DPS 05.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Osia - Ty nie współczuj tak, tylko Ty wreszcie pokaż fotki z ogrodu, kochana, na pewno tam się u Ciebie pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Trawa słabo przez te susze wschodzi... Nie ma co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Depsia, normalnie zawiodłaś mnie, idę się zamknąć w sobie!!!! To ja biedny żuczek ledwo z życiem uszłam po ugryzieniu przez takiego potwora, a Ty zero współczucia .... Idę się zamknąć w sobie ...................................przynajmniej do rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ależ mogę Ci powspółczuć, do samego rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Depsia, normalnie zawiodłaś mnie, idę się zamknąć w sobie!!!! To ja biedny żuczek ledwo z życiem uszłam po ugryzieniu przez takiego potwora, a Ty zero współczucia .... Idę się zamknąć w sobie ...................................przynajmniej do rana! Otwieraj się Ależ mogę Ci powspółczuć, do samego rana! No proszę to i ja się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Co znowu W zasadzie to na baty zasługujesz, że nie uzupełniłaś apteczki - a jak wzięłoby Cie na serio, serio to kto by z nami gadał :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Arcica, dzięki za zaufanie... wprawdzie nie wiem czym sobie zasłużyłam, ale niezmiernie miło mi się zrobiło ło raju ja też nie wiem czym... stosunkiem do Greja chyba... no i ślimaków nie mrozisz żywcem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A miała je przed zamrożeniem utłuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ło raju ja też nie wiem czym... stosunkiem do Greja chyba... no i ślimaków nie mrozisz żywcem:rolleyes: Nie... ale kiełbasę mi się zdarza... A miała je przed zamrożeniem utłuc? Dementuję insynuacje Depsi jakobym cośkolwiek alibo kogokolwiek tłukła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kiełbasa żywa już nie jest, więc się nie podszywaj;) Żyję, chociaż mam cudoooowny odczyn po ugryzieniu i swędzi jak cholera, dzisiaj już na szczęście mniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No ale ja myślałam o Ewie, że niby miała je utłuc...? Ewa litosierną osobą jest, nie widzę jej tłukącej te stada ślimaków, bo po co je byłoby potem mrozić? I dementuję, jakobym miała jakiekolwiek insynuacje czynić! Brazunia - smaruj sokiem z cebuli to ugryzienie, będzie mniej swędziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 A miała je przed zamrożeniem utłuc? No nie wiem... ale nawet jakbym rok myślała jak się pozbyć ślimaków to bym zamrażarki nie wymyśliła:rotfl: Wywiozła bym gdzieś... Ewa!!! Obgadują Cię... (Ewa EZS bo Osi też chyba Ewa, nieee???) Nie... ale kiełbasę mi się zdarza... Dementuję insynuacje Depsi jakobym cośkolwiek alibo kogokolwiek tłukła:P Już Braza napisała... kiełbasy żywcem nie zamrozisz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ano nie... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Parę nowości ukończonych niedawno a może jeszcze nie skończonych Wiadomość dla Romka i Agaty... Orzech zachował kilka liści i może uda mu się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Niebieskość nieba nad Osiową Ostoją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No i coś dla wielbicieli Gruchy... I domowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Taka francja-elegancja w środku lasu Teko wielkoluda już fotkowo znam, bardzo poważny facet, tylko gdzie jego kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.09.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Taka francja-elegancja w środku lasu Dobrze powiedziane Nawet niebo jest jakieś takie wyczyszczone..... Domek wypieszczony, jak pudełeczko, śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Taka francja-elegancja w środku lasu Teko wielkoluda już fotkowo znam, bardzo poważny facet, tylko gdzie jego kocyk Kocyk uchwycę jak znów goście zawitają Dobrze powiedziane Nawet niebo jest jakieś takie wyczyszczone..... Domek wypieszczony, jak pudełeczko, śliczny! Fotoszop działa cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 HA! Ktoś tu obiecywał, że kocyk sfotografuje! Ja nie chce wypominać, ale by wypadało słowa dotrzymać! TAK?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts