Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Moje by tam się bawiły... z kuniem się bawią... z Nelsiem... to i Greyuś by za duży nie był:lol:

Z tych wszystkich fiku-miku z psem to chciała bym Cię zobaczyć szczególnie w scenie jak Grey skacze z duuużej wysokości, a Ty go łapiesz:rotfl:

Po pierwsze... Twoje to wyjątki :yes:

Po drugie... ja nie łapię... wrzeszczę stój albo NIEEEE a potem spieprzam w bok ... najczęściej za drzewo :lol2:

:o to dopiero by było :lol2:

Przegrywam z kredensem :cool:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czasami musze ryknąć, inaczej moje niespełna 11-o miesięczne maleństwo ma w głębokim poważaniu wszystko .... A jednak i tak widać różnicę w zachowaniu w porównaniu z tym co potrafił kilka miesięcy temu! No kocham go jak niewiemco ale chwilami mam ochotę wysłać go w kosmos bez rakiety!!!!!!

Greyś na rączkach .... ciekawe, ciekawe ..... Muszę spróbować z Tyrionkiem, będę miała jako takie spojrzenie .....;)

Oj psiary Wy jedne, no nie pogadam w temacie.

Choć zawsze mówię że się nie zarzekam i może kiedyś jakieś kudłate, merdające zamieszka tu gdzie my.

Wtedy to dopiero zacznę pisać, pytać i dociekać.

Pozdrowienia zostawiam :hug:

Karkówkie sami pożeramy, poza tym zimno się zrobiło i gdyby dziś tę szybę wypierdział to byłoby nieciekawie... :bash:

Zapomniałam powiedzieć, że pogodę nazad zabrałam.

Potrzebna mi była dzisiaj do wsadzania zielonych łupów.

I niniejszym melduję, że wszystko na swoim miejscu ( wkopane ) i bezwarunkowo MA SIĘ przyjąć

Wyjaśniam...

No kuniecznie bo bardzom ciekawa jakież to waćpani stanowisko mu umościła ( czy aby nie kole sławojki ... ):cool:

A skondże znowu... uchowajktośtam... taki przystojniak kole wychodka?:rolleyes:

U Osi sławojka taka przystojna, że i tam, jak myślę, byłoby mu pięknie. ;)

Tam dziki już rośnie... to 2 jałowce w sławojkie to byłoby za wiele ;)

Piękna czy nie to jednak sławojka, a jałowce swoja dumę mają ...;)

Myślisz, że doznałby ujmy na jałowcowym honorze...? :rolleyes:

Właśnie ... a ten się zowie hibernica. Jeszcze się zahibernuje i róść nie zekce ze złości :no:

Siedzi kołobok tej niedawno przeniesionej całkiem sporej tujki... tak se pomyślałach, że im razem weselej będzie :bye: