Moose 30.11.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A mnie nie wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Wydech i dalej, qur.a nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Zeżarli i nie oddali, kocham reformy ale jeno w postaci ciepłych gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 oj dajcie im trochę czasu, poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale piękny ZEGAR(EK)!. Zawsze chciałam taki mieć... Moooooże kieeedyś... Co do Grusia to już nic powiem...........co tu gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ikonek niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzięki Gagatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No i coś dla wielbicieli Gruchy... [ATTACH=CONFIG]227459[/ATTACH] no i jak tu nie cmokać tych fafli http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Masz rację... nie da się... przy czym sam zainteresowany pomrukuje i nie wiem czy z zadowolenia czy wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Oddać emoty!!!! Wrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mi oddali!Greyuś boski .... Nasza owczarkowa gnida tez się sofy pcha, ale tylko wtedy, gdy któreś z nas na nich siedzi. Samemu mu nie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Karol, jak tylko z małżem na kanapie oboje zasiądziemy to pcha swoją dupencję w środek aż miło a jak się nie uda, to na oparcie wskakuje i od góry nas dopada z całuskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mi oddali! Greyuś boski .... Nasza owczarkowa gnida tez się sofy pcha, ale tylko wtedy, gdy któreś z nas na nich siedzi. Samemu mu nie pasuje:) Skąd ja to znam... A w ogóle to jak gnida ??? Uspokoił się trochę po odjajczeniu? Karol, jak tylko z małżem na kanapie oboje zasiądziemy to pcha swoją dupencję w środek aż miło a jak się nie uda, to na oparcie wskakuje i od góry nas dopada z całuskami Nie ma takiej opcji u nas coby 3 sztuki na kanapce zasiadły... chyba by poległa biedaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Trzeszczysz ? Bo u mnie chałupa aż skrzypi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Trzeszczysz ? Bo u mnie chałupa aż skrzypi ... Trzeszczy kanapa, bo z Gruchą na niej zalegamy A wiatr wyje, huczy, śnieg wali, tuje mi przechylił a Twój prezencik ani drgnie Wiatr wygonił też mego chopa ze sypialni... poszedł się borok drzymnąć ale mówi, że na górze wyje bardziej i go obudziło:yes: Mam tv włączony coby mniej wyjca słyszeć, chałpa czeszczy mało Ale się pożalę... gościów mieć miałam i wstrętny Xaver wszystko popsował... Mam nadzieję, że jutro przyjadą... tyle smakołyków zrobiłam... i co ma się zmarnować A znów zeżarło 1 fazę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 I jak Łosia, goście dotarli?? Do nas dotarli agro-goście w sobotę o 10.00 rano zamiast w piątek o 18.00.....:eek: Jechali z okolic Bytowa... tam, gdzie najgorzej było... mimo to zdecydowali się i nocka z piątku na sobotę w korkach.. teraz już tylko odpoczywają.. A ja mam takie pytanie do Gospodyni - gdzie można kupić... kubek z obrazkiem auta terenowego (najlepiej range rovera)? Ale jakiś nie strasznie badziewny (jeśli to możliwe)....Kolega otworzył warsztat, chce się specjalizować w terenówkach (pasjonat ). Będzie u nas na święta i pod choinkę kupujemy mu czajnik do warsztatu. W tym roku brak kasy na coś extra a on czajnika nie ma bo na rozruchu (zaczął miesiąc temu) i też nie ma kasy. No i do tego chciałabym ze dwa kubki "samochodowe". Podpowiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 To odpowiem: nic się nie uspokoił, taki sam wariat jaki był i chyba fajnie! Walczy z nami a my z nim - no klawo jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 I jak Łosia, goście dotarli?? A dotarli Było jak zwykle zajefanie I nie wiem jak to się stało, że po wyjeździe gości mam więcej żarcia i napojów, że o garderobie nagminnie u nas porzucanej nie wspomnę,niż zanim przyjechali A ja mam takie pytanie do Gospodyni - gdzie można kupić... kubek z obrazkiem auta terenowego (najlepiej range rovera)? Ale jakiś nie strasznie badziewny (jeśli to możliwe)....Kolega otworzył warsztat, chce się specjalizować w terenówkach (pasjonat ). Będzie u nas na święta i pod choinkę kupujemy mu czajnik do warsztatu. W tym roku brak kasy na coś extra a on czajnika nie ma bo na rozruchu (zaczął miesiąc temu) i też nie ma kasy. No i do tego chciałabym ze dwa kubki "samochodowe". Podpowiesz coś? Pomyślę... bo na szybkiego to nie wiem To odpowiem: nic się nie uspokoił, taki sam wariat jaki był i chyba fajnie! Walczy z nami a my z nim - no klawo jest!!!! Czyli chyba Gruchy jednak ciąć nie będę... Chociaż on nie walczy z nami... ale z innymi się stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Gruchę ciąć...zbrodnia Osia, zbrodnia, nawet się nie waż. Jak tam z ozdobami świątecznymi, robisz już coś? Takie domy jak Wasz, Depesi, to domy wymarzone do dekoracji świątecznych. Czym byś nie ozdobiła i tak będzie przecudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts