Arctica 03.06.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 I zgadzam się z przedmówczynią odnośnie wieku dzieciowego - te starsze OK - zajęły się tym i owym, dawaliśmy radę, z pieskiem się pobawiły, pograły w ping-ponga w stodole.... ale te młodsze ... oj oj oj... Bazylia tez musiała trzymac się z dala (akurat one z tych co "się piesków boją" i W RYK!, więc się zblizyć nie mozna było), słowem - bez sensu. Ufff. To zdecydowanie lepsza wersja bachorków:yes: Druga to zdaje się ta co to sprawdza jak głęboką dziurkę w uchu psiesek ma:sick: Ja zazwyczaj mówię, że moje psice nie lubią dzieci:rotfl:... rodzice wówczas trzymają na smyczy pociechy:p a jak krótka wizyta to psinki pakuję do ich pokoju... jakoś nie wierzę dzieciakom:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 mój ma jakiś radar dzieciowy, te które się boja sa szczególnie przez białego oblegane, a jest on na swój sposób upierdliwy, do zabawy zacheca szczekiem i kolo się zamyka, bo dzieci szczekow się boja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.06.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To zdecydowanie lepsza wersja bachorków:yes: Druga to zdaje się ta co to sprawdza jak głęboką dziurkę w uchu psiesek ma:sick: Ja zazwyczaj mówię, że moje psice nie lubią dzieci:rotfl:... rodzice wówczas trzymają na smyczy pociechy:p a jak krótka wizyta to psinki pakuję do ich pokoju... jakoś nie wierzę dzieciakom:rolleyes: W sumie to jest całkiem dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 boją Białego:rotfl: Ośka z wyglądem Grejusia da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 oj bys się zdziwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No. To zawsze dobrze działa, taki komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 nasz Bialy po prostu tez boi się dzieci, one sa takie nieopanowane, nieobliczalne, nie wiadomo co zrobia wiec on już tak ostrzegawczo szczekiem rzuca. może z czasem nabierze tego spokoju i dostojności dużych psów:rolleyes:. na razie jest fajnie, bo dzieciarnia na spacerach się boi podejść a ja zawsze uprzedzam, żeby nie glaskac, bo może dziabnąć (choć nie dziabie tylko się podstawia do smyrania). a co? wolno nie? przynajmniej mam spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie nabierze. Jest mały, zawsze będzie żywy i krzykliwy, zwlaszcza, że ma te cechy w genach. Ale to też ma swój urok, jeśli sami takiego pieska wybieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.06.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dzieci takie od 5-6 lat wzwyż są do ogarnięcia, mniejsze... nie dla Osia To bardzo wyważona i bardzo politycznie poprawna wypowiedź ..... Podoba mnie się. Mniemam, iż za rok, dzieci znośne będą musiały mieć lat 6 ..... Tym co nie wiedzą wyjaśniam, że u mnie dzieci troje, z czego najmłodsze lat ma właśnie pięć. Nie dalej jak miesiąc temu, gościliśmy się u Osia ..... Edytowane 4 Czerwca 2013 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie pieprzcie TY KOcie... Twoje dziecka są do opanowania, więc ich nie demonizuj... Znam inaksze tyż, za dobrze... A do nas macie wjazd zawżdy... dopóki dziecka nie zdominują Grubego, bo się wtedy chłopina we sobie może zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.06.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.06.2013 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bedziem się chyba ściskać we sobotę, Wy nie zostajeta a ja sama się trochę wahom czy jechać... Może wrócę we sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Odnoszę wrażenie, że Cię popipcyło od tego mrozu co na zewnątrz. Ale to se w sobotę chyba ustalimy rzeczywiście ....Póki co, my się doczekać nie możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U nas mrozu nie ma... pogoda jest moja ulubiona, nie za gorąco, trochę deszczu... dla mnie OK:yes: No dobra to już sie nie wahom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A kopytko zdrowe już mniej więcej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Właśnie. Zdrowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.06.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A kopytko zdrowe już mniej więcej...? Właśnie. Zdrowe?? Nie do końca... ale przeca nie jadę tańcować ino się piwa napić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Phi, myślałam, że najpierw piffko, a potem to i tańce dzikie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.06.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 .. nie tym razem, he he.... ...a odnośnie kopytka - to jak kopytko GREJOWE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 U mnie granica wieku znośnego dzieciątka przesunęła się do lat 8-9:D Ja wytłumaczyć temu goopiemu Tyrionowi, że chcę tylko kleszcza wyjąć z podgardla, a nie to gardło mu rozerwać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts