bobiczek 13.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ola bywam, ale niezbyt częst, gdyż czasu brak... Super !!! Szkoda, że u mnie nie będzie ulicy... Będzie! Walcz!!!!!!! Walcz o "aleję Moose" Sam osobiście jak załatwisz - utnę nożyczką wstążkę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Łosiu ... się Prezesa nic nie słuchaj. On się już u siebie o ulicę wystarał. Aż za dobrze się wystarał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.05.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Sam osobiście jak załatwisz - utnę nożyczką wstążkę - A bez ulicy to Prezesu nie utnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.05.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 On się już u siebie o ulicę wystarał. Aż za dobrze się wystarał .... Fakt... nieco przesadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no rzeczywiście kwiatostan masz zajefajny... .chałupa super już wygląda, co do fachowców szczęscia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 23.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no łaaa, prawiem się nabrała na ten fotomontażyk ale zdrać łosiu jak chomąto nakładasz przez rogi czy przez nogi raczej? Wyraz osi(o)łki zapożyczam, mogęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no łaaa, prawiem się nabrała na ten fotomontażyk ale zdrać łosiu jak chomąto nakładasz przez rogi czy przez nogi raczej? Wyraz osi(o)łki zapożyczam, mogęęę? Oś pci żeńskiej rogów fabrycznie nia posiada A dorobione się nie liczą Osi(o)łki możesz używać ile dusza zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 co do fachowców szczęscia nie masz ano... cóż robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 można próbować samemu ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.05.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 można próbować samemu ... Tiaaaaa, tylko mogło by się naówczas okazać, że chałpa na kominie stoi CZEŚĆ GWOŹDZIORKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Łośka, byłam u Ciebie na drugim forum - chciałam pooglądać nowe zdjęcia, a tu dooopa! Ty się nie opindalaj, tylko aparat w grabki weź i napstrykaj coś, bo próżniaczysz się, że aż nie wypada - zaprzęg zaprzęgiem (ten z foty) i straszenie ludzi w czerwonych autach też, ale to nie tłumaczy nieróbstwa! Dawaj foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.07.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 trafnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nie krzyczeć na Osia proszę... Oś zarobiony strasznie Ale już nadrobiłam i zapraszam do oglądania Kontynuacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Hejka, Moose'ka - zajrzyj, proszę do moich komentów - czeka tam na Ciebie nagroda za piękne zdjęcia Twojej ślicznej chatki Byeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.08.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Trochę to dziwnie jest, na jednym forum dziennik czytać, na innym komentować, ale w sumie to idzie się przyzwyczaić rośnie to Twoje domiszcze, az miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 acha, popieram pomysł na taras drewniany. piękniejszy od kafelkowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A ja też byłam i zdjęcia pooglądałam. I mi się bardzo podoba a taras drewniany to od zawsze, ale u mnie otwarte niebo nad tarasem to takie deski ino mig i nowe mus zakładać to się smakiem tylko objadam i póki co sam betonik mam. Pięeeknie zachodzi zielonką jakowąś. Pewnie jakieś glony lub cuś ale co tam... i tak ni mom kasy ani ochoty kłaść tyle kafli. Poczekam na .................. wenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziewczyny Kochane , dzięki za łaskawość w komentarzu... ale w sumie faktem jest, że dużo wad zna inwestor a jeszcze więcej ekipy... Staram się doglądać ale same wiecie... Pozdrawiam Was serdecznie Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pójdę pooglądać, jak będę miałą lepsze łącze jakieś. Póki co - pozdrówka zostawiam, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dzięki DPSiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts