Moose 28.10.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 usatysfackcjonowany jestem :):) Siem cieszem Ferdynand Wspanialy Tiaaa... zwłaszcza na pierwszej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 wiedzialam, ze zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Niczego Osiowi nie sugerowałam .... nie Osiowi, na pewno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Niczego Osiowi nie sugerowałam .... nie Osiowi, na pewno!!!! COŚ PRZEGAPIŁAM...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Piękna Mość, bez dwóch zdań! Wieeeelki i kochany słodziak! Proszę ukłony i mizianko Hrabiemu od ciotki DPS przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Depsiu, zwierz wymiziany na wszystkie strony, chrapie zagłuszając telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) spróbujesz go nauczyć? choć połowę - proszę! http://www.youtube.com/watch?v=TBO_7Sm_27M kilka fragmentów choć - co? Edytowane 3 Listopada 2013 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ni cholery Prezesu... Un ma wiedzieć co to siad, leżeć, stój, do mnie, nie, na miejsce... Reszta to zbędny dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Phi, same nudne rzeczy un ma wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 COŚ PRZEGAPIŁAM...? No z tym mózgiem .... nie sugerowałam, że Osiowi wypadł .... Tyrion też ma umieć te same nudne rzeczy, jak dotąd walczy z wiedzą ostro i bezpardonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Phi, same nudne rzeczy un ma wiedzieć... Widocznie Pańcia nudziara No z tym mózgiem .... nie sugerowałam, że Osiowi wypadł .... Tyrion też ma umieć te same nudne rzeczy, jak dotąd walczy z wiedzą ostro i bezpardonowo Chwilami mam wrażenie, że i tak mogło być Grucha nie walczy... już się poddał... ale miał okres walk...prawie rok to trwało:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 U mnie też prawie rok - 30 X minęło 10 miesięcu, a on dalej .... w zaparte .... Idę z nim do lasu, bo szału pod drzwiami dostaje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Gruby walczył od 11-12 miesiąca do 22-23... nawet nie to żeby był strasznie niegrzeczny... tylko te ucieczki w las i brak reakcji na przywołanie Teraz od wiosny chodzimy do lasu bez smyczy ale z 10 metrową linką i ćwiczymy komendy stój i do mnie... z liną nie zwiewa a komendy wykonuje w 99,9% tylko czasem muszę ryczeć na cały las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Żeby nie ryczeć to se gwizdek zanabyłam, jednakowoż zdarza się, że ryczę jak wściekły bawół pod domem .... Do szału potrafi mnie doprowadzić normalnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Żeby nie ryczeć to se gwizdek zanabyłam, jednakowoż zdarza się, że ryczę jak wściekły bawół pod domem .... Do szału potrafi mnie doprowadzić normalnie!!!!! Las=dom A jednak te futra kochamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 nie ma to jak małe pieski... i brak lasu za to nawet za bramę boję się z nimi wyjść od czasu gdy zostały napadnięte cichcem przez wredną sukę Z dużym bym się nie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 phi ja tez rycze, moj jednak nie ucieka, odbiegnie na pare/parenascie metrow,stoi i czeka, jesli my idziemy dalej pies uspokojony tez idzie. z komendami roznie, reaguje albo i nie, zwykle wtedy kiedy mu sie chce i jesli ma interes indywidualista psiakrew mlody z kolei zostal nuczony w hodowli proszenia (jak mnie to wkurza, to nie malpka z cyrku) staje na lapkach i prosi a jak nie ma efektu to zaraz siada. ale poza tym mankamentem jest pojetnym uczniem, uczy sie wszystkiego od starszaka:lol2: na szczescie Bialy sie uspokoil. tylko czasem wojny podjazdowe sobie urzadzaja, czasem to sie boje zeby ktorys oka nie stracil, one chyba wiedza zeby sobie krzywdy w zabawie nie robic co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Z dużym bym się nie bała Nas się wszystkie psy w całej okolicy boją bo Gruby jest od wszystkich duuuuużo większy i to też nie jest fajne, bo się nikt z nim bawić nie chce... aly sie uspokoil. tylko czasem wojny podjazdowe sobie urzadzaja, czasem to sie boje zeby ktorys oka nie stracil, one chyba wiedza zeby sobie krzywdy w zabawie nie robic co???? Nie wiedzą... musisz pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Moje by tam się bawiły... z kuniem się bawią... z Nelsiem... to i Greyuś by za duży nie był Z tych wszystkich fiku-miku z psem to chciała bym Cię zobaczyć szczególnie w scenie jak Grey skacze z duuużej wysokości, a Ty go łapiesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 to dopiero by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts