Arctica 05.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie zazdrosny tylko smutny... że mu tylko pół wanny wody naleliście i na dodatek przykryliście... to to już na bank znęcanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wzrok ma zamglony, zamyślony ... też by popływał... Żeby mu czasem głupi pomysł do głowy nie przyszedł w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 też bym się wqurwił.... Nie wiem dlaczego akurat Ty bys też się wq...ł, ale rozbawiłeś mnie setnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja bym się ucieszyła, akwarium fajna sprawa, telewizor na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie zazdrosny tylko smutny... że mu tylko pół wanny wody naleliście i na dodatek przykryliście... to to już na bank znęcanie!!! Wzrok ma zamglony, zamyślony ... też by popływał... Żeby mu czasem głupi pomysł do głowy nie przyszedł w wolnej chwili ALE ON WODY NIE LUBI... Ja bym się ucieszyła, akwarium fajna sprawa, telewizor na żywo. On jest zazdrosny jak my się gapimy na rybki to włazi między nas a akwa, żebyśmy się nim zajęli a nie jakimiś goopimi rybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 No tak, do tej pory był jedynakiem, rozumiem go, też tak miałam, to straszne doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 No tak, do tej pory był jedynakiem, rozumiem go, też tak miałam, to straszne doświadczenie Znam z autopsji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 To by wyjaśniało więc Twoje wyrzuty sumienia wobec Greyka i skłonność do nadinterpretacji :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ALE ON WODY NIE LUBI... On jest zazdrosny jak my się gapimy na rybki to włazi między nas a akwa, żebyśmy się nim zajęli a nie jakimiś goopimi rybkami Nooo se wyobrażam. Dopóki się na rybki gapili to jakoś znosił cierpliwie ... ale jak zaczęli z wody wyciągać, miziać i przytulać ...to pewnie, że się wq...ił... Zresztą kto to widział ... żeby się tak z jedzeniem bawić ? A woda w takie ilości to pewnie mu serdecznie ... zwisa. Ani to się utopić ... ani napić ( bo zasrana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nooo se wyobrażam. Dopóki się na rybki gapili to jakoś znosił cierpliwie ... ale jak zaczęli z wody wyciągać, miziać i przytulać ...to pewnie, że się wq...ił... Zresztą kto to widział ... żeby się tak z jedzeniem bawić ? To by wyjaśniało więc Twoje wyrzuty sumienia wobec Greyka i skłonność do nadinterpretacji :yes: Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Noszsz... ide se bez moją puszczę i cóż widzą moje piękne oczy... Uśmiałam się jak nie wiem co Może do folderu trza by dodać z dopiskiem: Czeka na Ciebie przyjazna i gościnna Puszcza Kozienicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A to białe, to... nawet nie śmiem pytać... POŚCIEL??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Może jakaś klempa starego łosia z chałupy wywaliła. To sobie pościelił na zewnątrz Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A to białe, to... nawet nie śmiem pytać... POŚCIEL??? Dokładniuśko, łóżeczko z pościelą nieco skotłowaną Może jakaś klempa starego łosia z chałupy wywaliła. To sobie pościelił na zewnątrz Cudne Żem chopa nie wywalała... zima jezd a ja humanitarnie go traktuję Poza tem, jak żyję, nie posiadałam takiego wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A ja ci powiem co to jest. Grucha sobie lokum szykuje jak już wam do cna te ryby w dooopie poprzewracają A, że chłopak w lesie najlepiej się czuje ... wyposażył sobie melinę zgodnie z przyzwyczajeniami nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ty mu ino pościel przebierz bo jak taka zmymłana - znaczy ktoś skorzystał Aaaale jeśli się mylę i to nie Gruchowe łóżeczko - to do tego motta o gościnności trza dołożyć "... gościnna w kroku Puszcza Kozieniecka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Grucha sobie lokum szykuje jak już wam do cna te ryby w dooopie poprzewracają Znaczy gigant w czornym łbie się telepie... Ty mu ino pościel przebierz bo jak taka zmymłana - znaczy ktoś skorzystał Aaaale jeśli się mylę i to nie Gruchowe łóżeczko - to do tego motta o gościnności trza dołożyć "... gościnna w kroku Puszcza Kozieniecka" O to tyż ładne wprost do folderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Aaaano gigant ! I jak jemu ten numer wyjdzie - to ty szybko sprzedasz te piranie bo ci na alimenty zabraknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2014 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Żem chopa nie wywalała... zima jezd a ja humanitarnie go traktuję Poza tem, jak żyję, nie posiadałam takiego wyrka Moose, gdzież ja bym śmiała Cię podejrzewać.. I jeszcze o Twoim łosiu (ekhm), że może stary się wyrażać Nigdy. To tak bardziej ogólnie było Jeżeli to jest na gigant dla Gruchy przygotowane , to w tak miłych okolicznościach przyrody na pewno coś się urodzi. Stolik z lampką i różnymi tam takimi by się jeszcze przydał. Niektórzy lubią po wszystkim zapalić, na ten przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No - taka campingowa lampa led, do tego na szafeczce popielniczka, a w szufladce papieroski, coby nie zawilgotniały i zapalniczka takoż... Ktoś miał sporo fantazji ułańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts