre, mam jeszcze trochę w pojemniczku w lodówce i sobie do kanapek dodaję A kapustę gdzie mam kupić??? W lesie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ale żeby kupic kapuchę to musi tyłek ruszyć, a tyłek bez nóg sam nie pójdzie ... a noga ją boli, przypominam .... Zaplułam laptoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No dobra, juz dobra, zlapałam.. cos chyba przegapiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A Gagata z tym kijkiem na pewno się nie utopi, przecież może się go chwycić jakby była tonąca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No dobra, juz dobra, zlapałam.. cos chyba przegapiłam... A Gagata z tym kijkiem na pewno się nie utopi, przecież może się go chwycić jakby była tonąca! Jasne... ino ten kijaszek to chyba ostrze winien mieć... i to OSTRE PROWADZIŁAM DZIŚ AUTO!!! W szoku jestem ale da się, ino, że w kapeciach gumowych a nie wew butkach... chop się na busa ostatecznego spóźnił i musiałam na pociąga pojechać coby go odebrać o 22. W sumie kto bogatemu zabroni jutro zakupy w kapeciach zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.05.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tylko o kapuście nie zapomnij!!! ...na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O to to i wcale nie żartuję, kapusta lekko zgnieciona GENIALNIE ściaga opuchliznę i zmniejsza ból! Przykładasz liść i czujesz ulgę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 i po odstawianiu dziecka od piersi pomaga, gdy te obrzmiałe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.05.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ale koniecznie ubita być musi (znaczy kapusta), żeby sok puściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts