Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój tez zawsze zdziwiony jak cos mu się wypsnie :D i minka "przecież to nie ja" :D

wczoraj dziabąga tez cos uzadlilo w lapke, biedny az zaskowyczał, lapka jeszcze spuchnieta a bialy nie chce pokazac gdzie, caly czas lize przy opuszkach. dostal wapno i tabletke odczuleniowa. na szczęście nie spuchl jak ostatnio. trochę to jego wina, bo się zabawial z czyms latającym i to "cos" zaplatalo mu się w lapy i dziabnego.

Ja się zawsze boję o Karusia, bo nie daje się niczym przekonać i z wielkim zacięciem usiłuje łapać wszystkie bąki, trzmiele, szerszenie i co się nawinie. :(

I żadne skarcenia ani przekonywania nie pomagają... :no:

Dlatego krowy nie jedzą gruszek... jak ja im dam to wcinają aż im się uszy trzęsą, a z ziemi nie wezmą... Nalsio czasami próbuje, ale najpierw toczy nosem, a dopiero zjada:D

Mądra to moja męska krowa, nieee???:rolleyes:

A psinki nie puchną po osach/pszczołach... sprawdzone:)

Oj mądra... Gruby goopi :bash:

Pilnuję jak diabli i nawet na taras sam nie idzie tylko jak ja jestem...:yes:

Arctica, z Kluską/iem to ja najpierw musiałabym się na alergię sprawdzić, więc sama rozumiesz, że sprawa nie jest prosta...

Ale fotki jakieś zapodawaj :yes:

Ło raju, a to moje goopiutkie bydle wszystko co bzyczy pożera namiętnie!!! Ile ja sie juz na niego nawydzierałam za to, to moje, ale ma to gdzieś, dalej pyska pcha!!!!

Muszę sobie ten Dexaven gdzieś zapisać! Greyus mizianka przyjmuje jak leci, więc ode mnie też go maźnij przy uszku!

Osia, jakie tu dramaty były.

Dobrze że wszystko dobrze się skończyło dzięki Twojej zimnej krwi.

Albo przytomnemu, zapobiegliwemu umysłowi.

Albo...nie wiem co tam jeszcze zasługuje na pochwałę i uznanie...możesz być cała Ty :) :hug:

Za uchem podrapać rekonwalescenta ode mnie bardzo proszę.

I mordkę wymiziać. Buziaki :)

Ło raju, a to moje goopiutkie bydle wszystko co bzyczy pożera namiętnie!!! Ile ja sie juz na niego nawydzierałam za to, to moje, ale ma to gdzieś, dalej pyska pcha!!!!

Muszę sobie ten Dexaven gdzieś zapisać! Greyus mizianka przyjmuje jak leci, więc ode mnie też go maźnij przy uszku!

Zapisz... warto mieć na podorędziu :rolleyes:

Osia, jakie tu dramaty były.

Dobrze że wszystko dobrze się skończyło dzięki Twojej zimnej krwi.

Albo przytomnemu, zapobiegliwemu umysłowi.

Albo...nie wiem co tam jeszcze zasługuje na pochwałę i uznanie...możesz być cała Ty :) :hug:

Za uchem podrapać rekonwalescenta ode mnie bardzo proszę.

I mordkę wymiziać. Buziaki :)

Dzięki tolu :)

A Bestię od Was obu wymiziałam i wycałowałam, on tego nigdy nie ma dosyć :bye: