DPS 29.09.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Brazunia, chyba muszę Ci jakiś fachowy koszyk na grzyby załatwić, kto to widział zbierać grzyby do reklamówki, fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Wusia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Depsia, mam kobiałkę, Agdusie zostawili. Problem w tym, że ja nie znoszę takich rzeczy nosić w lesie, bo wiecznie nimi o coś zahaczam. Reklamówę, na początku, mam w kieszeni, a później to już luzik, gdy zaczyna byc pełna powrót do domu. Grzyby nawet źle nie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Grzyby ZAWSZE źle wyglądają i nie są takie aromatyczne, jeśli się je zbiera do reklamówki. Jeśli masz łubiankę, to ona naprawdę będzie lepsza, no chyba, że wolisz jeść te gnieciuchy z reklamówki, Twoja wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja też, szczerze mówiąc, chodzę z reklamówką, z powyższych powodów. A ponieważ nie chodzę zwykle na raz na dłużej niż godzinkę to nic się tym grzybkom nie dzieje złego. No chyba, że przyjeżdżają do nas ludki w odwiedziny i razem idziemy do lasu co by oni sobie zapas nazbierali większy - wtedy biorę koszyk i łazimy po lesie parę godzin.... Wtedy to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Zimno... doganiam własną rzyć... :mad:aby do piątku Wszystkim dziękuję za głosy na FURIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ani jeden grzyb jeszcze nie uległ zgnieceniu w reklamówce. Trudno o zgniecenie, ggy cały spacer po lesie trwa godzinę albo półtorej;) Psia krętka, znowu rękawiczek dzisiaj do lasu nie wzięłam .... Zimno qurcze, ale pięknie słońce świeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.10.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Łosiaaa,.. hop hop, dogoniłaś już tą rzyć??? Pilna informacja - ułożyliśmy (z trudem, jak zwykle, ale dało się!) październik i jesteśmy oboje w domu 11-13. Twoja pierwsza wersja.. Czy nadal dla Was może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie może... dach przecieka i jakiś jełop przyłazi wew łikenda go poprawić... jak nie skończy to i kolejny pójdzie się paść... Życie, karważ.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.10.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie piję do dachu. Właściwie to do niczego nie piję. Co było do wypicia, wypiłem w piątek i sobotę. Teraz karencja ......... kilka dni. Przyszłem tylko się przywitać .... bo blisko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.10.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tylko nie zwlekaj zbyt długo bo odwykniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ekonomicznie - to by nie było takie głupie.Społecznie i higienicznie - katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dogonienie własnej rzyci jest nierealne, w związku z tym nie przewiduję przyjazdu Osicy do Gagatkowa w najbliższej pięciolatce .... Czy mam wyjść???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ha! Jaka ja szczęśliwa, że przestałam już gonić swoją rzyć. A i tak roboty pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dogonienie własnej rzyci jest nierealne, w związku z tym nie przewiduję przyjazdu Osicy do Gagatkowa w najbliższej pięciolatce .... Czy mam wyjść???? Realne... dogoniłam... Ha! Jaka ja szczęśliwa, że przestałam już gonić swoją rzyć. A i tak roboty pełno. Od czwartku zamierzam się lenić... Ekonomicznie - to by nie było takie głupie. Społecznie i higienicznie - katastrofa. Zwłaszcza społecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No tak, wiem już wszystko, listopad przed nami - obaczym... :rolleyes: Kciuki trzymamy za dach. I za Was (bez nerw, proszę..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Łatwo nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A czy ktoś obiecywał, że będzie łatwo??? Powodzenia Osiczko!!! P.S. Jak Ty to zrobiłaś No z tą rzycią???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nadmiar obowiązków mnie przydusił i zmusił... do dogonienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Osia, czy Ty nadal za własną rzycią gonisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts