braza 30.07.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 W przeciwieństwie do mnie, chociaż te ostatnie nawet mi dopiekły. Dzisiaj za to mam chłodek i dobrze, zawsze to odmiana i nudno nie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja to bym mogła mieć dłużej taki chłodek, przynajmniej można coś robić, a nie tylko dyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 31.07.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 przynajmniej można coś robić, a nie tylko dyszeć. Yyyyyyyyyy .... [tu uwaga o monotematyczności facetów] ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 dziś jest idealnie, słońce ale bez wściekłego upału, lekki wiaterek - BAJKA Idę polenić się na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ty KOcie, jak mawia Osia - no jak mogłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.08.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Sam się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Normalnie KOcie (o ile mi wolno....) jak kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Miałam: zajebiaszczych gości...:yes:potem: upał, zapieprz i imprę urodzinową, braki czasowe mam... straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Normalnie KOcie (o ile mi wolno....) jak kamikadze Wolno wolno ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Miałam: zajebiaszczych gości...:yes:potem: upał, zapieprz i imprę urodzinową, braki czasowe mam... straszne Braki czasowe powiadasz ...ale to się rozchodzi o to, że nie dajesz rady imprez upakować w weekendy .....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nie tylko w łykendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No bo wtedy jest łyk - end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie jest tak źle... A nawet jest całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jego Wysokość..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzień dobry dzień dobry po wakacjach (naszych...) Dopiero teraz bo rzeczywistość codzienna nas przygniotła natychmiast po powrocie i trzeba się było ogarnąć. Mniej więcej się ogarnęliśmy więc i jestem . Dziękujemy pięknie jeszcze raz Łosiom za gościnę:bye: Strasznie było fajnie Was poznać osobiście, wypić (ponoć po 7 , jeden taki to obliczył..) piwek na fantastycznym tarasie... (taras jest pierwsza klasa i zazdroszczę!) w lesie. Greyuś okazał się taki, jak sobie właśnie myśleliśmy ale piękniejszy. Jest jakby grafitowy, sierść ma lśniącą i obrabianie jego paszczy oraz całości jest oczywiste samo przez się (nawet mimochodem - ta PORĘCZNA wysokość..). I fakt - Książę nigdy nie ma dość. ... i jest strasznie komiczny kiedy chodzi po domu z kocem (niemałym) w paszczy.. Ponieważ niżej podpisana się popisała i zapomniała wziąć z domu fotoaparatu (i nie tylko..) - fotka tylko telefonem.. ale co tam - to nie wystawa a myśle, że oddaje to o co chodzi Ewa - pozdrawiamy Was serdecznie, Księciunia klepiemy i miziamy oraz ZAPRASZAMY! ...jak się ochłodzi oczywiście... a na razie jest gooooorąąąącooooooooooo..............................................uffff....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Przepiękny może kiedyś zdjęcia z kocem się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No właśnie - czy ktoś mógłby się potrudzić i machnąć fotkę Jego Wysokości z kocykiem w paszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Myślę, że to nie będzie wielki problem bo Książe z tym kocem to paraduje bardzo często .. A skoro jest społeczne zapotrzebowanie wyrażone na piśmie.. Brazka - Książe jest większy od Mocarcika! Doszłam do wniosku, że my mamy małego, kieszonkowego pieska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wczoraj mi się mały, kieszonkowy piesek wwalił na kolana w liczbie sztuk 1,5... obie się nie mieszczą... a na nich, dosłownie i centralnie rozwaliła się Gomora! Nie było komu zdjęcia zrobić... ledwie dychałam po tym filmiku:D Greyuś cudny... mam nadzieję kiedyś go poznać osobiście:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts