Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my już w drodze... wreszcie w tej JEDNOZNACZNEJ formie - WYJECHALIŚMY na wakacje!

Łosiowo - poszło do Was na priv :)

Widzielismy się z AGDUSIAMI! W S Z Y S T K I M I! FUKS.

Kolejna nowa znajomośc, która cieszy :), całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam :)

I kto to powiedział, że internet zabija PRAWDZIWE relacje międzyludzkie..... (jakiś idiota chyba..)

...a do mnie nic na priv nie przyszło :(.

(...)Kolejna nowa znajomośc, która cieszy :), całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam :)

I kto to powiedział, że internet zabija PRAWDZIWE relacje międzyludzkie..... (jakiś idiota chyba..)

No coś Ty... to jeszcze tak ktoś mówi?

Ja to już chyba mam więcej przyjaciół z wirtualnego świata niż z tego realnego :rolleyes:

...to właściwie który świat jest realny a który wirtualny?

...a może ja też już jestem wirtualny? :lol2:

A my już w drodze... wreszcie w tej JEDNOZNACZNEJ formie - WYJECHALIŚMY na wakacje!

Łosiowo - poszło do Was na priv :)

Widzielismy się z AGDUSIAMI! W S Z Y S T K I M I! FUKS.

Kolejna nowa znajomośc, która cieszy :), całkiem REALNA i z przyszłością a nawiązana dzięki wirtualnemu światowi..... Całkiem tak, jak sobie wyobrażałam :)

Idiota, albo ktoś kto z kompa nie korzysta bo nie umi...:rotfl:

Agatko czekam z niecierpliwością na wizytancję ;)

.

No coś Ty... to jeszcze tak ktoś mówi?

Ja to już chyba mam więcej przyjaciół z wirtualnego świata niż z tego realnego :rolleyes:

...to właściwie który świat jest realny a który wirtualny?

...a może ja też już jestem wirtualny? :lol2:

Jak Ty to i my :yes:

Poznałam dzięki internetowi mnóstwo wspaniałych ludzi i to na budowlanych, psich i samochodowych forach, z wieloma spotykam się w realu i zawsze jest wesoło...:yes:

A Ci co tego nie rozumieją niech żyją w nieświadomości i okrojonym do 5 znajomych świecie...:cool:

tez milsze sa mi znajomości wirtualne, ci z reala gdzies porozjeżdżali się po Polsce, po swiecie jakos się tak rozmyly a tu zawsze wesoło i w smutku sama nie jestem. i znalazłam moja siostrzyce wirtualna i meza tez wirtualnie poznałam. wiec same plusy. poza tym my "wirtualni" przecież tez się spotykamy i sa to cudne spotkania z mnóstwem smiechu i radości :)

Hmmm .... a tak zapytam .... ile/u z Was mieszka w wielkim mieście i pracuje w korporacji? Ile/u spędza w biurze 12 godzin dziennie (Prezes ... się nie odzywaj, bo mi do teorii nie pasujesz)?

Alibo ... kto dzieckiem jest ze szkolnym stresem, względnie uzależnionym od netu nastolatkiem ......

Bo ta teoria z internetowym ubijaniem więzi międzyludzkich, to się raczej do tych grup odnosiła z tego co pamiętam. Nas - szczęśliwych biednych wieśniaków - cały ten chłam omija .. bo się nie dajemy zaszufladkować w ten sam przedziałek co wyścigowe szczury (nikomu nie ubliżając).

I tylko się nam cieszyć wypada .... tak myślę ....

Hmmm .... a tak zapytam .... ile/u z Was mieszka w wielkim mieście i pracuje w korporacji? Ile/u spędza w biurze 12 godzin dziennie (Prezes ... się nie odzywaj, bo mi do teorii nie pasujesz)?

Alibo ... kto dzieckiem jest ze szkolnym stresem, względnie uzależnionym od netu nastolatkiem ......

Bo ta teoria z internetowym ubijaniem więzi międzyludzkich, to się raczej do tych grup odnosiła z tego co pamiętam. Nas - szczęśliwych biednych wieśniaków - cały ten chłam omija .. bo się nie dajemy zaszufladkować w ten sam przedziałek co wyścigowe szczury (nikomu nie ubliżając).

I tylko się nam cieszyć wypada .... tak myślę ....

no my pod te szczury chyba podpadamy, chyba ze tez mnie wykluczysz jak prezesa ;) nie wiem czemu ale poczulam sie zaszufladkowana:confused:

no my pod te szczury chyba podpadamy, chyba ze tez mnie wykluczysz jak prezesa ;) nie wiem czemu ale poczulam sie zaszufladkowana:confused:

Po pierwsze - nie prezesa tylko Prezesa .... bo on ma kajecik i w nim takie potknięcia skrzętnie notuje, a po drugie - jeśli masz problemy z nawiązywaniem "realnych" znajomości, boisz się ludzi ... cóż ... czuj się zaszufladkowana.