Moose 28.12.2013 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Też mnie się wydawa, iż Tyrionek z tego wyrośnie... umęczyłam się z moim nastolatkiem okrutnie...ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.12.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Porąbało mnie ze szczętem... dałam się namówić chopu memu na akwarium i jeszcze sama po nie pojechałam do stolycy... coś mi się wydawa, że to dopiero początek kłopotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.12.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Porąbało mnie ze szczętem... dałam się namówić chopu memu na akwarium i jeszcze sama po nie pojechałam do stolycy... coś mi się wydawa, że to dopiero początek kłopotów... Dopóki nie nalejesz wody i nie wpuścisz rybek to nie powinno być problemów http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Osia, jak duże akwarium? Słodko czy słono wodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Normalne czy z Nemo??? nam już przeszło... teraz alpaki drążę... właściwie dziurę w mężowym brzuchu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja pierwsza miałam zapytać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Arctica, alpaki są fajne z wyglądu, a jakie mają charaktery?Można spytać jakie zwierzaki już posiadasz? W avatarze widzę konia (moje marzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dopóki nie nalejesz wody i nie wpuścisz rybek to nie powinno być problemów http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif Kiej ono już z rybkami przyjechało... Transportu nie przeżyły 3 sztuki, reszta gupoli ma się dobrze Osia, jak duże akwarium? Słodko czy słono wodne? Ponad 100 litrów... Jak dla mnie to duże ale co ja tam wiem... Normalne czy z Nemo??? nam już przeszło... teraz alpaki drążę... właściwie dziurę w mężowym brzuchu;) Nie zadawaj mnie podchwytliwych pytań... Wcale się na akwa nie znam a wypadało by się terozki zapoznać z tematem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Alpaki to i mi się marzą, oja nawet bardzo marzą!!!! Cały czas mam nadzieję, że nasz "Lanister" wyrośnie z pewnych rzeczy ... tak gdzieś za rok powinno już byc okey:) Jednego jestem pewna: to, co wypracujemy teraz będzie procentowało w przyszłości, dlatego "bój to jest nasz .... nie ostatni";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.12.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Ino to akwarium postaw wysoko bo sobie Tyrionek wodopój może z niego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Im wieksze akwarium tym lepiej, bo znacznie łatwiejsze w utrzymaniu czystości, nie brudzi się tak błyskawicznie. Unikaj podstawowego błędu początkujących akwarystów - nie przekarmiaj rybek. Nawet lekko głodne dadzą radę spokojnie, pożywią się roślinkami z akwarium. A jak przekarmisz i pokarm zostanie niezjedzony, to będzie zanieczyszczał akwarium. Ładne akwarium to najlepszy na świecie telewizor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 kiedyś kupiłam do akwarium ... w prezencie malutkie żabki, cudne były... od razu jakieś niewiele większe potwory połknęły je w mgnieniu oka to tak jak ktoś nie ma bladego pojęcia o ekosystemie akwariowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Arctica, alpaki są fajne z wyglądu, a jakie mają charaktery? Można spytać jakie zwierzaki już posiadasz? W avatarze widzę konia (moje marzenie). Konie mam trzy... ale kieszonkowe:p Na chwilę obecną 10 szt. bydła szkockiego... takie cuś długowłose i długorogie... no i dwa psy i trzy koty ale to już domowe... a no i kuraki różniste:) A alpaki chcę możliwie najmłodsze, sama se charakter ukształtuję, kuce też podobno złośliwe, niegrzeczne... qpa prawda:cool: Nie zadawaj mnie podchwytliwych pytań... Wcale się na akwa nie znam a wypadało by się terozki zapoznać z tematem... No Nemo to słonolubny jest:D... nie oglądałaś "Gdzie jest Nemo?"???????????????? Mieliśmy akwarium jak Kondzio był mały, duże, 220 litrów... hodowaliśmy skalary, dla mnie najładniejsze ze słodkowodnych ryb... wielkie porosły, takie majestatyczne żaglowce... Młodego zawsze z wózkiem stawiałam przy nim i na dobrych kilka godzin był spokój:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 No Nemo to słonolubny jest:D... nie oglądałaś "Gdzie jest Nemo?"???????????????? Młodego zawsze z wózkiem stawiałam przy nim i na dobrych kilka godzin był spokój:D Po 1 NIe oglądałam... Po 2 Grucha się dziwuje i przygląda rybkom, chociaż jak wczoraj je zobaczył to obszczekał No i jest wyraźnie o nie zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Lepsze rybki niż kot... chociaż na kolana nie wlezą oglądnij koniecznie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 No pewnie, że obejrzyj, to świetna zabawa i sporo wzruszeń oraz śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232517[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=232534&d=1388479100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.12.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wszystkim odwiedzającymSzczęśliwego 2014 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635240865461176363.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts