Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Glonojad jest ZDECYDOWANIE przereklamowany. :yes:

Najlepiej zanabyć taki specjalny przyrządzik do czyszczenia szyb, wygląda jak żyletka na kijaszku, bardzo wygodne i skuteczne toto.

Nadmanganian potasu w niewielkich dawkach czyni cuda.

Dej parę fotek akwariuma, tak lubię patrzyć... :rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Glony też lubią krewetki, no Red Cherry nie dość, że ładne to i pożyteczne.

A z rybami się nie kłócą? ;)

Łośka - ja tam się na rybach nie znam ... ale takich co to bez wody żyją - nie znam. Weź no prędziutko im daj tej wody bo będziesz jadła sushi na kolację ...:yes:

( Żaby Łośka ! Te zielone, oślizgłe - te to można bez wody trzymać )

Przeca pół wody majo,,,:p

:yes: Cudowne właściwości nadmanganianu potasu z wdziękiem wykorzystywała młoda lekarka na rubieży-

co to będąc młodą lekarką wszedł raz do mnie pacjent .

lat około 46 i pół...:rotfl:

I małe przypomnienie...

" Po wyjściu pacjenta rozeparła mię duma, że i na mej rubieży mogę rozwijać działalność dyk…dyd…dyktadyczną i ratować podupadłą moralę społeczną. Następnie rzuciłam się na czworaki i resztką wytoczonej przez pacjenta piany wyszorowałam mą przychodnię oraz zdezynfekowałam instrumenty operacyjne dla dobra nas wszystkich. Do usłyszenia…. "

Monsz twierdzi, że zależy jakie krewetki z jakimi rybami. Podobno z Twoim zestawem rybowym red cherry powinny się pozytywnie dogadać. Znaczy jest spora szansa, że nie zeżrą się nawzajem :)

Na razie szafki jak nie było tak nie ma i nie mogę nic nowego dodać, bo jest ich sporo w małej ilości wody :(

Glonojad może i przereklamowany ale niesłychanie komiczny! Ja uwielbiałam gapić się własnie na niego jak miałam akwa. Nadal oglądam glonojady jak gdzies namierzę akwariumy..

A od czasu kiedy robiłam prawko glonojad kojarzy mi się zawsze z moim instruktorem, który mówił, jak na czerwonym zatrzymałam się na przejściu za blisko świateł i musiałam się gapić do góry przy samej szybie - "no to teraz musisz na glonojada" :sick:

lat około 46 i pół...:rotfl:

I małe przypomnienie...

" Po wyjściu pacjenta rozeparła mię duma, że i na mej rubieży mogę rozwijać działalność dyk…dyd…dyktadyczną i ratować podupadłą moralę społeczną. Następnie rzuciłam się na czworaki i resztką wytoczonej przez pacjenta piany wyszorowałam mą przychodnię oraz zdezynfekowałam instrumenty operacyjne dla dobra nas wszystkich. Do usłyszenia…. "

:rotfl: A te odgłosy do każdej czynności!! :lol2::lol2:

No własnie, glonojady bardzo rosną, w ogóle się nie przejmując wielkością akwariuma. :sick:

A kiedy ta szafka ma być?

Bo jak dokupiłaś i mało wody mają, to szybko się syf zrobi...

:rotfl: A te odgłosy do każdej czynności!! :lol2::lol2:

:rotfl:

A widziałaś takie wielkie glonojady? Takie 30cm długości? Bo jak takie widzę to mnie przerażają.

Sądząc po niektórych aktrisach to są też duuużo większe niż 30 cm :lol2:

No własnie, glonojady bardzo rosną, w ogóle się nie przejmując wielkością akwariuma. :sick:

A kiedy ta szafka ma być?

Bo jak dokupiłaś i mało wody mają, to szybko się syf zrobi...

Depsiu dokupiłam te sprzątające coby się właśnie syf nie zrobił...

Szafka kupiona 20 grudnia... i cisza... :mad:

Aaaaaa gupiki się pier...ekhm... rozmnażają na potęgę :mad: Właśnie kilka nowych przybyło...:yes:

Spoko - zaraz się same zjedzą i z bańki.

:sick::sick:

Nie smakują sobie chyba...:no:

To prawda, tylko najszybsze i najcwańsze młode przetrwają.

Widać, wszystkie cwane bo nie ubyło...:no:

Walczę od rana z lapkiem, bo się na hp-ka przenoszę i szlag mnie już trafia... a swoją drogą jak to człek zbiera pieczołowicie te różniaste programy i aplikacje co życie ułatwiają a potem jak ich zbraknie to doopa i trza wszystko przenosić, bo z moim szybkim inaczej internetem to ściągnąć nie mogę...:rolleyes:

Se ponarzekałam ;)