Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O to to i wcale nie żartuję, kapusta lekko zgnieciona GENIALNIE ściaga opuchliznę i zmniejsza ból!

Przykładasz liść i czujesz ulgę! :yes:

i po odstawianiu dziecka od piersi pomaga, gdy te obrzmiałe som :cool:

Ale koniecznie ubita być musi (znaczy kapusta), żeby sok puściła :)

Na ki gwizdek koncerny farmaceutyczne istnieją???????:lol2:

He he, na ki gwizdek.

Spytaj ich samych.

....money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money ...........................................................................................................................................................................................................................

....money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money money ...........................................................................................................................................................................................................................

:yes: :yes: :yes:

Ano fakt. Dlatego siedzę i myslę na razie :confused:

On nie jest AŻ TAK głęboki, żeby nie móc wyjść ale wystarczająco, żeby sprawic kłopot a na pewno na tych dziś śliskich brzegach można sobie elegancko coś np. (tfu tfu) złamać...

Ja bym zawołał ... "taś-taś" .. może sam przyjdzie .....

Tomkwas - wyobraźnia mi ruszyła, zobaczyłam faceta stojącego nad rowem i wrzeszczącego do czosnku taś - taś!!! :rotfl:

Gagatko bo my czasem jak ten rabin z biskuopem w pociągu. ;)

Wszyscy się zlecieli posłuchać, jak będą tacy mądrzy ludzie dyskutowali, na pewno dużo mądrych rzeczy powiedzą, a oni... milczeli całą drogę!

Potem mówią: jak on wie wszystko i ja wiem wszystko, to o czym mamy gadać??? :lol2:

Ale gościnny łykend się mnie trafił... byłam w gościach, miałam gości, grile, sałatki, sok z ziemniaków :lol2:

Greydunio ubawiony po psie pachy , dziś cały dzień odpoczywa, zresztą my też :rolleyes:

Dorobiliśmy się wreszcie moskitier, coby się do komarów odizolować nieco, obkładamy podmurówkę, coby straszyć przestała, porządkujemy drewno na zimę i w ogóle to jesteśmy w nadmiarze pracowici...chyba się muszę trochę polenić...:rolleyes:

To na niedźwiedzia się "taś-taś" woła?

"Co Wy wiecie o niedźwiedziach"...........

Się słoik miodu na haczyk nabija - i sruuuuuuuuuuuuuu......zarzuca się wędkę do lasu.

I sie niedźwiedzie łapie.

Po prostu.

Wiem, bo jak ryby nie brały, to wyciągaliśmy wędki z wody i zarzucaliśmy w połowie nocy za plecy do lasu, na niedźwiedzie.........

U nas byli nasi przyjaciele a jako że komplet gości agro to spali u nas w domciu....mamuniu....4 dorosłych (to pikuś) i ... 4 dzieci w wieku 2-8 lat.... Bazylka tez uchachana do teraz odsypia... A nam jeszcze brzęczą w uszach słodkie dziecięce głosiki.... Nie no - było super, ale - następnym razem albo za 10 lat (może nastolatki będą cichsze..) albo tylko w domu gościowym.

Starośc nie radość jednakowoż..(młodość nie wieczność, smierć nie wesele takoż..)

Jak myśmy kiedyś funkcjonowali w szkole podstawowej na przerwach (klika razy dziennie) z tłumem wrzeszczących rówieśników, no JAK?????

Phi, tylko czworo dzieci...

Jak moje rodzeństwo przyjeżdża to jest czworo dorosłych (dwie pary) i ich pięcioro dzieci... :sick:

Kocham ich, ale jak wyjeżdżają, to chyba jeszcze bardziej się cieszę, niż wtedy, kiedy przyjeżdżają... :lol2:

Osia, to chyba teraz to już fotki nam wstawisz nowej podmurówki, nie? ;)

I nie przepracuj się czasem... ;)

Wstawię Depsiu, jak już ogarniemy temat do końca:)

"Co Wy wiecie o niedźwiedziach"...........

Się słoik miodu na haczyk nabija - i sruuuuuuuuuuuuuu......zarzuca się wędkę do lasu.

I sie niedźwiedzie łapie.

Po prostu.

Wiem, bo jak ryby nie brały, to wyciągaliśmy wędki z wody i zarzucaliśmy w połowie nocy za plecy do lasu, na niedźwiedzie.........

Po której flaszce???:rolleyes:

U nas byli nasi przyjaciele a jako że komplet gości agro to spali u nas w domciu....mamuniu....4 dorosłych (to pikuś) i ... 4 dzieci w wieku 2-8 lat....

Dolna granica mnie się nie podoba...

Dzieci takie od 5-6 lat wzwyż są do ogarnięcia, mniejsze... nie dla Osia :bye:

I zgadzam się z przedmówczynią odnośnie wieku dzieciowego - te starsze OK - zajęły się tym i owym, dawaliśmy radę, z pieskiem się pobawiły, pograły w ping-ponga w stodole.... ale te młodsze ... oj oj oj... Bazylia tez musiała trzymac się z dala (akurat one z tych co "się piesków boją" i W RYK!, więc się zblizyć nie mozna było), słowem - bez sensu. Ufff.