sipatka 07.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A nikogo śpiącego w tym wyrze nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Śpiącego to chyba nie... Raczej nie spali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.01.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tak mi wpadło teraz że może ot po prostu za głośno wyrko skrzypiało w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie mam siły pisać ... ze śmiechu ...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Moose, gdzież ja bym śmiała Cię podejrzewać.. I jeszcze o Twoim łosiu (ekhm), że może stary się wyrażać Nigdy. To tak bardziej ogólnie było Jeżeli to jest na gigant dla Gruchy przygotowane , to w tak miłych okolicznościach przyrody na pewno coś się urodzi. Stolik z lampką i różnymi tam takimi by się jeszcze przydał. Niektórzy lubią po wszystkim zapalić, na ten przykład. Zochna nie strasz, bo zara kastrować Gruszkę pojadę... Głównie chodzi o to coby palić nie zaczął, bo jak wiadomo, palenie szkodzi No - taka campingowa lampa led, do tego na szafeczce popielniczka, a w szufladce papieroski, coby nie zawilgotniały i zapalniczka takoż... Ktoś miał sporo fantazji ułańskiej. Popielniczka oczywiście kryształowa a zapalniczka złota A nikogo śpiącego w tym wyrze nie było ? Przeca jakby był to by mnie pewnie pogonił, że zdjęcia robię Śpiącego to chyba nie... Raczej nie spali. Tak mi wpadło teraz że może ot po prostu za głośno wyrko skrzypiało w chałupie W lesie myśluisz, że ciszej i dyskretniej beło Nie mam siły pisać ... ze śmiechu ...!!!!! Idę po ścierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Łośka nooo nie matkuj jak ta kwoka ! W stanach zioło już prawie legalne a ty mu po wszystkim męskie atrybuty chcesz odbierać ? Jajka zostaw w spokoju. Bądź nowoczesna "mama". Daj ten stolik z szufladą - napakuj prezerwatyw to babcią nie zostaniesz ( tylko rozmiar dobrze dopasuj - i za małe i za duże - spadywują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Łośka nooo nie matkuj jak ta kwoka ! W stanach zioło już prawie legalne a ty mu po wszystkim męskie atrybuty chcesz odbierać ? Jajka zostaw w spokoju. Bądź nowoczesna "mama". Daj ten stolik z szufladą - napakuj prezerwatyw to babcią nie zostaniesz ( tylko rozmiar dobrze dopasuj - i za małe i za duże - spadywują ) Ożeszty... Przyjeź i naucz go jako dobra ciotka właściwie zakładać, bo ja sie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.01.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czy ja ci każę zakładać ? ... Czy włożyć do szuflady ? W przeciwieństwie do naszych Panów - nasze Psiska mają wysoce bardziej wysublimowane i rozwinięte instynkta samcze - radzą sobie A ty nie bądź taka wstydliwa bo ci kupię prześcieradło z dziurą ( ino się nie zapomnij fonetycznie komunikować co by twój wiedział kto pod prześcieradłem siedzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Wariatka kompletna A to pościradło ta na czerep mam zarzucić jak siem nie umaluję czy jak... i po co dziura wew tym układzie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Moose, ja tam pewności nie mam, ale tak sobie myślę, że przez te dziurę można wystawiać najpierw różne członki - w celu przeprowadzenia rozpoznania. No a potem to już w zależności od rozpoznania.Ale koncepcja nie moja, tedy tak sobie tylko zgaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 członki - w celu przeprowadzenia rozpoznania. No a potem to już w zależności od rozpoznania. . Aaaa już sie mnie rozjaśniło... znaczy najsamprzód brygada antyterrorystyczna a potem to już z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.01.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 allllle macie tematy:sick: Osia uważaj, bo jak takiemu antyterroryście będziesz w dziurkę wsadzać to możesz w oko trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ale że Osia swoim członkiem w oko terroryście? Osiu, a ile Ty masz członków, to bardzo interesujące jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Osia uważaj, bo jak takiemu antyterroryście będziesz w dziurkę wsadzać to możesz w oko trafić Antyterorysty som zabezpieczone na tę okoliczność... gogle mają Ale że Osia swoim członkiem w oko terroryście? Osiu, a ile Ty masz członków, to bardzo interesujące jest...? Chyba tyle co każden Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ooooj nic nie pamiętają z historii ( gotyckie metody prokreacji to som ) Średniowiecze z natury swej ascetyczne i wielce bogobojne - sex za największy grzech uważając - dopuścił ten "sport" pod jednym warunkiem: Niewiasta, co by oczojebnej przyjemności onemu nie sprawić ( wtedy grzechu nie ma )... leżała pod dziurawym prześcieradłem ... z dziurą uczynioną w wiadomym ( wstydliwym ) miejscu ... Onemu jak był dziabnięty to nawet poręczniej było ... trafić No jakoś się prokreować musieli ... a bez prześcieradła to od razu babę na grilla można było wsadzić ( na stos znaczy ) Osia członków nie ma - Osia ma dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.01.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Osia członków nie ma - Osia ma dziurę Dżzazkarwajapierdolę... musiałaś mię zdradzić...? Fakt we dżinsach na kolanie mię się zrobiła ale dziś po połedniu podkleiłam portki łatką i już nie mam :lol2::lol2: Co się chichra... nigdy dziury nie mioł...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No to ale Zosia jakoś niefachowo pisała o wystawianiu członków przez dziurę w prześcieradle? Ja Zosi wierzę jednak, nawet bardzo. I Osi wierzę, że dziury nie ma! Ciekawe, czy na tym prześcieradle rysowali sobie coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ciekawe, czy na tym prześcieradle rysowali sobie coś ... ale że co???? celownik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ale że co???? celownik???? Raczej tarczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts