Arctica 24.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 A jakie zdziwko, że cuś tam bucy pod ogonem, nieee???? skąd my to zmamy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jakbyś przy tym była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.08.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 mój tez zawsze zdziwiony jak cos mu się wypsnie i minka "przecież to nie ja" wczoraj dziabąga tez cos uzadlilo w lapke, biedny az zaskowyczał, lapka jeszcze spuchnieta a bialy nie chce pokazac gdzie, caly czas lize przy opuszkach. dostal wapno i tabletke odczuleniowa. na szczęście nie spuchl jak ostatnio. trochę to jego wina, bo się zabawial z czyms latającym i to "cos" zaplatalo mu się w lapy i dziabnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja się zawsze boję o Karusia, bo nie daje się niczym przekonać i z wielkim zacięciem usiłuje łapać wszystkie bąki, trzmiele, szerszenie i co się nawinie. I żadne skarcenia ani przekonywania nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 nasz tez ciekawski do wszelkich stworzen a w tym roku mamy wyjatkowa ilość pszczol i bakow w ogrodzie, pewnie za sprawa lawend, rozchodnikow, liatr i innych posadzonych bylinek. cieszy mnie niezmiernie taka ilość pszczol jednakże bialy ryzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Gruby nadal próbuje łapać osy i muszę go pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dlatego krowy nie jedzą gruszek... jak ja im dam to wcinają aż im się uszy trzęsą, a z ziemi nie wezmą... Nalsio czasami próbuje, ale najpierw toczy nosem, a dopiero zjada:D Mądra to moja męska krowa, nieee??? A psinki nie puchną po osach/pszczołach... sprawdzone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dlatego krowy nie jedzą gruszek... jak ja im dam to wcinają aż im się uszy trzęsą, a z ziemi nie wezmą... Nalsio czasami próbuje, ale najpierw toczy nosem, a dopiero zjada:D Mądra to moja męska krowa, nieee??? A psinki nie puchną po osach/pszczołach... sprawdzone:) Oj mądra... Gruby goopi Pilnuję jak diabli i nawet na taras sam nie idzie tylko jak ja jestem... Arctica, z Kluską/iem to ja najpierw musiałabym się na alergię sprawdzić, więc sama rozumiesz, że sprawa nie jest prosta... Ale fotki jakieś zapodawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Przecie wiem... jakbyś się nie zakichała to fajnie było by oddać bo wiem, że było by jej u Ciebie dobrze:hug:a na pewno nie dam ogłoszenia, że oddam w dobre ręce... bo i tak bym nie uwierzyła, że dobre:p najwyżej będziemy mieli tsy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 aaa!!! fotki zrobię jak znajdę chwilkę bo już fajowa zaczyna być... jak nie śpi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Arcica, dzięki za zaufanie... wprawdzie nie wiem czym sobie zasłużyłam, ale niezmiernie miło mi się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ło raju, a to moje goopiutkie bydle wszystko co bzyczy pożera namiętnie!!! Ile ja sie juz na niego nawydzierałam za to, to moje, ale ma to gdzieś, dalej pyska pcha!!!! Muszę sobie ten Dexaven gdzieś zapisać! Greyus mizianka przyjmuje jak leci, więc ode mnie też go maźnij przy uszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.08.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Osia, jakie tu dramaty były. Dobrze że wszystko dobrze się skończyło dzięki Twojej zimnej krwi. Albo przytomnemu, zapobiegliwemu umysłowi. Albo...nie wiem co tam jeszcze zasługuje na pochwałę i uznanie...możesz być cała Ty Za uchem podrapać rekonwalescenta ode mnie bardzo proszę. I mordkę wymiziać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.08.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ło raju, a to moje goopiutkie bydle wszystko co bzyczy pożera namiętnie!!! Ile ja sie juz na niego nawydzierałam za to, to moje, ale ma to gdzieś, dalej pyska pcha!!!! Muszę sobie ten Dexaven gdzieś zapisać! Greyus mizianka przyjmuje jak leci, więc ode mnie też go maźnij przy uszku! Zapisz... warto mieć na podorędziu Osia, jakie tu dramaty były. Dobrze że wszystko dobrze się skończyło dzięki Twojej zimnej krwi. Albo przytomnemu, zapobiegliwemu umysłowi. Albo...nie wiem co tam jeszcze zasługuje na pochwałę i uznanie...możesz być cała Ty Za uchem podrapać rekonwalescenta ode mnie bardzo proszę. I mordkę wymiziać. Buziaki Dzięki tolu A Bestię od Was obu wymiziałam i wycałowałam, on tego nigdy nie ma dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dexaven, Dexaven, usiłuję zapamiętać... Ale jak podawać ten zastrzyk, w sensie gdzie znaczy się, w kark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.08.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dokładnie Tylko trzeba sprawdzić dawki Ja miałam 8mg i dałam 1 a po 4 godzinach 2 ale Grubcio waży 67 kg Na małego piesa wystarczy 4mg albo nawet 2mg, bo to na kilogramy się przelicza... Trzeba poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Rozumiem, że bez recepty do ustrojstwo jest .... czy jednak trzeba weta prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 W sumie to ludzki lek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Noooo, nie kupiłam i mam ... mnie dziabnęła menda jedna, a takie przez całe lato zaprzyjaźnione były:bash: Na szczęście odczyn nieduży, za to upierdliwy jak niewiemco!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Braza, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts