Moose 29.05.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tylko o kapuście nie zapomnij!!! ...na zakupy. Może nie zapomnę... Ale koniecznie ubita być musi (znaczy kapusta), żeby sok puściła Bić kapuchę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O to to i wcale nie żartuję, kapusta lekko zgnieciona GENIALNIE ściaga opuchliznę i zmniejsza ból! Przykładasz liść i czujesz ulgę! i po odstawianiu dziecka od piersi pomaga, gdy te obrzmiałe som Ale koniecznie ubita być musi (znaczy kapusta), żeby sok puściła Na ki gwizdek koncerny farmaceutyczne istnieją??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 He he, na ki gwizdek.Spytaj ich samych. ....money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money ........................................................................................................................................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ....money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money ........................................................................................................................................................................................................................... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tośmy se pogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.05.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ano fakt. Dlatego siedzę i myslę na razie On nie jest AŻ TAK głęboki, żeby nie móc wyjść ale wystarczająco, żeby sprawic kłopot a na pewno na tych dziś śliskich brzegach można sobie elegancko coś np. (tfu tfu) złamać... Ja bym zawołał ... "taś-taś" .. może sam przyjdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.05.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja bym zawołał ... "taś-taś" .. może sam przyjdzie ..... To na niedźwiedzia się "taś-taś" woła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Tomkwas - wyobraźnia mi ruszyła, zobaczyłam faceta stojącego nad rowem i wrzeszczącego do czosnku taś - taś!!! Gagatko bo my czasem jak ten rabin z biskuopem w pociągu. Wszyscy się zlecieli posłuchać, jak będą tacy mądrzy ludzie dyskutowali, na pewno dużo mądrych rzeczy powiedzą, a oni... milczeli całą drogę! Potem mówią: jak on wie wszystko i ja wiem wszystko, to o czym mamy gadać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.05.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Tomkwas - wyobraźnia mi ruszyła, zobaczyłam faceta stojącego nad rowem i wrzeszczącego do czosnku taś - taś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 DPSia - :p:p Co do taś taś - nie działa........ :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A Ty krzyczałaś, czy Romek?Bo wiesz, może chodzi o faceta, żeby to taś-taś wrzeszczał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.06.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ale gościnny łykend się mnie trafił... byłam w gościach, miałam gości, grile, sałatki, sok z ziemniaków Greydunio ubawiony po psie pachy , dziś cały dzień odpoczywa, zresztą my też Dorobiliśmy się wreszcie moskitier, coby się do komarów odizolować nieco, obkładamy podmurówkę, coby straszyć przestała, porządkujemy drewno na zimę i w ogóle to jesteśmy w nadmiarze pracowici...chyba się muszę trochę polenić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Osia, to chyba teraz to już fotki nam wstawisz nowej podmurówki, nie? I nie przepracuj się czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 To na niedźwiedzia się "taś-taś" woła? "Co Wy wiecie o niedźwiedziach"........... Się słoik miodu na haczyk nabija - i sruuuuuuuuuuuuuu......zarzuca się wędkę do lasu. I sie niedźwiedzie łapie. Po prostu. Wiem, bo jak ryby nie brały, to wyciągaliśmy wędki z wody i zarzucaliśmy w połowie nocy za plecy do lasu, na niedźwiedzie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A Ty krzyczałaś, czy Romek? Bo wiesz, może chodzi o faceta, żeby to taś-taś wrzeszczał... DPSia - może. Ale go NIE NAMÓWIĘ. Nie ma sensu próbować....:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.06.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 U nas byli nasi przyjaciele a jako że komplet gości agro to spali u nas w domciu....mamuniu....4 dorosłych (to pikuś) i ... 4 dzieci w wieku 2-8 lat.... Bazylka tez uchachana do teraz odsypia... A nam jeszcze brzęczą w uszach słodkie dziecięce głosiki.... Nie no - było super, ale - następnym razem albo za 10 lat (może nastolatki będą cichsze..) albo tylko w domu gościowym. Starośc nie radość jednakowoż..(młodość nie wieczność, smierć nie wesele takoż..) Jak myśmy kiedyś funkcjonowali w szkole podstawowej na przerwach (klika razy dziennie) z tłumem wrzeszczących rówieśników, no JAK????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Phi, tylko czworo dzieci... Jak moje rodzeństwo przyjeżdża to jest czworo dorosłych (dwie pary) i ich pięcioro dzieci... Kocham ich, ale jak wyjeżdżają, to chyba jeszcze bardziej się cieszę, niż wtedy, kiedy przyjeżdżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.06.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Osia, to chyba teraz to już fotki nam wstawisz nowej podmurówki, nie? I nie przepracuj się czasem... Wstawię Depsiu, jak już ogarniemy temat do końca:) "Co Wy wiecie o niedźwiedziach"........... Się słoik miodu na haczyk nabija - i sruuuuuuuuuuuuuu......zarzuca się wędkę do lasu. I sie niedźwiedzie łapie. Po prostu. Wiem, bo jak ryby nie brały, to wyciągaliśmy wędki z wody i zarzucaliśmy w połowie nocy za plecy do lasu, na niedźwiedzie......... Po której flaszce??? U nas byli nasi przyjaciele a jako że komplet gości agro to spali u nas w domciu....mamuniu....4 dorosłych (to pikuś) i ... 4 dzieci w wieku 2-8 lat.... Dolna granica mnie się nie podoba... Dzieci takie od 5-6 lat wzwyż są do ogarnięcia, mniejsze... nie dla Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Heh, klub dzieciożerców (tych małych dzieciów) coś się powiększa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 I zgadzam się z przedmówczynią odnośnie wieku dzieciowego - te starsze OK - zajęły się tym i owym, dawaliśmy radę, z pieskiem się pobawiły, pograły w ping-ponga w stodole.... ale te młodsze ... oj oj oj... Bazylia tez musiała trzymac się z dala (akurat one z tych co "się piesków boją" i W RYK!, więc się zblizyć nie mozna było), słowem - bez sensu. Ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts