Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty mi tu Depsia nie mrugaj, nie musisz, no jestem jakaś taka nowoczesna:yes: Ale płotki wokół rabat (ochrona przed Tyrionem) to zrobię jak w dworku Lucy Wilskiej w "Ranczu":D

Miałam płotki niziutkie bo 75 cm a Grucha za nie nie wskakiwał chociaż z łatwością mógłby. Ciekawe czy na Tyranozaurusa podziałają :rolleyes:

Pytanie mam do ŁosioGospodyni - czy mogłabyś cod podsunąć odnośnie zakupu alkomatu? Jest taki pomysł na (praktyczny) prezent, ale ceny od stówy doooo ................ A ja za dużo to wydać nie mogę. Czy jest sens kupować taki tańszy? Poradźcie coś (bo pamiętam, że użytkujecie ten sprzęt z Ewarystem Łosiobiście)!

Chyba ... dobrze pamiętam ... ?

Edytowane przez Gagata

Gagatko, tani jest do bani... bo nie jest wiargodny a to przecież nie o to chodzi by mieć tylko by działał.

Szkoda kasy i tyle...

Taki do przyjęcia jak my posiadamy to ok 300 kosztuje...

DA 8100 model.

Mamy go 2,5 roku, wysłaliśmy do kalibracji tydzień temu, bo co jakiś czas trzeba to robić... kalibracja kosztuje ok 100 pln co 200-300 prób...

Dzięki Łosia :bye:.

No właśnie tak myślałam, tzn że TANI JEST DO BANI. Musi być wiarygodny w końcu.. 300 do przeżycia (prezencik składkowy).

A za tysiaka to już przesada chyba z tą dokładnością (czy z czym...)

O kalibracjach też właśnie słyszałam i miałam Cię spytać. Co 200 - 300 prób to nie tak źle..... chyba....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

DPSia - no własnie, problem alkoholowy jest problemem wielopłaszczyznowym... cóż, taki lajf :bash:

Edytowane przez Gagata