Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

W tym kontekście bardzo sobie chwalę nasz lokalny internet radiowy.... Może warto się za czymś takim rozejrzeć? Bardzo dobrze hula, niewiele kosztuje a w ramach jakichkolwiek problemów - wysyłam sms, jest natychmiastowa reakcja i wsio działa albo zaraz albo za chwilę. Mała lokalna firma - to jest to :cool:.

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba muszę się zainteresować lokalesami :rolleyes:

Nakupiłam dziś chabazi różniastych i wsadziłam na tarasie tawuły, wierzbę na trawniku, perukowiec i winobluszcz kole studni a przed wejściem w dwie donice upchnęłam berberysy żółte... ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy waltornia więc ciekawe czy krzoki będą rosły http://www.pupileo.pl/images/smilies/rotfl.gif

Wyłożyliśmy też pod płotem i studnią agrowłókninę i wysypaliśmy to korą... jezdem padnięta :rolleyes:

W tym kontekście bardzo sobie chwalę nasz lokalny internet radiowy.... Może warto się za czymś takim rozejrzeć? Bardzo dobrze hula, niewiele kosztuje a w ramach jakichkolwiek problemów - wysyłam sms, jest natychmiastowa reakcja i wsio działa albo zaraz albo za chwilę. Mała lokalna firma - to jest to :cool:.

O to to!!! Rzadnych limitów, usterki tak jak piszesz likwidowane po telefonie... a w ogóle to raptem 2 razy im korki wywaliło w szkole, po sygnale i pół godzince wsio abarot hulało... i burza nie przeszkadza...i stronę startową mi zmieniają na przypomnienie jak mi się zapomni... zapłacić:rolleyes:

same plusy:yes:

Chyba muszę się zainteresować lokalesami :rolleyes:

Nakupiłam dziś chabazi różniastych i wsadziłam na tarasie tawuły, wierzbę na trawniku, perukowiec i winobluszcz kole studni a przed wejściem w dwie donice upchnęłam berberysy żółte... ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy waltornia więc ciekawe czy krzoki będą rosły http://www.pupileo.pl/images/smilies/rotfl.gif

Wyłożyliśmy też pod płotem i studnią agrowłókninę i wysypaliśmy to korą... jezdem padnięta :rolleyes:

Bez fotów nie uwierzę:wiggle:;)

U mnie nie. I jak zobaczyłam kilka powiadomień do Twojego dziennika to tak sobie nawet pomyślałam, że może u Ciebie się chwali nowym lokatorem. Ale skoro się nie odzywa, to może to dobry znak, bo moosi zajęta być :)

Może już zamieszkał... albo Amelia się waha :rolleyes:

No! Takie deserki to ja uwielbiam:lol::lol::lol:

przy studni jakiegoś żółtego jałowczyka płożącego bym ciepnęła;)...

tam w rogu u zbiegu ścieżek:)

Chyba tak będzie, bo ten perukarz mało widoczny jest...:bash:

To się nazywa pies - szczególnie w porównaniu do moich ;)

I jak u Ciebie elegancko :rolleyes:

i w porównaniu do mojego :D

Osiczko alez masz pola do manewrow ogrodowych, zazdroszczę mocno :)

Gosiek, Tarcia, ja na oślep ten ogród zagospodarowuję, bo po pierwsze nie mam koncepcji, po drugie umiejętności a po trzeciee nienawidzę w ziemi dłubać...:bash:

Za to lubię jak jest ładnie...:)

Gosiu, ale za to ilościowo masz wiecej :)

Osiu, pięknie u Ciebie. Na widok tarasu, aż westchnęłam z rozmarzenia.

Dzięki Drim :)