Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ale Zosia jakoś niefachowo pisała o wystawianiu członków przez dziurę w prześcieradle?

Ja Zosi wierzę jednak, nawet bardzo.

I Osi wierzę, że dziury nie ma!

Ciekawe, czy na tym prześcieradle rysowali sobie coś ... :cool:

No jak niefachowo, jak fachowo :cool:

We w przyrodzie oraz też również w organizmie ludzkim występują przeróżne członki.

Zarówno pod względem ich rodzaju jak i parametrów :rolleyes:

Na ten przykład abstrakcyjny - ktoś ma dłuższą rękę jedną , ale za to drugą krótszą.

I każdy może sobie przez dziurę wystawić co tam ma najlepszego.

Historia z dziurą prokreacyjną (ale w koszuli nocnej - to ewolucja od czasów gotyckich ;)) występuje w przepięknym filmie JJ Kolskiego "Pograbek" :)

Tarcia my nie robaki - rozmnażamy się cały rok ... nie tylko wiosną.

No może poza mną ( mój zegar biologiczny nawalił ... )

Ale, że gupizna nas dopadła - to masz rację :rolleyes:

W kwestii Jeżowego rozrabiania - już swoje nawyczyniał. Teraz się rehabilituje. Podobno każdy facet po 40-ce przechodzi kryzys wieku średniego. Ja tam nazywam to po imieniu - pierdolec. Myślałam, że mój spokojny i flegmatyczny Jeżyk to nie będzie skłonny mi w to to popaść ... ale mu się przytrafiło ... i to książkowo ...

Najważniejsze, że chłopak się stara zrehabilitować, bo niektórzy pozostają w stanie permanentnego kryzysu.

Kciuki trzymię, coby jak najszybciej Jeżowe szaleństwa poszły w siną dal i niepamięć! :hug:

W kwestii Jeżowego rozrabiania - już swoje nawyczyniał. Teraz się rehabilituje. Podobno każdy facet po 40-ce przechodzi kryzys wieku średniego. Ja tam nazywam to po imieniu - pierdolec. Myślałam, że mój spokojny i flegmatyczny Jeżyk to nie będzie skłonny mi w to to popaść ... ale mu się przytrafiło ... i to książkowo ...

kurna nie strasz mnie, wczoraj mezaty 40 skonczyl. hmm zobaczymy, ja tez kiedys skoncze 40 - ciekawe czy pierdolca dostane:rolleyes: