DPS 20.08.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Uff, no to szczęście, że miałaś zastrzyk dla siebie... Okazało się, że dasz radę życie uratować! Hrabia Ci je zawdzięcza bez wątpienia. Dzielna i mądra z Ciebie kobitka, Osiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ojej... nie zazdraszczam przeżyć Całe szczęście, że Ty też uczulona (ot szczęście w nieszczęściu co też szczęściem nie jest bo uczulenia jadowego szczerze wspłczuję) ... my byśmy nie mieli co z tym fantem zrobić, nawet nie wiem czy pogotowie wetowe w naszym pipidówie istnieje:rolleyes:. OSIA JESTEŚ WIELKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nooo, widzę, że na brak wrażeń nie możesz narzekać . Co miałaś w strzykawie? Może trza by taki specyfik nabyć do letniej apteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.08.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 O Matko Jedyna !!!Jaka TY WIELKA KOBIETA jesteś !!!!I ten zastrzyk zrobić i mieć ten zastrzyk !!! Ufffff że już po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Łośkaaaa... Ależ nam zapewniasz atrakcje, a niech Was.. Cholera. No brak słów. A co wet mówi - jak Greyka teraz traktować? Spanie - dobrze a picie? Jedzenie? Nie mam doświadczenia w temacie ale też się zastanawiam, czy takiego zastrzyku nie nabyć na wszelki....................... W ogóle pisz - jak Książe?? ...Wam przeżyć nie zazdroszczę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.08.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nnnnnono .. apteczkę uzupełniaj ... uz zu peł niaj ... we wszelkie środki ... mogą być trochę szkodliwe, byle nie za mocno ... ot .. żeby na drugi dzień trochę głowa bolała ...... no i na ten ból też jakieś leki musowo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Jednak chyba pokazałabym psa wetowi... i uzupełnij zapasy na czarną godzinę Nie ma potrzeby... obserwuję sama a i lekarze ludzcy go wczoraj oglądali i nasze zdania są tożsame... czekamy aż opuchlizna zejdzie Dzielna i mądra z Ciebie kobitka, Osiu! Z tą mądrością Depsiu to bym nie przesadzała... Nooo, widzę, że na brak wrażeń nie możesz narzekać . Co miałaś w strzykawie? Może trza by taki specyfik nabyć do letniej apteczki Dexaven... Staram się zawsze mieć przy sobie . OSIA JESTEŚ WIELKA!!! Jaka TY WIELKA KOBIETA jesteś !!!! O czepiły się mojej wielkości... dobra, dobra, kiedyś schudnę Łośkaaaa... Ależ nam zapewniasz atrakcje, a niech Was.. Cholera. No brak słów. A co wet mówi - jak Greyka teraz traktować? Spanie - dobrze a picie? Jedzenie? Nie mam doświadczenia w temacie ale też się zastanawiam, czy takiego zastrzyku nie nabyć na wszelki....................... W ogóle pisz - jak Książe?? ...Wam przeżyć nie zazdroszczę .. Gagatko, nie byłam u weta, bo nie widzę żadnych podstaw ku temu... Gruby pić zaczął już w niedzielę po drugim zastrzyku, od wczoraj podjada, podaję mu jeszcze wapno ciągle do wody, obrzęk zaczyna schodzić, powoli bo powoli ale jednak... Pysk na nieforemny i wygląda jak Quasimodo ale suki go interesują więc mniemam, iż jest na uleczeniu W niedzielę w nocy, jak przyjechali moi rodzice to zachowywał się jak dziecko... zobaczcie jaki jestem biedny i głaszczcie, głaszczcie... nie przestawajcie Poszli teraz z Ewarystem na spacer... JEST DOBRZE MIZIANKO DLA SKURCZONEJ Nnnnnono .. apteczkę uzupełniaj ... uz zu peł niaj ... we wszelkie środki ... mogą być trochę szkodliwe, byle nie za mocno ... ot .. żeby na drugi dzień trochę głowa bolała ...... no i na ten ból też jakieś leki musowo ..... Masz to u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Osiu toż wielka duchem jesteś nie ciałem:hug: wymiziaj Szarego i ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzięki wusia, bestia przyjmuje głaski w każdej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Pogłaskać od nas tę biedną czarną paszczkę proszę i ucałować! A Narrrodnaja na gitarze to oczywiście poroniony pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 to i poczochraj spuchnieta mordke od cioci Tarci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.08.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja też buziaczki mordzie kochanej przesyłam. A co się tyczy wielkości Twej cielesnej to ja na to tak :jawdrop: Ło cym Ty kobieto gadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A to Osie nie są wielkie DUCHEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2013 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A Narrrodnaja na gitarze to oczywiście poroniony pomysł.... Niebywałe.... to i poczochraj spuchnieta mordke od cioci Tarci Ok Ja też buziaczki mordzie kochanej przesyłam. Nic innego nie robimy, jak go miziamy i buziaczkujemy A to Osie nie są wielkie DUCHEM? SOM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No i tego się trzymajmy, proszę Osia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.08.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Czy opuchlizna schodzi? Czy paszcza już szczupła i policzki znów szlachetnie zapadnięte......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Tak Agatko... zaczął dziś wyglądać normalnie... Żywiutki, wesolutki, ukradł dziadkowi bułę, która to była się uprzejmna suszyć na tartą, dostał drugą na deser, ufaflunił babcię, dziadka i ciocię i w poczuciu dobrze spełnionego psiego obowiązku chrapie na mojej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 O rany, a tom się uśmiała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A czy po tych bułach... w ogóle pieczywie to że tak delikatnie zapytam wiatrów ni ma:rolleyes: moje nawet po kromeczce:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A czy po tych bułach... w ogóle pieczywie to że tak delikatnie zapytam wiatrów ni ma:rolleyes: moje nawet po kromeczce:sick: Oczywiście, że ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts