TAR 09.01.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dobra, wycaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 tylko żeby Cię zaś nie zeżarło na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a tego to nie obiecuje, ostatnio nie chce mi sie nawet lapka wlaczyc a w pracy trzeba pracowac po 2 tygodniach wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Osia - współczuję, ale wiesz przecie, że to zawsze tak, seriami. Ratę zapłać jakoś przez neta, auto i laptop się naprawi, a karmę trza chyba póki co samemu przygotować, choć na pewno nie jest to łatwe, Hrabia mało nie może, bo swoją masę ma. Ale jak zwykle - dasz radę, kto jak nie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Osia - współczuję, ale wiesz przecie, że to zawsze tak, seriami. Ratę zapłać jakoś przez neta, auto i laptop się naprawi, a karmę trza chyba póki co samemu przygotować, choć na pewno nie jest to łatwe, Hrabia mało nie może, bo swoją masę ma. Ale jak zwykle - dasz radę, kto jak nie Ty? O to, to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Dżizus, no wyprowadzam wszystko na prostą ale... Laptoka se służbowego wzienam a mojego chopu oddam... Nadworny mechanik umówion na jutro, przyjedzie i auto zabierze... Karmę kupiłam gdzie indziej i zażądałam zwrotu kasy... Kluchy na mięsie Gruchowi upichciłam... Z ostatniej chwili... Wataha bezpańskich psów urosła do 7 sztuk i zaczyna rzucać się na te na smyczy Dziś pogryzły labradora będącego na smyczy... Rano podchodziły do nas ale Gruch wielki to się bały... jednak skoro zaatakowały 2 z nich faceta dużego ze sporym labkiem to myślę, że to tylko kwestia czasu Wystosowaliśmy pismo i jutro idę na wojnę Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 no i dalas rade a te watahy to przypadkiem po sylwestrowych bombach sie nie powiekszyly i agresji nie zalapaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wypada z zapasem petard naprawdę w kieszeni chodzić po wsi i po lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 no i dalas rade a te watahy to przypadkiem po sylwestrowych bombach sie nie powiekszyly i agresji nie zalapaly? Nie... to nie są wiejskie psy, które zwiały właścicielom... Sołtys po wsi łazi za podatkami to zna wiejskie burki a paradoksalnie zaatakowany został właśnie on Wypada z zapasem petard naprawdę w kieszeni chodzić po wsi i po lesie... Nie mam petard i po wsi nie łażę ino po lesie a dziś te same 2 psy podchodziły do mnie w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 okazuje się, że jednak czasem może się przydać gaz pieprzowy, nikt nie da mu rady (całe 15 zł) Choć mojej suki bym nie obroniła - nim się zorientowałam napastniczka miała ją w pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) my na razie z malym poza ogrodzenie jeszcze nie wychodzimy a i duzy niechetnie -chyba, ze sie go zmusi- przez okres petardowy, zwyczajnie lęki ma. za to w sobote zabieramy oba grzdylki do "naszego" lasu, trzeba swierczka swiatecznego wkopac na dzialce nim mrozy przyjda. zobaczymy jak bedzie sie maly grzdyl zachowywal na wolnosci, tylko na dziki musimy uwazac.i niepokojace sa ostatnio myszolowy, na malego trzeba uwazac. ostatnio troche ich krazy. kolezanka na spacerze po plazy musiala bronic swojego yorczka. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Gosiek ale mam nadzieję, że suczce się nic złego nie stało:hug: Tar, te Twoje to maskotki i w kieszeni można je nosić więc spacery po ogrodzie im w zupełności wystarczą A Grucha spacerować i biegać musi a jest zupełnie nieagresywny co niestety może się po takim ataku zmienić a tego bym nie chciała:mad: Mechanik zabrał auto i zostawił mi swoje do użytku Posprzątam i kole południa na wojnę ruszam... policja... TOZ... PIW... LP... gmina niech już się zaczynają bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.01.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zanim wyruszysz na te wojne - wyluzuj i ... uśmiechnij się.Jako, żeś świeżo upieczona "akwariuszka" poczytaj czym grozi brak ćwiczeń sprawnościowych w akwa ( znajdłam przypadkiem ) : W sklepie zoologicznym stoi wielkie akwarium, a w nim pływa fajna rybka. - Poproszę o te... tę rybkę - mówi klient. - Ona nie na sprzedaż - mruczy sprzedawca. - Czemu? Chwila ciszy. - Nie możemy cholery złapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ależ ja zawsze w urzędach jestem uśmiechnięta i miła... chyba, że mnie urzędas wcurwi to wtedy staję się zjadliwie uprzejma i zaraz sprawy są załatwione Nadal nie ma szafki pod akwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No - baaardzom ciekawa, co spowodujesz na wojence, a nuż jednak coś sie wydarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.01.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Osiu, a czy w Waszym akwa coś już mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Depsiu rozniosłam pismo po wszystkich instytucjach co mi do łba wpadły ( do wiadomości) a główne to do gminy, która się tym zająć ustawowo musi, zostawiłam w gminie wraz z załącznikiem w postaci płyty CD ze zdjęciami psów oraz pogryzionego labka Wszędzie byli bardzo mili, więc się nie awanturowałam Na oficjalne pismo z kancelarii adwokackiej muszą odpowiedzieć a i podejrzewam, że sprawa wreszcie zostanie załatwiona Drimeth, ja mam zamieszkałe od początku... nie robiłam startu tylko wzięłam "używane" od szwagra, bo jemu się większe zamarzyło po zmianie przestrzeni życiowej Do nas przyjechały razem z akwa gupiki, ja dokupiłam 7 kirysków, 2 kosiarki i 2 labeo które pięknie czyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A glonojada nie masz ? Bida ... se będziesz musiała usta napompować jak Doda ( lebo Górniakowa na ślub własny ) i jedziesz ! ... inaczy szyby glonami zajdom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gifCudne!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A glonojada nie masz ? Bida ... se będziesz musiała usta napompować jak Doda ( lebo Górniakowa na ślub własny ) i jedziesz ! ... inaczy szyby glonami zajdom http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gifCudne!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Nischuchu... po piersze primo glonojad jezd przereklamowany... jak i doda kiryski, kosiarki i labeo właśnie w celach czyszczących zanabyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts