TAR 16.07.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 a narzekasz? bo ja nie mam fakbuka:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Na fejsie nikt nie narzeka, że narzekam... a narzekasz? bo ja nie mam fakbuka:lol::lol: No nie narzeka A ja sobie dostęp zrobiłam a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nooo - jest Łoś na fejsie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.07.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No nie narzeka A ja sobie dostęp zrobiłam a co a tu ma w profilu - że "kiedyś zbuduje dom"... Cygana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nooo - jest Łoś na fejsie :cool: Ano jest a tu ma w profilu - że "kiedyś zbuduje dom"... Cygana! Prezesu, a co to ma za znaczenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nie narzekam na fejsie, bo za dużo ciekawych rzeczy tam do przeczytania, ciekawych stron, fajnych inspiracji i w ogóle - zarobiona jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja też niestety... Cały tydzień dłubaliśmy koło domu, dziś trza się sprężyć i imprezę szykować dwudniową Jeszcze ostatnie zakupy, sałatki i wieczorem ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Weekend, szanpani, weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.07.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 A my już w drodze... wreszcie w tej JEDNOZNACZNEJ formie - WYJECHALIŚMY na wakacje! Łosiowo - poszło do Was na priv Widzielismy się z AGDUSIAMI! W S Z Y S T K I M I! FUKS. Kolejna nowa znajomośc, która cieszy , całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam I kto to powiedział, że internet zabija PRAWDZIWE relacje międzyludzkie..... (jakiś idiota chyba..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.07.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 ...a do mnie nic na priv nie przyszło . (...)Kolejna nowa znajomośc, która cieszy , całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam I kto to powiedział, że internet zabija PRAWDZIWE relacje międzyludzkie..... (jakiś idiota chyba..) No coś Ty... to jeszcze tak ktoś mówi? Ja to już chyba mam więcej przyjaciół z wirtualnego świata niż z tego realnego ...to właściwie który świat jest realny a który wirtualny? ...a może ja też już jestem wirtualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Eeee, widziałam, jesteś realny, tylko chuderlawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A my już w drodze... wreszcie w tej JEDNOZNACZNEJ formie - WYJECHALIŚMY na wakacje! Łosiowo - poszło do Was na priv Widzielismy się z AGDUSIAMI! W S Z Y S T K I M I! FUKS. Kolejna nowa znajomośc, która cieszy , całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam I kto to powiedział, że internet zabija PRAWDZIWE relacje międzyludzkie..... (jakiś idiota chyba..) Idiota, albo ktoś kto z kompa nie korzysta bo nie umi... Agatko czekam z niecierpliwością na wizytancję . No coś Ty... to jeszcze tak ktoś mówi? Ja to już chyba mam więcej przyjaciół z wirtualnego świata niż z tego realnego ...to właściwie który świat jest realny a który wirtualny? ...a może ja też już jestem wirtualny? Jak Ty to i my Poznałam dzięki internetowi mnóstwo wspaniałych ludzi i to na budowlanych, psich i samochodowych forach, z wieloma spotykam się w realu i zawsze jest wesoło... A Ci co tego nie rozumieją niech żyją w nieświadomości i okrojonym do 5 znajomych świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 pewno że namacalny:yes:... chyba, że my wszyscy wirtualni:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 tez milsze sa mi znajomości wirtualne, ci z reala gdzies porozjeżdżali się po Polsce, po swiecie jakos się tak rozmyly a tu zawsze wesoło i w smutku sama nie jestem. i znalazłam moja siostrzyce wirtualna i meza tez wirtualnie poznałam. wiec same plusy. poza tym my "wirtualni" przecież tez się spotykamy i sa to cudne spotkania z mnóstwem smiechu i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No jakby nie wirtual, to ja bym nikogo stąd nie znała! Niewyobrażalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Też sobie nie wyobrażam, że przegapiłabym tylu fajnych ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.07.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hmmm .... a tak zapytam .... ile/u z Was mieszka w wielkim mieście i pracuje w korporacji? Ile/u spędza w biurze 12 godzin dziennie (Prezes ... się nie odzywaj, bo mi do teorii nie pasujesz)?Alibo ... kto dzieckiem jest ze szkolnym stresem, względnie uzależnionym od netu nastolatkiem ......Bo ta teoria z internetowym ubijaniem więzi międzyludzkich, to się raczej do tych grup odnosiła z tego co pamiętam. Nas - szczęśliwych biednych wieśniaków - cały ten chłam omija .. bo się nie dajemy zaszufladkować w ten sam przedziałek co wyścigowe szczury (nikomu nie ubliżając). I tylko się nam cieszyć wypada .... tak myślę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 I tylko się nam cieszyć wypada .... tak myślę .... Myśl myśl... w sierpniu we drugiej połowie czyli albo 16-18 albo next 23-25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hmmm .... a tak zapytam .... ile/u z Was mieszka w wielkim mieście i pracuje w korporacji? Ile/u spędza w biurze 12 godzin dziennie (Prezes ... się nie odzywaj, bo mi do teorii nie pasujesz)? Alibo ... kto dzieckiem jest ze szkolnym stresem, względnie uzależnionym od netu nastolatkiem ...... Bo ta teoria z internetowym ubijaniem więzi międzyludzkich, to się raczej do tych grup odnosiła z tego co pamiętam. Nas - szczęśliwych biednych wieśniaków - cały ten chłam omija .. bo się nie dajemy zaszufladkować w ten sam przedziałek co wyścigowe szczury (nikomu nie ubliżając). I tylko się nam cieszyć wypada .... tak myślę .... no my pod te szczury chyba podpadamy, chyba ze tez mnie wykluczysz jak prezesa nie wiem czemu ale poczulam sie zaszufladkowana:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 no my pod te szczury chyba podpadamy, chyba ze tez mnie wykluczysz jak prezesa nie wiem czemu ale poczulam sie zaszufladkowana:confused: Po pierwsze - nie prezesa tylko Prezesa .... bo on ma kajecik i w nim takie potknięcia skrzętnie notuje, a po drugie - jeśli masz problemy z nawiązywaniem "realnych" znajomości, boisz się ludzi ... cóż ... czuj się zaszufladkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts