Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Nie będę dyrtać, moje 40 kg futra wystarcza .... i dwa kociambry (razem jakieś 6-7 kg). Sipatka, jakby co dawaj go tutaj do mnie, ostatnio jakaś posucha. Nornic też nienawidzę!!!!

Nie piję, kawę proszę!

Proszę...

imagesKAWA.jpg

Miałam dziś swoje unieszczęśliwić... ale leci jakieś dżówno z nieba i mają odroczkę

Kawa o tej porze??? Spać nie będziesz mogła... lampencja taaaakkkk:yes:

Słuszny wybór :)

Moosiałam JegoMać unieszczęśliwić, bo na Wigiliję do rodziców idziem a Tatunio ma obiekcje przed wpuszczaniem Gruchy na kanapę.... może jak będzie taki czysty to go wpuści...;)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D

Wreszcie się te idiotyczne dni skończyły... ufff...

I tak szaleństwo ograniczyliśmy do Wigilii, która była nawet miła i 25, wczoraj odpoczywaliśmy w domku, tylko spacerki i zabawy z Grubym, bez żarcia na potęgę, i siedzenia przy stole bo są święta :cool:

Plany na dziś to sprzątnięcie kominka, zakupy delikatne i ogólnie rzecz biorąc ograniczenie nadmiaru energii :rotfl:

Jest cieplutko, wiać przestało... może spacerek...:D

Gnida standardowo: wykopuje rośliny; rozwala ogrodzenia; kłóci się z nami bardzo ostro o wszystko; totalnie stresuje koty (co już mnie doprowadza do szału!!!); na razie bezskutecznie, ale jednak próbuje ignorować polecenia. Codzienność!!!!

Gnida standardowo: wykopuje rośliny; rozwala ogrodzenia; kłóci się z nami bardzo ostro o wszystko; totalnie stresuje koty (co już mnie doprowadza do szału!!!); na razie bezskutecznie, ale jednak próbuje ignorować polecenia. Codzienność!!!!

A podobno ON to posłuszne i karne pieski w przeciwieństwie do krnąbrnych i niezależnych DN ;)

Zdaje się, że mam psiego anioła...:rotfl:

Ośka, może Gruby chciał Ci świąteczno-noworoczną niespodziankę zrobić. W każdym razie gratulacje.

U nas zwiewająca jest /była Tabu. Nos do ziemi i w dłuuuugą za tropem. Dopiero jak Madej się stał zdecydowanym szefem bandy i on kompletnie nie ma tendencji do oddalania się a spacerach to ta małpa bardziej się pilnuje. Oczywiście nie nas, tylko jego, ale nie jesteśmy drobiazgowi i się cieszymy.

Braza, Tyrioszek młodziak, głupoty w głowie jeszcze ma. Wygląda to teraz na typowy bunt nastolatka :yes: Spoważnieje to się uspokoi, chociaż owczarki to całe życie chyba mają nadmiar energii, nie? Wykopywania roślin współczuję, wiem jak trudno pogodzić ogród i psie głupawki :rolleyes: