AgaJeżyk 19.11.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ty ino uważaj bo z tego romans jaki wyjdzie ... a na wiosnę ci się tujołowce wysypią ! A Jeże alimentów płacić nie bedom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ażeby zrozumieć o czem Aguś gadolisz siem musiałam cafnąć i taka mi myśl przyszła czy teraz to można jeszcze sadzić roślinki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ty ino uważaj bo z tego romans jaki wyjdzie ... a na wiosnę ci się tujołowce wysypią ! A Jeże alimentów płacić nie bedom ! Może bedom tułowce a może jałoje kto to może wiedzieć... Ażeby zrozumieć o czem Aguś gadolisz siem musiałam cafnąć i taka mi myśl przyszła czy teraz to można jeszcze sadzić roślinki ??? Iza nie wiem czy można ale ich przeca na pastwę mrozu nie porzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dopóki ziemia nie zmarzła - mozna.Choć teraz już dla nich byłoby lepiej nie wykopywać ich z gruntu, za to te w doniczkach - do końca, dopóki ziemia nie zmarznie.O ile oczywiście nie są rozhartowane od mrozu i zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 One oba były w donicach i dlatego do grunt poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Spoko Osiczka, ja swoje dwa berberysy przesadziłam na inne miejsca, w razie "W" bedziemy płakać obie do spółki:D Honor jałowców jest nieopisywalny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Firaneczki ci przyniesłam cobyś się opatrzała I co ? Ładne nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Spoko Osiczka, ja swoje dwa berberysy przesadziłam na inne miejsca, w razie "W" bedziemy płakać obie do spółki:D Honor jałowców jest nieopisywalny!!!!! Mam nadzieję, że jednak się uda i nie bedziem buczeć Firaneczki ci przyniesłam cobyś się opatrzała [ATTACH=CONFIG]225766[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]225768[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]225769[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]225770[/ATTACH] I co ? Ładne nie ? Pewnie, że ładne U siebie też taką opcję rozważałam ale zdziwiło mnie to, że wszędzie drewniane drzwiczki a w jednym miejscu firanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 też mam firanki i z utęsknieniem czekam na prawdziwe szafki kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja w kuchni stodolnej nie mam żadnych drzwiczek, tylko murowane ścianki i zasłonki. Megawygodne rozwiązanie, a przy tym bardzo swojsko wygląda. No i łatwo zmienić design kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 też mam firanki i z utęsknieniem czekam na prawdziwe szafki kuchenne Ło matko ! Ty też ? No świnia jestem ... ale straśnie się cieszę , że nie tylko ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 A ja nie:P Wszędzie mam firanki... hmmm... zasłonki właściwie i WCALE nie kcem drzewnianych drzwiczkóf... a żeś Osia nie przyjechała to i nie widziałaś jakie pikne som:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To Arctica z mojej partii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 A ja nie:P Wszędzie mam firanki... hmmm... zasłonki właściwie i WCALE nie kcem drzewnianych drzwiczkóf... a żeś Osia nie przyjechała to i nie widziałaś jakie pikne som:rolleyes: Wiesz co... czasem wydaje mi się, iż widzę światełku w tunelu arbajtowym i zawsze mnie wtedy pociąg przejeżdża... Ale mooszę w końcu dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Już kiedyś pisałam... obiecanki łosianki:P Depsia to chyba nie od wczoraj wiesz:lol:... spoooooooroooooo mamy wspólnego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Obiecanki... ale ja zawsze słowa dotrzymuję więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.11.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Obiecanki... ale ja zawsze słowa dotrzymuję więc... Ja cię wcale nie poduszczam ... ale myślę, że nie pojedziesz ... Wcale nie podpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No nie, firanki zamiast drzwiczek to jednak nie moja bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie firanki ino zasłonki... jasne, że nie przyjedzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ach, bo Ty w ogóle, taka nowoczesna jakaś jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts