Moose 08.07.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Łosie a sam początek sierpnia - jesteście doma? Na chwilę obecną nie mamy żadnych planów, więc chyba jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.07.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 P.S. Pier....ić rozrusznik .... byleśmy zdrowi byli. Zgadzam się z przedmówcą w całej rozciągłości... No chyba, że to o rozrusznik serca chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Zgadzam się z przedmówcą w całej rozciągłości... No chyba, że to o rozrusznik serca chodzi Nie chodzi... więc można pier.olić,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 No to się odezwiemy znów w tej kwestii jak się termin przybliży i nasze (i Wasze ) plany sprecyzują! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 TY KOcie, dzięki Pozdrów odwrotną pocztą całe towarzystwo, możesz nawet od Osiów i Grubego ucałować wszystkich oprócz zagluconej Bawta się dobrze, oszczędzając wątroby na jakąś wizytancję w Osiowej Ostoi Sisterowa!! Ty małpo wredna!! Hał kud ju?!?! PS Strusie pamiętliwe som, wiedziałaś o tem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No to się odezwiemy znów w tej kwestii jak się termin przybliży i nasze (i Wasze ) plany sprecyzują! :bye: Czekam... Sisterowa!! Ty małpo wredna!! Hał kud ju?!?! PS Strusie pamiętliwe som, wiedziałaś o tem???? Oczywiście, że wiedziałam... tak ja Osie Przestała już osoba zasmarkiwać wszystko dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.07.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Przestała już osoba zasmarkiwać wszystko dookoła? A dzie tam ...... chora ciągle ..... jeno ku dobremu chyba się ma, bo z Tomkwasową zaczęła rąbać mrożone procenta, tedy wnoszę iż na życie jej się ma mieć ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Znaczy zyć bedzie, ino jej mniej mroźcie te procenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.07.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A w temacie co wiesz to 1/2 sierpnia (to niestety - ? - czwartek/piątek, ale tak wychodzi...) to co....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A w temacie co wiesz to 1/2 sierpnia (to niestety - ? - czwartek/piątek, ale tak wychodzi...) to co....? Damy radę... byle nie wtorek środa, bo czasem do arbajtu muszem podreptać a czwartek i piątek mam wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Super:) Podstawą jest czy: UDA NAM SIĘ WYJECHAĆ W OGÓLE oraz: CZY W TERMINIE? Potem powinno byc z górki i się odezwiemy (kwestia ok. tygodnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czekam na wieści i gości ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.07.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 z innej gruszkiGagata!a u Ciebie łowi się ryby?w Siedlisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Bobiczek - w samym Siedlisku to nie, nie mamy własnego zbiornika wodnego. Ale w okolicy są łowiska różne.. Goście łowią w różnych miejscach, potem nam opowiadają.. my z tych niełowiących więc w tym temacie mniej zorientowani. Można poczytać nieco na: www.stawymilickie.pl a chyba i tu coś się znajdzie: www.barycz.pl . Są takie miejsca gdzie możesz złowić i od razu upichcić na przykład, niektórzy łowią w Baryczy (ale to chyba trzeba mieć kartę wędkarską). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cześć dziewczyny. Ciekawa jestem czy choć tym razem mi się uda posta napisać, co stale ten 'wiejski" net mi się tylko kręci jak ten wiatrak z reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.07.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Super:) Podstawą jest czy: UDA NAM SIĘ WYJECHAĆ W OGÓLE oraz: CZY W TERMINIE? Potem powinno byc z górki i się odezwiemy (kwestia ok. tygodnia) No teraz to się już pogubiłem - raz jedziecie na płn, raz na płd... ...to do mnie kiedy wreszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czekaj, czekaj... u mnie też się kiedyś zapowiadali:rolleyes: to już do Cię niedaleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A po środku Sipatkowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 [h=1]:D[/h] ..no na południe to tymczasem na pewno nie... tyle choć pewnego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Iza, mnie net tak mieli, że czasem zdążę pranie powiesić zanim mi się strona otworzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts