TAR 22.06.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Zawsze najlepiej mi się robi, jak nikt nie plącze się pod nogami i nie mam w perspektywie obiadu-kawy-czyczegotamjeszcze z Księciem Małżonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No coś w tym jest - długa perspektywa, że będę mogła robić wszystko PO SWOJEMU....... :wiggle: Np. zacząć jedno, nie skończyć, zacząć drugie, nie skończyć, zabrać się znów do pierwszego, zacząć trzecie, nie skończyć, przypomnieć sobie o drugim, natykając się np. w holu na rozbebeszonego kwiatka, którego tam nigdy nie było albo wchodząc do łazienki przypomnieć sobie, że zaczęłam tu sprzątanie, więc je kontynuować - i tak dalej, i tak dalej - no kto by to wytrzymał... ..no to może jednak nie chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Mnie taka debilna chcica na sprzątanie łapie co miesiąc... na chwilę przed... tymi dniami, zamiast napięcia... może nie zamiast ale wraz z nim. I wtedy są dwie opcje, albo cała chałupa błyszczy albo leń jest większy niż napięcie i wtedy chałupa kwiczy zarośnięta do następnego "za miesiąc":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.06.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ale cyrk a ja myślałam, że tylko mnie porąbało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A te przerwy i inne to właśnie dlatego, że nie jest się samej i ten chłop ciągle coś chce, albo goście chcą, albo Babcia chce, albo... Dlatego najlepiej mi się wszystko robi, jak jestem sama w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Chyba tak... liczysz tylko na siebie, bo jesteś sama i wiesz co w jakiej kolejności zrobisz najszybciej... Wysprzątałam chałupę razem z tarasem, poprałam swoje i Greyusiowe kocyki i mogę się byczyć do wieczora w poczuciu dobrze spędzonego łykendziku, chyba se drineczka zrobię coby dopełnić lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Mnie taka debilna chcica na sprzątanie łapie co miesiąc... na chwilę przed... tymi dniami, zamiast napięcia... może nie zamiast ale wraz z nim. I wtedy są dwie opcje, albo cała chałupa błyszczy albo leń jest większy niż napięcie i wtedy chałupa kwiczy zarośnięta do następnego "za miesiąc":rotfl: to się zgadza tez tak mam ale za to jak chata blyszczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 jeszcze jedna siostra:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Byliśmy z Grubym na spacerku ale duszno jest... nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Zawsze najlepiej mi się robi, jak nikt nie plącze się pod nogami i nie mam w perspektywie obiadu-kawy-czyczegotamjeszcze z Księciem Małżonkiem. powiało sarkazmem..... Dlatego! Pamiętajcie - powiadam Wam: Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność. Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. Autor: Janusz Leon Wiśniewski, S@motność w sieci Ja tam zawsze wiem swoje: "Dom zbudował, syna spłodził, Drzewo wkopał w ziemię żyzną, Oto dowód, że mężczyzna... Że mężczyzna jest mężczyzną. " koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nieeee, od sarkazmu na temat księcia Małżonka jestem jak najdalsza - nieraz pisałam o tym, że to Anioł i proszę nie doszukiwać się w tym ironii. To po prostu żarcik, nic więcej. Czymże byłoby życie bez poczucia humoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 powiało sarkazmem..... Ja tam zawsze wiem swoje: "Dom zbudował, syna spłodził, Drzewo wkopał w ziemię żyzną, Oto dowód, że mężczyzna... Że mężczyzna jest mężczyzną. " koniec Prezesu, z tym też bym nie przesadzała... Nieeee, od sarkazmu na temat księcia Małżonka jestem jak najdalsza - nieraz pisałam o tym, że to Anioł i proszę nie doszukiwać się w tym ironii. To po prostu żarcik, nic więcej. Czymże byłoby życie bez poczucia humoru? Smętną egzystencją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Prezesu, z tym też bym nie przesadzała... Smętną egzystencją teeeeżżżżżż babskie sponiewieranie chłopa ja,ja,jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 teeeeżżżżżż babskie sponiewieranie chłopa ja,ja,jaaa A co Ty taki nadwrażliwy jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A co Ty taki nadwrażliwy jesteś??? no jak chłop solidarność męska - mówi Ci to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 ale nie zawsze rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) A jeszcze odnoście sprzątania - ja własnie lubię z przerwami, trochę tego, trochę tamtego i tak idzie do przodu A Romek by tego nie zdzierżył tylko chodził za mną i pytał DLACZEGO i wołał - A tu coś leży, PO CO?? I " a nie lepiej by było??" "A czemu światło się świeci w łazience??" (bo jam wieszam pranie, tylko akurat nie teraz,a światło żebym nie zapomniała) Itp itd muszę się tłumaczyć ciągle..wrrrrrr.... Po co tyle gadania i marnowania czasu? A tak mam spokój i robię sobie jak chcę I popijam przy tym piwko a wieczorkiem faktycznie poczucie spełnionego obowiązku ( i podziwu dla siebie) jest baaardzo miłeeee...... Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A jeszcze odnoście sprzątania - ja własnie lubię z przerwami, trochę tego, trochę tamtego i tak idzie do przodu A Romek by tego nie zdzierżył tylko chodził za mną i pytał DLACZEGO i wołał - A tu coś leży, PO CO?? I " a nie lepiej by było??" "A czemu światło się świeci w łazience??" (bo jam wieszam pranie, tylko akurat nie teraz,a światło żebym nie zapomniała) Itp itd muszę się tłumaczyć ciągle..wrrrrrr.... Po co tyle gadania i marnowania czasu? A tak mam spokój i robię sobie jak chcę I popijam przy tym piwko a wieczorkiem faktycznie poczucie spełnionego obowiązku ( i podziwu dla siebie) jest baaardzo miłeeee...... Ja wczoraj martini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No i sprzątanie zmienia się w przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts