DPS 24.06.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ty wiesz, że z Romkiem to najlepiej na świecie w takich kwestiach JA się rozumiem. Tworzylibyśmy przy pracy tandem idealny, uporządkowany, zorganizowany i pedantyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 TAK. Przez pierwsze 5 minut. A potem kwestią czasu (niedługiego...) by było - kto by kogo zabił. Ale poza tym wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No i sprzątanie zmienia się w przyjemność Otóż to... Ty wiesz, że z Romkiem to najlepiej na świecie w takich kwestiach JA się rozumiem. Tworzylibyśmy przy pracy tandem idealny, uporządkowany, zorganizowany i pedantyczny. TAK. Przez pierwsze 5 minut. A potem kwestią czasu (niedługiego...) by było - kto by kogo zabił. Ale poza tym wszystko się zgadza Coś Wam przyniosłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 oszzzzzzzzz Ty brutalu o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wusia... tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eeee tam, zazdrościsz, to gadasz o zabijaniu. A my byśmy pracowali metodycznie i po kolei, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No małpa nie oś Alllle mi smaka narobiłaś... jeszcze bym ten biszkopcik konfiturką różano-płatkową przełożyła... mmmm... kto ma dobry przpis na biszkopt??? bo ja tylko zakalec umiem w tym temacie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Łoooosiaaaa ...... oooooooooo.... ja CHCĘ takie ciasto.... :yes: DPSia, je nie zazdroszczę, ja WIEM . Ja znam Romka i jeśli choć trochę jesteś do niego podobna to NIE STWORZYCIE duetu. Tacy jak ON nie pracują W DUETACH. Jedyne duety w jakich pracują to "ON i reszta świata" przy czym ON rozkazuje a reszta WYKONUJE bez szemrania. DPSia - bez jaj - wykonywałabyś (bez szemrania) czyjeś polecenia? NAWET ROMKA ??? :rolleyes: Jestem dziwnie spokojna, że NIE :no: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No małpa nie oś Alllle mi smaka narobiłaś... jeszcze bym ten biszkopcik konfiturką różano-płatkową przełożyła... mmmm... kto ma dobry przpis na biszkopt??? bo ja tylko zakalec umiem w tym temacie:rolleyes: Konfiturki nie posiadam... 4 jajka szklanka mąki pół szklanki cukru ( zwykle daję mniej, bo nie lubię słodkiego ) łyżeczka proszku do pieczenia Białka ubić powoli dodawać resztę, jak wymieszasz to do formy i do piekarnika na 170 stopni na 30-40 minut Mnie wychodzi za każdym razem a biegła w pieczeniu nie jestem Łoooosiaaaa ...... oooooooooo.... ja CHCĘ takie ciasto.... :yes: ... Przyjedź... zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wstawiam do zimnego, podgrzanego czy nagrzanego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nagrzanego do 170 na ok 35 minut, sprawdzam patyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Łoooosiaaaa ...... oooooooooo.... ja CHCĘ takie ciasto.... :yes: DPSia, je nie zazdroszczę, ja WIEM . Ja znam Romka i jeśli choć trochę jesteś do niego podobna to NIE STWORZYCIE duetu. Tacy jak ON nie pracują W DUETACH. Jedyne duety w jakich pracują to "ON i reszta świata" przy czym ON rozkazuje a reszta WYKONUJE bez szemrania. DPSia - bez jaj - wykonywałabyś (bez szemrania) czyjeś polecenia? NAWET ROMKA ??? :rolleyes: Jestem dziwnie spokojna, że NIE :no: ... To zależy, na ile mój pogląd na wykonywane rzeczy zgadzałby się z Romkowym... Biszkopta nie piekę. W ogóle nie piekę właściwie. Babcia robi to lepiej, o trzy nieba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie wiem, jak długo zniosłabym rozkazy kogoś innego, bo w duetach to zazwyczaj ja dowodzę Ciast nie lubię, więc sobie u mnie nie nagrabiłaś Osiczko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.06.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Przyjedź... zrobię UMOWA STOI.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nie wiem, jak długo zniosłabym rozkazy kogoś innego, bo w duetach to zazwyczaj ja dowodzę Ciast nie lubię, więc sobie u mnie nie nagrabiłaś Osiczko:D Braza, nie pitol, schabowy albo karkówka tyż jest a w duetach to mam tak samo... UMOWA STOI.:yes: No Ba... założyłam łapę na łapę i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2013 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 He he, to trochę poczekasz, Gagaty nie takie szybkie z tym przyjeżdżaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Pewnie szybsze niż Depsie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Złośliwa potwora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.06.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 He he, to trochę poczekasz, Gagaty nie takie szybkie z tym przyjeżdżaniem... Pewnie szybsze niż Depsie:rolleyes: Złośliwa potwora... Karważ... w okolicy cieczki... jedna suka kończy druga zaczyna... Gruby jak się na spacerku nawącha, to w domu popiskuje... szlag mnie trafi albo mu wleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Złośliwa potwora... :P:P Karważ... w okolicy cieczki... jedna suka kończy druga zaczyna... Gruby jak się na spacerku nawącha, to w domu popiskuje... szlag mnie trafi albo mu wleję... albo nabiału pozbawisz:rotfl: chyba, że reproduktor ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts