Moose 23.12.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Nie będę dyrtać, moje 40 kg futra wystarcza .... i dwa kociambry (razem jakieś 6-7 kg). Sipatka, jakby co dawaj go tutaj do mnie, ostatnio jakaś posucha. Nornic też nienawidzę!!!! Nie piję, kawę proszę! Proszę... Miałam dziś swoje unieszczęśliwić... ale leci jakieś dżówno z nieba i mają odroczkę Kawa o tej porze??? Spać nie będziesz mogła... lampencja taaaakkkk:yes: Słuszny wybór Moosiałam JegoMać unieszczęśliwić, bo na Wigiliję do rodziców idziem a Tatunio ma obiekcje przed wpuszczaniem Gruchy na kanapę.... może jak będzie taki czysty to go wpuści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.12.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Wszystkim zaglądającym, życzę Świąt jakie najbardziej lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Osiaczki http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.12.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://files.myopera.com/Hrabina50/albums/13151232/Zdrowych-wesolych-Swiat-Bozego-Narodzenia-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]231806[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.12.2013 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]231806[/ATTACH] Załącznik 231806 A mogłabyś rozszerzyć wypowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Osiczko ZDROWYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.RADOŚCI W KAŻDYM DNIU, UŚMIECHU NA CO DZIEŃ, SERDECZNOŚCI I ŻYCZLIWOŚCI OD KAŻDEGO NAPOTKANEGO CZŁOWIEKA I BŁOGOSŁAWIEŃSTWA BOŻEGOżyczem Ciebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.12.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Bardzo Wam wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A mogłabyś rozszerzyć wypowiedź.... Z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Wreszcie się te idiotyczne dni skończyły... ufff... I tak szaleństwo ograniczyliśmy do Wigilii, która była nawet miła i 25, wczoraj odpoczywaliśmy w domku, tylko spacerki i zabawy z Grubym, bez żarcia na potęgę, i siedzenia przy stole bo są święta Plany na dziś to sprzątnięcie kominka, zakupy delikatne i ogólnie rzecz biorąc ograniczenie nadmiaru energii Jest cieplutko, wiać przestało... może spacerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Też mam luzik, w przeciwieństwie do Ciebie miałam go cały czas. Wigilie z Córcią miałyśmy dresową, 25-go spałyśmy do południa prawie i jest git! Tylko ta gnida Tyrion daje nam popalić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 A Grucha, grzeczniutko przespał całą Wigilię u Tatunia na kanapie, oczywiście w naszym towarzystwie . Ojciec nawet nic nie mówił, że Gruby na kanapie spoczywa:yes: Potem jakieś foty wstawię... A co Ci gnida wywinęła znów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Gnida standardowo: wykopuje rośliny; rozwala ogrodzenia; kłóci się z nami bardzo ostro o wszystko; totalnie stresuje koty (co już mnie doprowadza do szału!!!); na razie bezskutecznie, ale jednak próbuje ignorować polecenia. Codzienność!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Gnida standardowo: wykopuje rośliny; rozwala ogrodzenia; kłóci się z nami bardzo ostro o wszystko; totalnie stresuje koty (co już mnie doprowadza do szału!!!); na razie bezskutecznie, ale jednak próbuje ignorować polecenia. Codzienność!!!! A podobno ON to posłuszne i karne pieski w przeciwieństwie do krnąbrnych i niezależnych DN Zdaje się, że mam psiego anioła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.12.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dzień dobry po świętach Były - minęły, dojadamy resztki A w powyższym temacie - Bazylia właściwie od zaledwie paru tygodni zaczęła NAPRAWDĘ reagować na polecenia. Widzę, że nas słucha i traktuje POWAŻNIE. Tak więc Brazunia - jeszcze trochę, ale nie ustawajcie w wysiłkach :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Byliśmy Z Gruchą na dłuuugim spacerku w lesie i nie zwiał... Na przywołanie przychodził z ociąganiem ale 100 na 100 przychodził Może dojrzał czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ośka, może Gruby chciał Ci świąteczno-noworoczną niespodziankę zrobić. W każdym razie gratulacje. U nas zwiewająca jest /była Tabu. Nos do ziemi i w dłuuuugą za tropem. Dopiero jak Madej się stał zdecydowanym szefem bandy i on kompletnie nie ma tendencji do oddalania się a spacerach to ta małpa bardziej się pilnuje. Oczywiście nie nas, tylko jego, ale nie jesteśmy drobiazgowi i się cieszymy. Braza, Tyrioszek młodziak, głupoty w głowie jeszcze ma. Wygląda to teraz na typowy bunt nastolatka Spoważnieje to się uspokoi, chociaż owczarki to całe życie chyba mają nadmiar energii, nie? Wykopywania roślin współczuję, wiem jak trudno pogodzić ogród i psie głupawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts