Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No coś w tym jest - długa perspektywa, że będę mogła robić wszystko PO SWOJEMU....... :wiggle::wiggle:

Np. zacząć jedno, nie skończyć, zacząć drugie, nie skończyć, zabrać się znów do pierwszego, zacząć trzecie, nie skończyć, przypomnieć sobie o drugim, natykając się np. w holu na rozbebeszonego kwiatka, którego tam nigdy nie było albo wchodząc do łazienki przypomnieć sobie, że zaczęłam tu sprzątanie, więc je kontynuować - i tak dalej, i tak dalej - no kto by to wytrzymał... :cool::rolleyes:

..no to może jednak nie chora :D

Mnie taka debilna chcica na sprzątanie łapie co miesiąc... na chwilę przed... tymi dniami, zamiast napięcia... może nie zamiast ale wraz z nim.

I wtedy są dwie opcje, albo cała chałupa błyszczy albo leń jest większy niż napięcie i wtedy chałupa kwiczy zarośnięta do następnego "za miesiąc":rotfl::oops:

A te przerwy i inne to właśnie dlatego, że nie jest się samej i ten chłop ciągle coś chce, albo goście chcą, albo Babcia chce, albo...

Dlatego najlepiej mi się wszystko robi, jak jestem sama w domu! :cool:

Chyba tak... liczysz tylko na siebie, bo jesteś sama i wiesz co w jakiej kolejności zrobisz najszybciej...:yes:

Wysprzątałam chałupę razem z tarasem, poprałam swoje i Greyusiowe kocyki i mogę się byczyć do wieczora w poczuciu dobrze spędzonego łykendziku, chyba se drineczka zrobię coby dopełnić lenistwo ;)

Mnie taka debilna chcica na sprzątanie łapie co miesiąc... na chwilę przed... tymi dniami, zamiast napięcia... może nie zamiast ale wraz z nim.

I wtedy są dwie opcje, albo cała chałupa błyszczy albo leń jest większy niż napięcie i wtedy chałupa kwiczy zarośnięta do następnego "za miesiąc":rotfl::oops:

to się zgadza tez tak mam :oops: ale za to jak chata blyszczy:lol:

Zawsze najlepiej mi się robi, jak nikt nie plącze się pod nogami ;) i nie mam w perspektywie obiadu-kawy-czyczegotamjeszcze z Księciem Małżonkiem. :lol2:

powiało sarkazmem.....

Dlatego!

Pamiętajcie - powiadam Wam:

Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.

Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka.

Autor: Janusz Leon Wiśniewski, S@motność w sieci

Ja tam zawsze wiem swoje:

"Dom zbudował, syna spłodził,

Drzewo wkopał w ziemię żyzną,

Oto dowód, że mężczyzna...

Że mężczyzna jest mężczyzną. "

koniec :)

Nieeee, od sarkazmu na temat księcia Małżonka jestem jak najdalsza - nieraz pisałam o tym, że to Anioł i proszę nie doszukiwać się w tym ironii.

To po prostu żarcik, nic więcej.

Czymże byłoby życie bez poczucia humoru? :p

powiało sarkazmem.....

Ja tam zawsze wiem swoje:

"Dom zbudował, syna spłodził,

Drzewo wkopał w ziemię żyzną,

Oto dowód, że mężczyzna...

Że mężczyzna jest mężczyzną. "

koniec :)

Prezesu, z tym też bym nie przesadzała...

Nieeee, od sarkazmu na temat księcia Małżonka jestem jak najdalsza - nieraz pisałam o tym, że to Anioł i proszę nie doszukiwać się w tym ironii.

To po prostu żarcik, nic więcej.

Czymże byłoby życie bez poczucia humoru? :p

Smętną egzystencją :lol2:

A jeszcze odnoście sprzątania - ja własnie lubię z przerwami, trochę tego, trochę tamtego i tak idzie do przodu :wiggle:

A Romek by tego nie zdzierżył tylko chodził za mną i pytał DLACZEGO i wołał - A tu coś leży, PO CO?? I " a nie lepiej by było??" "A czemu światło się świeci w łazience??" (bo jam wieszam pranie, tylko akurat nie teraz,a światło żebym nie zapomniała) Itp itd muszę się tłumaczyć ciągle..wrrrrrr.... Po co tyle gadania i marnowania czasu? A tak mam spokój i robię sobie jak chcę :p I popijam przy tym piwko a wieczorkiem faktycznie poczucie spełnionego obowiązku ( i podziwu dla siebie) jest baaardzo miłeeee......:rolleyes:

Edytowane przez Gagata

A jeszcze odnoście sprzątania - ja własnie lubię z przerwami, trochę tego, trochę tamtego i tak idzie do przodu :wiggle:

A Romek by tego nie zdzierżył tylko chodził za mną i pytał DLACZEGO i wołał - A tu coś leży, PO CO?? I " a nie lepiej by było??" "A czemu światło się świeci w łazience??" (bo jam wieszam pranie, tylko akurat nie teraz,a światło żebym nie zapomniała) Itp itd muszę się tłumaczyć ciągle..wrrrrrr.... Po co tyle gadania i marnowania czasu? A tak mam spokój i robię sobie jak chcę :p I popijam przy tym piwko a wieczorkiem faktycznie poczucie spełnionego obowiązku ( i podziwu dla siebie) jest baaardzo miłeeee......:rolleyes:

Ja wczoraj martini...:)