Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękujemy pięknie jeszcze raz Łosiom za gościnę:bye::bye: Strasznie było fajnie Was poznać osobiście, wypić (ponoć po 7 :jawdrop:, jeden taki to obliczył..) piwek na fantastycznym tarasie... (taras jest pierwsza klasa i zazdroszczę!) w lesie.

Greyuś okazał się taki, jak sobie właśnie myśleliśmy ale piękniejszy. Jest jakby grafitowy, sierść ma lśniącą i obrabianie jego paszczy oraz całości jest oczywiste samo przez się (nawet mimochodem - ta PORĘCZNA wysokość..). I fakt - Książę nigdy nie ma dość.

... i jest strasznie komiczny kiedy chodzi po domu z kocem (niemałym) w paszczy..:lol2:

Ponieważ niżej podpisana się popisała i zapomniała wziąć z domu fotoaparatu (i nie tylko..) - fotka tylko telefonem.. ale co tam - to nie wystawa a myśle, że oddaje to o co chodzi :D

Ewa - pozdrawiamy Was serdecznie, Księciunia klepiemy i miziamy oraz ZAPRASZAMY!

...jak się ochłodzi oczywiście... a na razie jest gooooorąąąącooooooooooo..............................................uffff.......

Agata, no moosimy się do Was wybrać ale na razie tragedia z temperaturą...

Hrabia wymiziany, buziaki dla Bazylki i dla Was :hug:

może kiedyś zdjęcia z kocem się doczekam :cool:

No właśnie - czy ktoś mógłby się potrudzić i machnąć fotkę Jego Wysokości z kocykiem w paszczy? :lol:

Nie jest to takie proste, gdyż koc nosi jeno przy gościach, żeby się zaprezentować z jak najlepszej strony ofkors...:rotfl:

:sick:

Wczoraj mi się mały, kieszonkowy piesek wwalił na kolana w liczbie sztuk 1,5... obie się nie mieszczą:p... a na nich, dosłownie i centralnie rozwaliła się Gomora!

Greyuś cudny... mam nadzieję kiedyś go poznać osobiście:oops:

Też mam nadzieję poznać Twoje kieszonkowe panienki ;)

Żeby to człek miał tyle czasu ile chęci :yes:

Tam zaraz ... kosztują ... raptem godzinka w samochodzie .... ileż to może kosztować .... ;)

Ależ mi narobiłyście ochoty na wizytowanie Leśniczówki .... a tu .. kurka .... jeszcze trzy tygodnie trzeba czekać ......

Ale aparata wezmę i jak jeszcze potrzeba będzie żywotna, to cyknę ten performance z kocem.

Póki co mam takie cóś:

Grey.jpg

P.S.

O śpiewaniu nie wspominam ...... :lol2:

Edytowane przez tomkwas

NO WŁAŚNIE - i tu mi coś do głowy przyszło: dlaczego, no DLACZEGO??? mr Ewaryst (od Ewy ;)) nie zagrał na jednej ze swoich gitar??? I dlaczego nie śpiewaliśmy choć tak lubimyyyy (my oba)??

... być to może, że nie zasłużyliśmy na pierwszej wizycie..... nawet mogę (chyba....?) to zrozumieć..:rolleyes::rolleyes:

Tak więc - REWIZYTA Z GITARĄ i nie ma przebacz.

Ja coś tak podejrzewałam Greya, że on ten kocyk to dla nas specjalnie.... :p

Tam zaraz ... kosztują ... raptem godzinka w samochodzie .... ileż to może kosztować .... ;)

Ależ mi narobiłyście ochoty na wizytowanie Leśniczówki .... a tu .. kurka .... jeszcze trzy tygodnie trzeba czekać ......

Ale aparata wezmę i jak jeszcze potrzeba będzie żywotna, to cyknę ten performance z kocem.

Póki co mam takie cóś:

[ATTACH=CONFIG]204947[/ATTACH]

P.S.

O śpiewaniu nie wspominam ...... :lol2:

I słusznie... wszystkie by spier...lili z krzykiem do lasa :rotfl:

NO WŁAŚNIE - i tu mi coś do głowy przyszło: dlaczego, no DLACZEGO??? mr Ewaryst (od Ewy ;)) nie zagrał na jednej ze swoich gitar??? I dlaczego nie śpiewaliśmy choć tak lubimyyyy (my oba)??

... być to może, że nie zasłużyliśmy na pierwszej wizycie..... nawet mogę (chyba....?) to zrozumieć..:rolleyes::rolleyes:

Tak więc - REWIZYTA Z GITARĄ i nie ma przebacz.

Ja coś tak podejrzewałam Greya, że on ten kocyk to dla nas specjalnie.... :p

Wiesz... tylko u nas to nieco monotematycznie... goownie szanty

Ja! Ja mam potrzebę żywotną ten kocyk zobaczyć!

Poproszę fotkę koniecznie! :D

Goście bywają ciągle, ale w tym upale , ani mi we łbie zdjęcia robić...:no: