Moose 13.08.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Najtłisz i Sabaton OK, ja jeszcze klasyki Matalika, Ajroni i Czarna Sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A ja jestem dziwna i lubię heavy metal dokładnie! mamy tak samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.08.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A ja lubię placki ziemniaczane, kartacze i zupę pomidorową (o zgrozo ... pomidorową z ryżem) i parę jeszcze innych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To ja będę cicho siedziała, bo ja nawet nie znam tych zespołów "metalowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.08.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dokładnie! mamy tak samo! http://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs A to też lubię akurat... zawsze mię się podobywało A ja lubię placki ziemniaczane, kartacze i zupę pomidorową (o zgrozo ... pomidorową z ryżem) i parę jeszcze innych ... Tyż to wszystko lubiem... szkoda, że żony nie mam... To ja będę cicho siedziała, bo ja nawet nie znam tych zespołów "metalowych" A Ty kłamco jedna, to miałaś DAL uprawiać a nie wojażować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A Guns N' Roses to już metal czy jeszcze hard rock??? Bo zajmują me serducho od 20 lat:oops: Zawsze byłam popaprana... Gansów poprzeplatanych poważnymi kawałkami słuchałam... na walkmanie jeszcze kiedyś... swoje kasety z takimi miksami nagrywałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.08.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Gansów też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Gansy mogą być, Metalica wymiata, no i starsza klasyka z Iron Maden i Black Sabath to już legenda:) A ta pieśń ... nożesz qurcze, zawsze mnie tak dziwnie w gardle gryzło gdy jej słuchałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.08.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 dokładnie! mamy tak samo! http://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs No jest coś na rzeczy ( czyżby Putin będzie jednak rządził światem...???) - mój Romek mi prawie codziennie rankiem to wyśpiewuje na dzień dobry a ja mam tak (A ON O TYM WIE:P), że potem CAŁY DZIONEK Z TĄ PIEŚNIĄ NA USTACH.. (no odczepić się nie chce..). Jak człowiek wychowany na radzieckich filmach wojennych to już tak ma i koniec, przepadło . Łosie - macie na to chwyty? No to jedziemy!! ..ale to trza na maxa i monumentalność pieśni powinna na kolana kłaść..... Brazunia - masz właściwy odruch - TAK MA BYĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.08.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Radziecka żołnierka z altowym głosem jest rewelacyjna ale jednak chór męski z tą pieśnią to jest to! Trza znaleźć tekst w necie (nie problem), co by w spiewaniu nie ograniczać się do "NARRRRODNAJA!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 No a inne klasyki??? KALINKA?? Chór Aleksadrowa....................ech.... NIE WOLNO słuchać cicho............ A szanty to się śpiewa a nie słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Znaczy się, mieszczę się w normie! Narodnaja mi dzisiaj cały dzień po łbie się kołotało, a jak fajnie się po lesie chodzi z takim akompaniamentem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A niech Was! Teraz będę z tym cały dzień w głowie, wajna narodnaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Łosie - macie na to chwyty? No to jedziemy!! ..ale to trza na maxa i monumentalność pieśni powinna na kolana kłaść..... Brazunia - masz właściwy odruch - TAK MA BYĆ! Nie mamy... Poza tym to trza MONUMENTALNIE Chór Aleksadrowa....................ech.... NIE WOLNO słuchać cicho............ A szanty to się śpiewa a nie słucha. i Znaczy się, mieszczę się w normie! Narodnaja mi dzisiaj cały dzień po łbie się kołotało, a jak fajnie się po lesie chodzi z takim akompaniamentem:D A niech Was! Teraz będę z tym cały dzień w głowie, wajna narodnaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A Ty kłamco jedna, to miałaś DAL uprawiać a nie wojażować A nie wiesz, że najlepiej to się odpoczywa z dala od własnych garów ???? Teraz mi Jeżyca Wielka dołoży aż mi się ciepło zrobi kole de ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Bardzo śmieszne, baaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj DAL uprawiałam koncertowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja wczoraj miałam miły i przyjemny dzionek z DAL-em absolutnym... do czasu... po połedniu, jak się wyopalałam i wybyczyłam we wodzie to postanowilim z małżem zrobić przyjemność Grubemu i go na długi spacer zabrać a wcześniej piłeczką z nim się pobawić... i śmy mu narobili przyjemności Zeżarł chyba osę/y i się zaczęło... najpierw kładł się na ziemi, prosiłam coby do chałpy dotarł... z trudem się udało... w domu padł, podnieślim i na wyro położył się, ślepia mu opadały, odjeżdżać zaczął..., walnęłam mu zastrzyk na czarną godzinę dla mnie... poprawiłam drugim... jak się bardziej ocknął to wapno w strzykawce do pyska... Po 4 godzinach było OK, znaczy wrócił... ale niestety Gruby nie wygląda teraz jak dog niemiecki ale jak mastno neapolitano Pysk ma bieda z jednej strony 2 razy większy niż normalnie Dziś już je i dużo śpi ale szczekał na faceta co przyszedł, więc mam nadzieję, że będzie dobrze Nie ma bata, że zdążylibyśmy do weta... po pierwsze niedziela po południu a pogotowie wet. to 40 min od nas niestety Znów się czegoś nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo współczuję, a szczęście w nieszczęściu, że miałaś co mu podać. Z moim szczeniakiem jechałam do weta, ale to było 15 min jazdy... nie mówiąc, że pod pachę go wzięłam Jednak chyba pokazałabym psa wetowi... i uzupełnij zapasy na czarną godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts