AgaJeżyk 08.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 DPSia ... jak przez dziurę w prześcieradle członki wystają to niech sołtys spie....la ile sił ! To nie ty ... tam ...pod spodem ino zdezorientowany seksualnie ... sąsiad ( na przykład ) A jak nic nie wystaje to se zawsze może ... cycki dorysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Toż prześcieradło Osiowe, nie moje. Oj, kolcok, Tobie to chleb na myśli, ja Ci mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja nie wiem czego ty nademnom tak wydziwiasz ... jak chop w delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oooo, bidulko Ty moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No to ale Zosia jakoś niefachowo pisała o wystawianiu członków przez dziurę w prześcieradle? Ja Zosi wierzę jednak, nawet bardzo. I Osi wierzę, że dziury nie ma! Ciekawe, czy na tym prześcieradle rysowali sobie coś ... No jak niefachowo, jak fachowo We w przyrodzie oraz też również w organizmie ludzkim występują przeróżne członki. Zarówno pod względem ich rodzaju jak i parametrów Na ten przykład abstrakcyjny - ktoś ma dłuższą rękę jedną , ale za to drugą krótszą. I każdy może sobie przez dziurę wystawić co tam ma najlepszego. Historia z dziurą prokreacyjną (ale w koszuli nocnej - to ewolucja od czasów gotyckich ) występuje w przepięknym filmie JJ Kolskiego "Pograbek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Abstrakcyjna dziura prokreacyjna z członkami w tle ..... matko jedyna, Osia z ambony wyklną ten Twój wątek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nie jestem zdziwiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Oooo, bidulko Ty moja... No ... chociaż łociupinka współczucia ... Nie jestem zdziwiona... A ja jakby : ... ciut ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jeżysia, ale za to jaaaaaki słodziak na fotce! Czy Jeż do niego podobny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Czy Jeż do niego podobny...? Małe trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nooo ... jak śpi ( i nie rozrabia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To Jęż rozrabia??? A taki grzeczny u nas był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No bo Jeże tak mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 kurtka nie wiem jak skomentowac wpisy z ostatnich paru dni:rolleyes:, gupawke macie iscie wiosenna, moze jakie nowe dzieci na forumie sie po tym pojawia l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tarcia my nie robaki - rozmnażamy się cały rok ... nie tylko wiosną. No może poza mną ( mój zegar biologiczny nawalił ... ) Ale, że gupizna nas dopadła - to masz rację W kwestii Jeżowego rozrabiania - już swoje nawyczyniał. Teraz się rehabilituje. Podobno każdy facet po 40-ce przechodzi kryzys wieku średniego. Ja tam nazywam to po imieniu - pierdolec. Myślałam, że mój spokojny i flegmatyczny Jeżyk to nie będzie skłonny mi w to to popaść ... ale mu się przytrafiło ... i to książkowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Najważniejsze, że chłopak się stara zrehabilitować, bo niektórzy pozostają w stanie permanentnego kryzysu. Kciuki trzymię, coby jak najszybciej Jeżowe szaleństwa poszły w siną dal i niepamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie dziękuję ... co by nie zapeszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Karważ... no i się posypało... samochód mnie nawalił...chopu padł laptop...rata niezapłacona... szafki pod akwa i karmy nie dowieźli... Chyba mam dość tego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 W kwestii Jeżowego rozrabiania - już swoje nawyczyniał. Teraz się rehabilituje. Podobno każdy facet po 40-ce przechodzi kryzys wieku średniego. Ja tam nazywam to po imieniu - pierdolec. Myślałam, że mój spokojny i flegmatyczny Jeżyk to nie będzie skłonny mi w to to popaść ... ale mu się przytrafiło ... i to książkowo ... kurna nie strasz mnie, wczoraj mezaty 40 skonczyl. hmm zobaczymy, ja tez kiedys skoncze 40 - ciekawe czy pierdolca dostane:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 TAR-cia wycałuj i od mnie swojego Mężowatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts