Gagata 13.07.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 W tym kontekście bardzo sobie chwalę nasz lokalny internet radiowy.... Może warto się za czymś takim rozejrzeć? Bardzo dobrze hula, niewiele kosztuje a w ramach jakichkolwiek problemów - wysyłam sms, jest natychmiastowa reakcja i wsio działa albo zaraz albo za chwilę. Mała lokalna firma - to jest to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Chyba muszę się zainteresować lokalesami Nakupiłam dziś chabazi różniastych i wsadziłam na tarasie tawuły, wierzbę na trawniku, perukowiec i winobluszcz kole studni a przed wejściem w dwie donice upchnęłam berberysy żółte... ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy waltornia więc ciekawe czy krzoki będą rosły http://www.pupileo.pl/images/smilies/rotfl.gif Wyłożyliśmy też pod płotem i studnią agrowłókninę i wysypaliśmy to korą... jezdem padnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 W tym kontekście bardzo sobie chwalę nasz lokalny internet radiowy.... Może warto się za czymś takim rozejrzeć? Bardzo dobrze hula, niewiele kosztuje a w ramach jakichkolwiek problemów - wysyłam sms, jest natychmiastowa reakcja i wsio działa albo zaraz albo za chwilę. Mała lokalna firma - to jest to . O to to!!! Rzadnych limitów, usterki tak jak piszesz likwidowane po telefonie... a w ogóle to raptem 2 razy im korki wywaliło w szkole, po sygnale i pół godzince wsio abarot hulało... i burza nie przeszkadza...i stronę startową mi zmieniają na przypomnienie jak mi się zapomni... zapłacić same plusy:yes: Chyba muszę się zainteresować lokalesami Nakupiłam dziś chabazi różniastych i wsadziłam na tarasie tawuły, wierzbę na trawniku, perukowiec i winobluszcz kole studni a przed wejściem w dwie donice upchnęłam berberysy żółte... ogrodnik ze mnie jak z koziej doopy waltornia więc ciekawe czy krzoki będą rosły http://www.pupileo.pl/images/smilies/rotfl.gif Wyłożyliśmy też pod płotem i studnią agrowłókninę i wysypaliśmy to korą... jezdem padnięta Bez fotów nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Arctica, jutro jeśli nie będzie lało to cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Też poproszę ILUSTRACJE do tych wyczynów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Już jest jutro i nie pada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Gościów miałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 kora studnia okorowana i obsadzona na świeżo winobluszczem... za studnią widać zaczątki perukowca berberysy forsycja hibiskusy od Sisterowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 a to leśna paproć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 A na theserek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.07.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Tę ostatnią roślinkę to podlać trzeba, bo widać jak oklapła.... Ależ tarasik cudny z tymi (chyba) tawułkami. I berberyski cudnie drzwi pilnują. Oj, będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dzięki Jaguś Czy Amelia się odzywała, bo mnie strasznie ciekawość zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.07.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 U mnie nie. I jak zobaczyłam kilka powiadomień do Twojego dziennika to tak sobie nawet pomyślałam, że może u Ciebie się chwali nowym lokatorem. Ale skoro się nie odzywa, to może to dobry znak, bo moosi zajęta być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No! Takie deserki to ja uwielbiam:lol::lol: przy studni jakiegoś żółtego jałowczyka płożącego bym ciepnęła;)... tam w rogu u zbiegu ścieżek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 To się nazywa pies - szczególnie w porównaniu do moich I jak u Ciebie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 i w porównaniu do mojego Osiczko alez masz pola do manewrow ogrodowych, zazdroszczę mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 To się nazywa pies - szczególnie w porównaniu do moich I jak u Ciebie elegancko Gosiu, ale za to ilościowo masz wiecej Osiu, pięknie u Ciebie. Na widok tarasu, aż westchnęłam z rozmarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 U mnie nie. I jak zobaczyłam kilka powiadomień do Twojego dziennika to tak sobie nawet pomyślałam, że może u Ciebie się chwali nowym lokatorem. Ale skoro się nie odzywa, to może to dobry znak, bo moosi zajęta być Może już zamieszkał... albo Amelia się waha No! Takie deserki to ja uwielbiam:lol::lol: przy studni jakiegoś żółtego jałowczyka płożącego bym ciepnęła;)... tam w rogu u zbiegu ścieżek:) Chyba tak będzie, bo ten perukarz mało widoczny jest... To się nazywa pies - szczególnie w porównaniu do moich I jak u Ciebie elegancko i w porównaniu do mojego Osiczko alez masz pola do manewrow ogrodowych, zazdroszczę mocno Gosiek, Tarcia, ja na oślep ten ogród zagospodarowuję, bo po pierwsze nie mam koncepcji, po drugie umiejętności a po trzeciee nienawidzę w ziemi dłubać... Za to lubię jak jest ładnie... Gosiu, ale za to ilościowo masz wiecej Osiu, pięknie u Ciebie. Na widok tarasu, aż westchnęłam z rozmarzenia. Dzięki Drim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Perukowcowi to wapna trzeba co w tym Twoim lesie raczej nieosiągalne... sztucznie trzeba.A jałowczyki by się cvzuły jak u siebie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 jak kwaśno to i rododendrony się uchowają i hortensjom będzie akuratjałowce obojętne gleby bardzo dobrze tolerują. u mnie obojętne a rosnie wszycho i kwasolubne i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts