Gagata 07.08.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Aaaaajajaj... szkoda, że tego nie uwieczniłaś No ale ja nie mogę, odkąd z Łosiowa wróciliśmy ciągle mi się zdaje że Bazylia się skurczyła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dziękujemy pięknie jeszcze raz Łosiom za gościnę:bye: Strasznie było fajnie Was poznać osobiście, wypić (ponoć po 7 , jeden taki to obliczył..) piwek na fantastycznym tarasie... (taras jest pierwsza klasa i zazdroszczę!) w lesie. Greyuś okazał się taki, jak sobie właśnie myśleliśmy ale piękniejszy. Jest jakby grafitowy, sierść ma lśniącą i obrabianie jego paszczy oraz całości jest oczywiste samo przez się (nawet mimochodem - ta PORĘCZNA wysokość..). I fakt - Książę nigdy nie ma dość. ... i jest strasznie komiczny kiedy chodzi po domu z kocem (niemałym) w paszczy.. Ponieważ niżej podpisana się popisała i zapomniała wziąć z domu fotoaparatu (i nie tylko..) - fotka tylko telefonem.. ale co tam - to nie wystawa a myśle, że oddaje to o co chodzi Ewa - pozdrawiamy Was serdecznie, Księciunia klepiemy i miziamy oraz ZAPRASZAMY! ...jak się ochłodzi oczywiście... a na razie jest gooooorąąąącooooooooooo..............................................uffff....... Agata, no moosimy się do Was wybrać ale na razie tragedia z temperaturą... Hrabia wymiziany, buziaki dla Bazylki i dla Was może kiedyś zdjęcia z kocem się doczekam No właśnie - czy ktoś mógłby się potrudzić i machnąć fotkę Jego Wysokości z kocykiem w paszczy? Nie jest to takie proste, gdyż koc nosi jeno przy gościach, żeby się zaprezentować z jak najlepszej strony ofkors... Wczoraj mi się mały, kieszonkowy piesek wwalił na kolana w liczbie sztuk 1,5... obie się nie mieszczą... a na nich, dosłownie i centralnie rozwaliła się Gomora! Greyuś cudny... mam nadzieję kiedyś go poznać osobiście:oops: Też mam nadzieję poznać Twoje kieszonkowe panienki Żeby to człek miał tyle czasu ile chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No i kasy, nie ukrywajmy, że te podróże kosztują też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Tam zaraz ... kosztują ... raptem godzinka w samochodzie .... ileż to może kosztować .... Ależ mi narobiłyście ochoty na wizytowanie Leśniczówki .... a tu .. kurka .... jeszcze trzy tygodnie trzeba czekać ...... Ale aparata wezmę i jak jeszcze potrzeba będzie żywotna, to cyknę ten performance z kocem. Póki co mam takie cóś: P.S. O śpiewaniu nie wspominam ...... Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.08.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 NO WŁAŚNIE - i tu mi coś do głowy przyszło: dlaczego, no DLACZEGO??? mr Ewaryst (od Ewy ) nie zagrał na jednej ze swoich gitar??? I dlaczego nie śpiewaliśmy choć tak lubimyyyy (my oba)?? ... być to może, że nie zasłużyliśmy na pierwszej wizycie..... nawet mogę (chyba....?) to zrozumieć..:rolleyes: Tak więc - REWIZYTA Z GITARĄ i nie ma przebacz. Ja coś tak podejrzewałam Greya, że on ten kocyk to dla nas specjalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja! Ja mam potrzebę żywotną ten kocyk zobaczyć! Poproszę fotkę koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Tam zaraz ... kosztują ... raptem godzinka w samochodzie .... ileż to może kosztować .... Ależ mi narobiłyście ochoty na wizytowanie Leśniczówki .... a tu .. kurka .... jeszcze trzy tygodnie trzeba czekać ...... Ale aparata wezmę i jak jeszcze potrzeba będzie żywotna, to cyknę ten performance z kocem. Póki co mam takie cóś: [ATTACH=CONFIG]204947[/ATTACH] P.S. O śpiewaniu nie wspominam ...... I słusznie... wszystkie by spier...lili z krzykiem do lasa NO WŁAŚNIE - i tu mi coś do głowy przyszło: dlaczego, no DLACZEGO??? mr Ewaryst (od Ewy ) nie zagrał na jednej ze swoich gitar??? I dlaczego nie śpiewaliśmy choć tak lubimyyyy (my oba)?? ... być to może, że nie zasłużyliśmy na pierwszej wizycie..... nawet mogę (chyba....?) to zrozumieć..:rolleyes: Tak więc - REWIZYTA Z GITARĄ i nie ma przebacz. Ja coś tak podejrzewałam Greya, że on ten kocyk to dla nas specjalnie.... Wiesz... tylko u nas to nieco monotematycznie... goownie szanty Ja! Ja mam potrzebę żywotną ten kocyk zobaczyć! Poproszę fotkę koniecznie! Goście bywają ciągle, ale w tym upale , ani mi we łbie zdjęcia robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Zrób! To pospiewam z Wami szanty. Trochę się na tym znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A ja chętnie posłucham, bo ze słowami u mnie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 I słusznie... wszystkie by spier...lili z krzykiem do lasa Pfy ... jak się na sztuce nie znają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A ja chętnie posłucham, bo ze słowami u mnie kiepsko A tu - widzisz - niespodzianka. Ewarystem nazwany męski dopełniacz Ośki, posiada wydrukowane śpiewniki i chytrze podsuwa pod nos jak ktoś naiwnie się tłumaczy "Nie pieję, tekstu nie znom". Tak, że ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.08.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ooo - no to się nie wywiniecie... Właśnie chciałam poprosić, żebyście wydrukowali teksty a tu są gotowce. SUPER . Tylko zabrać nie zapomnijcie. DPSia - no przecież też przyjedź! - tyle plusów: poznasz Osiów, Hrabiego i w bonusie szanty! Romek inaczej jak Ewaryst nie mówi, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ha! Rozmarzyłam się, a tymczasem rzeczywistość skrzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.08.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Matkoboskozktóregojolwiekbądźkościoła, trza będzie ani chybi autobusem jechać, bo to i gitarrra i Ewaryst i Oś i Hrabia, że o makulaturze w ilości większej nie wspomnę... Słońce zaszło za chmury ale duchota pozostała... 30 stopni nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 U mnie pada! W kwestii szant ... mój Szanowny uwielbia!!! Ja owszem, lubię, chociaż wolę Queen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 No normalnie nie znasz się, kochana, ja Ciebie nie podejrzewałam o taki brak gustu muzycznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 U mnie pada! W kwestii szant ... mój Szanowny uwielbia!!! Ja owszem, lubię, chociaż wolę Queen A ja Torzewskiego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.08.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A ja jestem dziwna i lubię heavy metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wszystkie macie wypaczony gust muzyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Heavy metal też lubię, chociaż wolę odmianę ghotic - choćby Nightwish:) Uwielbiam Pink'ów i Linkin Park, podoba mi się Sabaton, 3Doors Down, 30 Secends too Mars i Sunrice Avenue. A szanty owszem, moga być, byle nie za często:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts