Moose 08.12.2013 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dzięki Tolu No zbrodnia jakoś tak chyba się odsunęła Ja nie przepadam za świętami, chociaż czasem mam takie pomysły coby coś przyozdobić więc nie wykluczam... cały czas mi czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.12.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To mówisz, że znów garderoba ... czyja ciekawym tym razem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 To mówisz, że znów garderoba ... czyja ciekawym tym razem ..... Tiaaaa... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Możesz na ten przykład zamówić tutaj kubek z dowolną naklejką, w necie poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Tfu tam tylko hurtowe zamówienia, ale tu już detal http://www.twojareklama.home.pl/kubki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Gagatko... jeszcze tu...http://allegro.pl/kubek-kubki-z-wlasnym-nadrukiem-foto-f-vat-i3746596387.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No własnie, już miałam linkę do all wklejać, ale widzę, że już są. Ja w tym roku naszym chłopakom takie kubki z ich zdjęciami zamówiłam, mam nadzieję, że będą zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.12.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dzięki bardzo dziewczyny! Ja wiem, że tak można... pytałam Osi, jako speca w temacie "autoterenowym", bo może np. są gotowe jakieś takie kubki specjalne "terenowe" (metalowe ?), takie gadżety dla gadżeciarzy .. Pomyślę jeszcze... w sumie to nie mam czasu... ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Samochodowy to termiczny kubek, tyle że dobry trochę dużo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.12.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No właśnie Gosiek... też miałam takie myślenie..Znalazłam nawet "firmowe" kubki land rovera, nic specjalnego, a drooogieeee...Jednak nie. Nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mam metalowy termiczny... dostałam od firmy jakowejś ale z autkiem to takich nie widziałam... pewnie na specjalne zamówienie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Gagatka, jeszcze vistaprint.pl, ale też trzeba swoje zdjęcia dać. Zamawiałam u nich kubki dla siebie, jestem bardzo zadowolona!! Tyrionek powoli się uspakaja, ale to pewnie jeszcze potrwa, hormony nadal w nim grają, potrzebują czasu. Zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Tyrionek powoli się uspakaja, ale to pewnie jeszcze potrwa, hormony nadal w nim grają, potrzebują czasu. Zobaczymy! Pewnie to trochę potrwa... O dżównach czytałam... ubawiłaś mnie z tym zakopywaniem ale mnie też praktycy mówili, że działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.12.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Też napisałam co nieco odnośnie goooowna w ogrodzie (znów) :yes: A co do kubka to se darowałam w tym roku - dostanie tylko czajnik ale za to fajny Taki: http://www.neo24.pl/?p=bosch_twk_6004 Wydał mi się wystarczająco... męski...:cool:. A czerwony bo - ładny , optymistyczny (potrzebuje optymizmy na początku działalności, łatwo nie jest, wiadomo.. oraz - on ostatnio "chadza" w czerwonym (kurtka, koszula itp) - bo tak lubi jego (obecna) dziewczyna :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Noooo, męski ten czajnik, faktycznie!!! Jako praktyk (od niedawna) potwierdzam: dżówna działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 O właśnie... czajnik mooszę wymienić... tylko, że ja szary/srebrzysty winszuję sobie posiadać... chyba trzeba poszperać w necie, bo do sklepu żadnego to mnie przed świętami nie wyciągną wołami... Popatrz Brazuniu, jaka to ekologiczna skuteczna metoda na Tyrionową Mość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.12.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Noooo, męski ten czajnik, faktycznie!!! Jako praktyk (od niedawna) potwierdzam: dżówna działają A przepraszam bardzo bo się jakoś niedoczytałam.... na co te dżówna mają działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jeśli mogę dwa słowa o powyższym czajniku, Polecam z całego serca. Mam od 6 lat identyczny nic mu się nie dzieje.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A przepraszam bardzo bo się jakoś niedoczytałam.... na co te dżówna mają działać? Na nierycie w ogrodzie Twój kopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jeśli mogę dwa słowa o powyższym czajniku, Polecam z całego serca. Mam od 6 lat identyczny nic mu się nie dzieje. Pozdrawiam, Idę poszperać za szarym/srebrnym skoro taki dobry Pozdrawiam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts