Moose 05.11.2013 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Moje by tam się bawiły... z kuniem się bawią... z Nelsiem... to i Greyuś by za duży nie był Z tych wszystkich fiku-miku z psem to chciała bym Cię zobaczyć szczególnie w scenie jak Grey skacze z duuużej wysokości, a Ty go łapiesz:rotfl: Po pierwsze... Twoje to wyjątki Po drugie... ja nie łapię... wrzeszczę stój albo NIEEEE a potem spieprzam w bok ... najczęściej za drzewo to dopiero by było Przegrywam z kredensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Czasami musze ryknąć, inaczej moje niespełna 11-o miesięczne maleństwo ma w głębokim poważaniu wszystko .... A jednak i tak widać różnicę w zachowaniu w porównaniu z tym co potrafił kilka miesięcy temu! No kocham go jak niewiemco ale chwilami mam ochotę wysłać go w kosmos bez rakiety!!!!!! Greyś na rączkach .... ciekawe, ciekawe ..... Muszę spróbować z Tyrionkiem, będę miała jako takie spojrzenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Oj psiary Wy jedne, no nie pogadam w temacie. Choć zawsze mówię że się nie zarzekam i może kiedyś jakieś kudłate, merdające zamieszka tu gdzie my. Wtedy to dopiero zacznę pisać, pytać i dociekać. Pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Greyś na rączkach .... ciekawe, ciekawe ..... Muszę spróbować z Tyrionkiem, będę miała jako takie spojrzenie ..... PRÓBUJ I KONIECZNIE OPISZ WRAŻENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Mielimy gości... i dzieki Gościówie mamy zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mielimy gości... i dzieki Gościówie mamy zdjęcia... [ATTACH=CONFIG]223798[/ATTACH] No po prostu przezajefajne i przesłodziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 swietny ferdynand:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 normalnie "okruszynka, pchełka, skrzat":rolleyes: no i "mamo ja latam":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.11.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Łośka ... tak se dzisiaj wykonkludowałam, że nie powinnaś jednak temu "nietoperkowi" dawać sosiku od karkówy Jak on ma takie gooowniane problemy ... a tam cebula ... może być groźnie ... Puści bąka i ci szyby powybija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Karkówkie sami pożeramy, poza tym zimno się zrobiło i gdyby dziś tę szybę wypierdział to byłoby nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Karkówkie sami pożeramy, poza tym zimno się zrobiło i gdyby dziś tę szybę wypierdział to byłoby nieciekawie... Zapomniałam powiedzieć, że pogodę nazad zabrałam. Potrzebna mi była dzisiaj do wsadzania zielonych łupów. I niniejszym melduję, że wszystko na swoim miejscu ( wkopane ) i bezwarunkowo MA SIĘ przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A ja już miejscówkie obmyśliłam i na dniach zostanie wkopane z atencjom i uszanowaniem I TEŻ MA SIEM PRZYJĄĆ !!! A pogody toś nieco mogła zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Parę rzeczy i ja wkopałam, a co! Opatulony kołderką Greyuś to po prostu bezcenny widok!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Meldję, że Mości Jałowiec siedzi... jak znajdę kabelaska od telefonu to fotę wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Meldję, że Mości Jałowiec siedzi... jak znajdę kabelaska od telefonu to fotę wstawię No kuniecznie bo bardzom ciekawa jakież to waćpani stanowisko mu umościła ( czy aby nie kole sławojki ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 U Osi sławojka taka przystojna, że i tam, jak myślę, byłoby mu pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Piękna czy nie to jednak sławojka, a jałowce swoja dumę mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Piękna czy nie to jednak sławojka, a jałowce swoja dumę mają ... Właśnie ... a ten się zowie hibernica. Jeszcze się zahibernuje i róść nie zekce ze złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wyjaśniam... No kuniecznie bo bardzom ciekawa jakież to waćpani stanowisko mu umościła ( czy aby nie kole sławojki ... ) A skondże znowu... uchowajktośtam... taki przystojniak kole wychodka? U Osi sławojka taka przystojna, że i tam, jak myślę, byłoby mu pięknie. Tam dziki już rośnie... to 2 jałowce w sławojkie to byłoby za wiele Piękna czy nie to jednak sławojka, a jałowce swoja dumę mają ... Myślisz, że doznałby ujmy na jałowcowym honorze...? Właśnie ... a ten się zowie hibernica. Jeszcze się zahibernuje i róść nie zekce ze złości Siedzi kołobok tej niedawno przeniesionej całkiem sporej tujki... tak se pomyślałach, że im razem weselej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts