Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Porąbało mnie ze szczętem... dałam się namówić chopu memu na akwarium i jeszcze sama po nie pojechałam do stolycy... coś mi się wydawa, że to dopiero początek kłopotów...:sick:

Dopóki nie nalejesz wody i nie wpuścisz rybek to nie powinno być problemów http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif

Dopóki nie nalejesz wody i nie wpuścisz rybek to nie powinno być problemów http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif

Kiej ono już z rybkami przyjechało...

Transportu nie przeżyły 3 sztuki, reszta gupoli ma się dobrze :yes:

Osia, jak duże akwarium? Słodko czy słono wodne?

Ponad 100 litrów...

Jak dla mnie to duże ale co ja tam wiem...;)

Normalne czy z Nemo???:D

nam już przeszło... teraz alpaki drążę... właściwie dziurę w mężowym brzuchu;)

Nie zadawaj mnie podchwytliwych pytań...

Wcale się na akwa nie znam a wypadało by się terozki zapoznać z tematem...:yes:

Alpaki to i mi się marzą, oja nawet bardzo marzą!!!!

Cały czas mam nadzieję, że nasz "Lanister" wyrośnie z pewnych rzeczy ... tak gdzieś za rok powinno już byc okey:) Jednego jestem pewna: to, co wypracujemy teraz będzie procentowało w przyszłości, dlatego "bój to jest nasz .... nie ostatni";)

Im wieksze akwarium tym lepiej, bo znacznie łatwiejsze w utrzymaniu czystości, nie brudzi się tak błyskawicznie.

Unikaj podstawowego błędu początkujących akwarystów - nie przekarmiaj rybek.

Nawet lekko głodne dadzą radę spokojnie, pożywią się roślinkami z akwarium.

A jak przekarmisz i pokarm zostanie niezjedzony, to będzie zanieczyszczał akwarium.

Ładne akwarium to najlepszy na świecie telewizor! :yes:

Arctica, alpaki są fajne z wyglądu, a jakie mają charaktery?

Można spytać jakie zwierzaki już posiadasz? W avatarze widzę konia (moje marzenie).

Konie mam trzy... ale kieszonkowe:p

Na chwilę obecną 10 szt. bydła szkockiego... takie cuś długowłose i długorogie...

no i dwa psy i trzy koty ale to już domowe... a no i kuraki różniste:)

A alpaki chcę możliwie najmłodsze, sama se charakter ukształtuję, kuce też podobno złośliwe, niegrzeczne... qpa prawda:cool:

Nie zadawaj mnie podchwytliwych pytań...

Wcale się na akwa nie znam a wypadało by się terozki zapoznać z tematem...:yes:

No Nemo to słonolubny jest:D... nie oglądałaś "Gdzie jest Nemo?"????????????????

Mieliśmy akwarium jak Kondzio był mały, duże, 220 litrów... hodowaliśmy skalary, dla mnie najładniejsze ze słodkowodnych ryb... wielkie porosły, takie majestatyczne żaglowce...

Młodego zawsze z wózkiem stawiałam przy nim i na dobrych kilka godzin był spokój:D

No Nemo to słonolubny jest:D... nie oglądałaś "Gdzie jest Nemo?"????????????????

Młodego zawsze z wózkiem stawiałam przy nim i na dobrych kilka godzin był spokój:D

Po 1 NIe oglądałam...:no:

Po 2 Grucha się dziwuje i przygląda rybkom, chociaż jak wczoraj je zobaczył to obszczekał :yes:

No i jest wyraźnie o nie zazdrosny :lol2: