DPS 09.09.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No elegancko, pod sznurek, niebiesko, zielono i w ogóle pod linijkę. Zblazowane hrabiostwo mu z ryja patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 HA! Ktoś tu obiecywał, że kocyk sfotografuje! Ja nie chce wypominać, ale by wypadało słowa dotrzymać! TAK?! Przeca żeś widział na żywca i to nie raz:P A ja nie wspomnę, KTO aparatu ostatnio zapomniał i Grubemu fot z kocykiem nie zrobił... No elegancko, pod sznurek, niebiesko, zielono i w ogóle pod linijkę. Zblazowane hrabiostwo mu z ryja patrzy... No ba... linie francuskie we rodowodzie ma to i nie dziwota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 przeca żeś widział na żywca i to nie raz:p a ja nie wspomnę, kto aparatu ostatnio zapomniał i grubemu fot z kocykiem nie zrobił... a mówiłem, że nie chcę wypominać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.09.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Osia, przeurokliwy dom, miejsce i to wielkie czarne szaleństwo też. Ciekawe, czy mnie jeszcze pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.09.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Też żem zapomniała i Grejokocofot nie zrobiła... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.09.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Osia, przeurokliwy dom, miejsce i to wielkie czarne szaleństwo też. Ciekawe, czy mnie jeszcze pamięta Sprawdź... Też żem zapomniała i Grejokocofot nie zrobiła... :oops: Zwłaszcza z kocykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ale u Ciebie ładnie!!!!! Wypieszczone, wysmakowane, uporządkowane .... normalnie zazdrość mnie złapała za gardło!!!! Greyusia cmoknij, cudowny jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Brazuniu... pozory to są( fotkowe)... Jest coraz lepiej ale nauki i pracy jeszcze sporo przede mną i małżem... Gruby ostatnio świruje... Ale kochamy i miziamy chociaż wypadałoby wpieprz spuścić Dla Kudłatego też mizianki i zabieraj go ze sobą do innych zwierzakow i ludziów...niech się socjalizuje... Edytowane 11 Września 2013 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Bialy tez ostatnio swiruje, hormony mu sie jesiennie odezwaly. wiosna chyba zdecydujemy sie na ciach, ciach, bo to juz jest z lekka meczace. Wiecie moze kiedy wiekowo to psom "przechodzi", bo moze jest szansa na przeczekanie bez ciachania (rok, gora dwa jeszcze wytrzymam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.09.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 U każdego egzemplarza inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.09.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Łosia - co znaczy ŚWIRUJE? tzn CO ROBI Greyuś? ..oprócz tego co zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Kudłaty wymiziany. Zabieramy go, a jakże, chociaż jednak za rzadko. Ale jest w porządku (jeszcze), nie zaczepia, szybko odpuszcza .... Ma 8,5 miesiąca, nie przejawia jakiejś szczególnej agresji czy dominacji, może kastracja nie będzie potrzebna, ale gdyby to nawet nie będę się zastanawiała. I też chwilami dobry wpieprz by mu się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.09.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Łosia - co znaczy ŚWIRUJE? tzn CO ROBI Greyuś? ..oprócz tego co zwykle... Zwykle tego nie robi... ino przy gościach... a od soboty świrował przy nas Kudłaty wymiziany. Zabieramy go, a jakże, chociaż jednak za rzadko. Ale jest w porządku (jeszcze), nie zaczepia, szybko odpuszcza .... Ma 8,5 miesiąca, nie przejawia jakiejś szczególnej agresji czy dominacji, może kastracja nie będzie potrzebna, ale gdyby to nawet nie będę się zastanawiała. I też chwilami dobry wpieprz by mu się przydał No właśnie... a człowiekowi jakoś tak szkoda zarazy bo te ślepka takie niewinne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 dokładnie, choć u mojego na początku tez bez agresji było, ostatnio cos za bardzo burczy, wiec raczej na pewno ciachu, ciachu będzie. nie chce stresować ani siebie ani psa, bo w glowce mu się kitrasi przez hormony. i raz jest do zamiziania a czasem az strach podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Mój nie burczy... nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Na mnie i rodzine nie burczy, niechby spróbował .... matko, ale by fruwał!!!!! .... Jest przekochany, zobaczymy co dalej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Naszemu Karolowi też się zbiera ostatnio na decydujące cięcie. Wczoraj z daleka wąchnął przemiłego psiaczka i nagle z machającego przyjaźnie ogonem kudłatka zamienił się w agresora pragnącego dosiąść kolegi. I się by pogryźli :eek: gdyby nie odciągnięcie smyczów obu.... Okazało się, że tamten jajeczek już nie miał, no ale czy to powód żeby tak się rzucać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.09.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 dokladnie tak zachowuje sie moj maly. wczoraj podjelismy decyzje, ze bedzie wiosenne ciecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Byliśmy dziś w lesie na spacerku z Grubym, wyszalał się i padł... a chrapie... Pragnę donieść, iż grzybów nadal niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A Karol jajczasty jest? Tarcia, mój małż nawet o odjajczeniu Gruchy słyszeć nie chce... solidarność męska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts