Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi oddali!

Greyuś boski .... Nasza owczarkowa gnida tez się sofy pcha, ale tylko wtedy, gdy któreś z nas na nich siedzi. Samemu mu nie pasuje:)

Skąd ja to znam...:rolleyes:

A w ogóle to jak gnida ;)??? Uspokoił się trochę po odjajczeniu?:bye:

Karol, jak tylko z małżem na kanapie oboje zasiądziemy to pcha swoją dupencję w środek aż miło :yes: a jak się nie uda, to na oparcie wskakuje i od góry nas dopada z całuskami :D

Nie ma takiej opcji u nas coby 3 sztuki na kanapce zasiadły... chyba by poległa biedaczka :rotfl:

Trzeszczysz ?

Bo u mnie chałupa aż skrzypi ...:jawdrop:

Trzeszczy kanapa, bo z Gruchą na niej zalegamy :yes:

A wiatr wyje, huczy, śnieg wali, tuje mi przechylił a Twój prezencik ani drgnie :)

Wiatr wygonił też mego chopa ze sypialni... poszedł się borok drzymnąć ale mówi, że na górze wyje bardziej i go obudziło:yes:

Mam tv włączony coby mniej wyjca słyszeć, chałpa czeszczy mało :cool:

Ale się pożalę... gościów mieć miałam i wstrętny Xaver wszystko popsował...:bash:

Mam nadzieję, że jutro przyjadą... tyle smakołyków zrobiłam... i co ma się zmarnować :eek:

A znów zeżarło 1 fazę...

I jak Łosia, goście dotarli??

Do nas dotarli agro-goście w sobotę o 10.00 rano zamiast w piątek o 18.00.....:eek::eek:

Jechali z okolic Bytowa... tam, gdzie najgorzej było... mimo to zdecydowali się i nocka z piątku na sobotę w korkach.. teraz już tylko odpoczywają..:yes:

A ja mam takie pytanie do Gospodyni - gdzie można kupić... kubek z obrazkiem auta terenowego (najlepiej range rovera)? Ale jakiś nie strasznie badziewny (jeśli to możliwe)....Kolega otworzył warsztat, chce się specjalizować w terenówkach (pasjonat ). Będzie u nas na święta i pod choinkę kupujemy mu czajnik do warsztatu. W tym roku brak kasy na coś extra a on czajnika nie ma bo na rozruchu (zaczął miesiąc temu) i też nie ma kasy.

No i do tego chciałabym ze dwa kubki "samochodowe". Podpowiesz coś?

I jak Łosia, goście dotarli??

A dotarli :)

Było jak zwykle zajefanie :yes:

I nie wiem jak to się stało, że po wyjeździe gości mam więcej żarcia i napojów, że o garderobie nagminnie u nas porzucanej nie wspomnę:cool:,niż zanim przyjechali :bash:

A ja mam takie pytanie do Gospodyni - gdzie można kupić... kubek z obrazkiem auta terenowego (najlepiej range rovera)? Ale jakiś nie strasznie badziewny (jeśli to możliwe)....Kolega otworzył warsztat, chce się specjalizować w terenówkach (pasjonat ). Będzie u nas na święta i pod choinkę kupujemy mu czajnik do warsztatu. W tym roku brak kasy na coś extra a on czajnika nie ma bo na rozruchu (zaczął miesiąc temu) i też nie ma kasy.

No i do tego chciałabym ze dwa kubki "samochodowe". Podpowiesz coś?

Pomyślę... bo na szybkiego to nie wiem :eek:

To odpowiem: nic się nie uspokoił, taki sam wariat jaki był i chyba fajnie! Walczy z nami a my z nim - no klawo jest!!!!

Czyli chyba Gruchy jednak ciąć nie będę... :yes:

Chociaż on nie walczy z nami... ale z innymi się stara :cool:

Gruchę ciąć...zbrodnia Osia, zbrodnia, nawet się nie waż.

Jak tam z ozdobami świątecznymi, robisz już coś?

Takie domy jak Wasz, Depesi, to domy wymarzone do dekoracji świątecznych.

Czym byś nie ozdobiła i tak będzie przecudnie :)