Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj widziałam reportaż - w Rosji doją łosice, bo po porodzie im zabierają od razu małe i one myślą, że ta pani to ich dziecko! :o

I podobno to śmiertelnie niebezpieczne zajęcie, bo jak tala łosia się połapie, że w capa ją robią, to zabić łacno może!

Po jaką cholerę oni to robią, nie wiem, sprzedają turystom to mleko na kubeczki, wychodzi po 100$ za litr...

Ale nawet taka cena nie usprawiedliwia krzydzenia tych malutkich łosiąt, zabierania od mamy, a narażania kobiet na utratę życia... :sick:

Depsia, tam mają wiele dziwnych pomysłów i to od dość dawna... ale to to jakaś masakra...:jawdrop:

Łośka, to Ty lepiej uważaj na się...

Zastanowiłaś się dobrze dlaczego do tego namiotu VIPów Cię zwabili?

Bezinteresownie, ze względu na Twój nieodparty urok osobisty?

...czy wydoić Cię chcą? :rolleyes:

\

Na bezinteresowność nie liczę... ;)

Nie dam się Yetuś... ni huhu... :)

:rotfl:

a tych łosiątek to chyba nie zabijają, cooo???:(

na krowim też by wyżyły..

albo lepiej! Turystom krowie za łosie sprzedawać, a łosie zostawić w spokoju! O! rzekałam:cool:

Świnte słowa Mości Dobrodziejko :)

Łosia napisz coś proszę więcej o tym Hard Killerze - gdzie kupiłaś (czy są tylko te za ponad 200 takie duże?), czy proste użycie i czy nie szkodliwe dla piesa (jakaś karencja)??

Kupiłam na aledrogo ;). mniejsze są i owszem :) ( chyba 250)

Obserwacja z dziś: mniej krwiopijców na posesji, niż po wyjściu na spacer z sierściuchem...

Łosiątek nie zabijają podobno, idą do dalszej hodowli, są karmione sztucznie. :sick:

Biedne...

Pewnie, że słodziak.

Mamusiowe ,leko podobno... słone.

Musieliby posolić i trochę rozcieńczyć, a wyszłoby całkiem udatnie pewnie.

Jak toto się nazywa, komarkiler czy sam kiler?

Bo już diabli i mnie biorą...

Nazwa mnie przekonała :cool::cool::cool:

Dziś pryskamy, powiemy co jest grane.

No i...?

U nas po wieczornym oprysku na tarasie pojawił się 1 ( jeden) komar a wcześniej się wyjść nie dało :bash:

A TERAZ COŚ Z ZUPEŁNIE INNEJ BECZKI, ZNACZY SIĘ ŻALIĆ SIĘ OŚ BEDZIE:

Tiaaaa... no i się zesr.ło...

Wiedziałąm od poniedziałku, że tak się może zdarzyć więc w środę odstawiłam autko do mechanika, wydech zrobił a rozrusznik nie - sam jestem, mówi... używaj dopóki się nie spieprzy do końca no i dziś właśnie był uprzejmy się spieprzyć... wrrr... upał 30 w cieniu, ja z zakupami, dobrze, że Grubego zostawiłam u rodziców wcześniej, a tu autko szanowne nie chce gadać... no mało mnie szlag nie trafił... małż poszedł na busa i po 1,5 godzinie wrócił drugim sztruclem, przy wleczeniu spsuty nagle zatrybił... odwiozłam złom do mechaniora nadwornego, nawet nie słuchając, że nie ma czasu... porzuciłam mu przed warsztatem i niech robi co chce http://www.pupileo.pl/images/smilies/icon_wink.gif

Cały dzień spierdo.ony, mnóstwa rzeczy nie zdążyłam zrobić a jutro najazd hunów http://www.pupileo.pl/images/smilies/icon_wink.gif

Chyba coś łyknę z frustracji http://www.pupileo.pl/images/smilies/eyebrows.gif

Raport po HardKillerze - jest SUPER:)

Pierwszy raz tego lata spędzilismy (najazd rodzinny) cały dzień i wieczór na zewnątrz i w otwartej szeroko stodole przy grillu - cos pieknego....

A goście całe dnie na leżaczkach na łące a wieczorkiem na tarasach...

Niby nic a CIESZY JAK CHOLERA:wiggle:

I trzeba było tak od razu.......................................

Tegesik ..... się wpada pozdrowić Łosię, tejże małżonka i ich szary pies .... zacnego grona zaglądaczek i zaglądaczy do niniejszego wątku nie pomijając.

Pozdrawia się serdecznie i sumiennie ... uczciwie za zdrowie pozdrawianych wypijając produkta fermentowane, acz niezbyt mocne .... do czasu jednakowoż, boć i mocniejsze trunki groźnie w perspektywie majaczą.

Pozdrawiają Lwy i Strusie (niektóre z glutem u nochala, z czego pozostali mają niezłą bekę).

P.S.

Pier....ić rozrusznik .... byleśmy zdrowi byli. :-)

To pisałem ja, Kotek ..... chwilowo bez uprawnień trenerskich.

Załapałabym się na taką sałatkę, kurde. ;)

Chyba było wszystko smaczne, bo pożarte zostało w całości :)

Raport po HardKillerze - jest SUPER:)

Pierwszy raz tego lata spędzilismy (najazd rodzinny) cały dzień i wieczór na zewnątrz i w otwartej szeroko stodole przy grillu - cos pieknego....

A goście całe dnie na leżaczkach na łące a wieczorkiem na tarasach...

Niby nic a CIESZY JAK CHOLERA:wiggle:

I trzeba było tak od razu.......................................

Dokładnie :)

Tegesik ..... się wpada pozdrowić Łosię, tejże małżonka i ich szary pies .... zacnego grona zaglądaczek i zaglądaczy do niniejszego wątku nie pomijając.

Pozdrawia się serdecznie i sumiennie ... uczciwie za zdrowie pozdrawianych wypijając produkta fermentowane, acz niezbyt mocne .... do czasu jednakowoż, boć i mocniejsze trunki groźnie w perspektywie majaczą.

Pozdrawiają Lwy i Strusie (niektóre z glutem u nochala, z czego pozostali mają niezłą bekę).

P.S.

Pier....ić rozrusznik .... byleśmy zdrowi byli. :-)

To pisałem ja, Kotek ..... chwilowo bez uprawnień trenerskich.

TY KOcie, dzięki :hug:

Pozdrów odwrotną pocztą całe towarzystwo, możesz nawet od Osiów i Grubego ucałować wszystkich oprócz zagluconej ;)

Bawta się dobrze, oszczędzając wątroby na jakąś wizytancję w Osiowej Ostoi ;)

zazdrośc przemawia ze mnie - dlatego czepiam sie :)

Bardzo brzydko jest zazdrościć.... a już Prezesu to naprawę nie wypada...:rolleyes: