sipatka 03.01.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Aleś Jeżowa tekst strzeliła - od razu mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jadę do weta... Grubemu jakiś fafrocel na szyji się zrobił... najpierw pomyślałam, że kleszcz ale nie...potem, że pryszcz ale nie... jadę zdiagnozować zarazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zachciewajka mu wyjszła Kobiety mu poszukaj - nie weta ... sadystko... Takie dorodne klejnoty się marnujom ... I na co on biedny to dźwiga i se nogi obija ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na razie to nogę obił mi i to wcale nie klejnotami... krwawego dorodnego siniora mam na łydce bo zaraza po mnie przebiegła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 A taki pokorny i posłuszny podobno:rolleyes: Co z tą zachciewajką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Bawiliśmy się piłeczką i wlazłam mu pod kopyta Ja nie mówiłam, że on jest anioł... ino, że nie startuje z zębami i w większości się słucha... Grucha ma swoje za uszami ale podporządkowany jest nam zdecydowanie:yes: Ano zwykła brodawka i na razie nie ruszać chyba, że zacznie rosnąć to będziem rżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Osia, siniora masłem posmaruj. A co do Maleństwa to cieszę się, że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.01.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tak myślałam, że to będzie drobiażdżek.Siem cieszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ano dostałaś siniora ... za tą zachciewajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Osia, siniora masłem posmaruj. A co do Maleństwa to cieszę się, że to nic poważnego. Nie smaruję ale może cza... Ano dostałaś siniora ... za tą zachciewajkę Przeca ja mu jej nie wlepiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dobrze, że to tylko znamię/brodawka. A w sumie będziecie Hrabiego odjajczać czy nie ma takich planów? Bo jak nie odjajczony to chyba męczy się w okresie cieczek, czuje zapach suniek. Nie wiem, ale tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ...nooo... i prawica niechwytna:rolleyes: ale żeby od razu "męczy się"... a Sołtys się męczy ja Ty ochoty nie masz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dopóki nie ucieka i nie jest agresywny to po co odjajczać, niech ma!!! Cieszę się, że na brodawce stanęło. Mocarcik miał 2 guzki. wet nie kazał ruszać to nie ruszałam i było okey ... serducho nie wytrzymało ...Pieknie się składa, jak każdy duży pies układający się do snu na legowisku mniejszym niż on sam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No a jak ma bida spać jak mu kanapy nie rozłożyli:rolleyes: czy nie da się tego podciągnąć pod znęcanie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dobrze, że to tylko znamię/brodawka. A w sumie będziecie Hrabiego odjajczać czy nie ma takich planów? Bo jak nie odjajczony to chyba męczy się w okresie cieczek, czuje zapach suniek. Nie wiem, ale tak mi się wydaje. W czasie cieczek to ja się męczę... i szału dostaję jak on popiskuje i drepta o chrąchaniu na dworze nie wspomnę... A tak poważnie to ja kciałam, mąż jaj jak swoich broni, z drugiej strony tylko jednej krajówki do repa brakuje... Jest nieagresywny... SAMA NIE WIEM CO ZROBIĆ ale żeby od razu "męczy się"... a Sołtys się męczy ja Ty ochoty nie masz:D Padłam... Dopóki nie ucieka i nie jest agresywny to po co odjajczać, niech ma!!! Może i tak... No a jak ma bida spać jak mu kanapy nie rozłożyli:rolleyes: czy nie da się tego podciągnąć pod znęcanie:popcorn: Da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Biedny sołtys ... nie wiedziałam ... To pomiziajcie go tam od Jeżowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeżowa, Ty to dobre serduszko masz i empatii tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeżowa, Ty to dobre serduszko masz i empatii tyle .... ....iiii - co dalej?? chciałas napisać Brazula??? Empatia, dobre serduszko, biedny sotłys a DPSia ochoty nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Reakcja Gruchy na akwa... Dlaczego mi to robicie???? Zazdrosny jest jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 też bym się wqurwił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts