sipatka 14.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ale masz aligancko Łosiczko, no no no. Ścienka opada A wymiziaj no tę psią morduchnę troszkę ode mnie dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 jak kwaśno to i rododendrony się uchowają i hortensjom będzie akurat jałowce obojętne gleby bardzo dobrze tolerują. u mnie obojętne a rosnie wszycho i kwasolubne i nie. ]Nie wiem jakie gleby... piachy wszędy Ale masz aligancko Łosiczko, no no no. Ścienka opada A wymiziaj no tę psią morduchnę troszkę ode mnie dobrze ? Oczywiście wymiziam paskudę Izuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Sadziłabym w takim lesie, jak Tarcia mówi, rododendrony i hortensje - za dużo słońca raczej nie masz? Zawilec japoński, jeszcze inne paprocie, tawułki - to wszystko się porozrasta, pracy potem nie wymaga a oczy cieszy. W lesie możesz tony szyszek pozbierać i między krzewy wrzucić. Psu będzie trudniej po szyszkach galopować, a chwastów mniej będzie i ślimaki bardzo nie lubią po szyszkach pełzać dreopteris erythrosora taką paproć sobie zanabyłam http://www.northcreeknurseries.com/_ccLib/image/plants/DETA-404.jpg u mnie na razie malutka, teraz zaczyna się już przebarwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Sadziłabym w takim lesie, jak Tarcia mówi, rododendrony i hortensje - za dużo słońca raczej nie masz? Zawilec japoński, jeszcze inne paprocie, tawułki - to wszystko się porozrasta, pracy potem nie wymaga a oczy cieszy. W lesie możesz tony szyszek pozbierać i między krzewy wrzucić. Psu będzie trudniej po szyszkach galopować, a chwastów mniej będzie i ślimaki bardzo nie lubią po szyszkach pełzać dreopteris erythrosora taką paproć sobie zanabyłam http://www.northcreeknurseries.com/_ccLib/image/plants/DETA-404.jpg u mnie na razie malutka, teraz zaczyna się już przebarwiać Na piachach rododendron będzie rósł??? Czy ziemię mu trza wymienić? Paproć śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Łosia - pięknie, pięknie no ..... te berberyski żółte - świetny pomysł i to z tym kolorem! I jakie ładne mają donice..A jak się wsio porozrasta.......:cool: Oczywiście Mości Książe nr 1! Jest ciągle nadzieja, że osobiście mu obrobimy fafelki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 rododendronom troche wzbogacic i bedzie rosl,lubie paprocie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Oczywiście Mości Książe nr 1! Jest ciągle nadzieja, że osobiście mu obrobimy fafelki..... No... ja myślę!!! rododendronom troche wzbogacic i bedzie rosl,lubie paprocie:wiggle: Tarcia, miejże litość i mów jak do kretynki ogrodniczej... ja się kompletnie na tym nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Kup worek torfu kwaśnego, wymieszaj z Twoim piachem, wetknij rododendrona, dobrze podlej.Mieszając torf z piaskiem możesz dorzucić trochę nawozu dla kwaśnolubnych.Koniec(noo... później czasem też podlej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 no ja bym jeszcze zwyklego czarnoziemu dodala, sam torf z piachem troche za jalowy byc moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Może już zamieszkał... albo Amelia się waha Amelia. To ta co oskarżyła tatę Szczęsnego o gwałt? Czy inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Amelia. To ta co oskarżyła tatę Szczęsnego o gwałt? Czy inna? Bobiczku zupełnie kulą w płot...że też masz jakieś takie skojarzenia Amelia wzięła 7 letniego doga, który dogaduje się z domowniczką, 9 letnią yorczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Yeti, Tar, Gosia - dzięki Prezesu, Ty to masz znajomych... Gosia, wzięła...???? I nic a nic się nie chwali...??? Fotek nie daje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wzięła i zdjęcia dała #863 jutro się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Widziałam, doczytałam i podziwiam i bydlątko Greyowate i Amelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam się, przyszłam za Amelią, te duuuuuuuuuuuuże psy pooglądać...Ale mają słodkie oczy.... Podziwiam, podziwiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Noooo Osiczko, szacun! Nie przepadając za dłubaniem w ziemi osiągnęłaś świetne efekty!!! Grey jak zwykle wspaniały!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam się, przyszłam za Amelią, te duuuuuuuuuuuuże psy pooglądać...Ale mają słodkie oczy.... Podziwiam, podziwiam..... Witaj One są takie gapowato nieporadne w całym dożym majestacie... Noooo Osiczko, szacun! Nie przepadając za dłubaniem w ziemi osiągnęłaś świetne efekty!!! Grey jak zwykle wspaniały!!!!! Dzięki Brazuniu, Twojego waryjota też pomiziaj od nas, duży już się zrobił ale to szczeniaczkowe spojrzenie jeszcze posiada A w ziemi nie lubię dłubać... ale za to lubię jak jest estetycznie więc mooszę... a jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Moose moosi... Taka kolej rzeczy. Dwa żółte w donicach piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jesteś wreszcie, wszyscy się martwią a y na szajsbuku tylko... żeby mi to było przedostatni raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Na fejsie nikt nie narzeka, że narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts