DPS 11.01.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Glonojad jest ZDECYDOWANIE przereklamowany. Najlepiej zanabyć taki specjalny przyrządzik do czyszczenia szyb, wygląda jak żyletka na kijaszku, bardzo wygodne i skuteczne toto. Nadmanganian potasu w niewielkich dawkach czyni cuda. Dej parę fotek akwariuma, tak lubię patrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Dej parę fotek akwariuma, tak lubię patrzyć... Dam a jakże, ino jak je już dopełnimy wodą i ustawimy na właściwym miejscu, bo ono na razie to w fazie przejściowej się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.01.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Glony też lubią krewetki, no Red Cherry nie dość, że ładne to i pożyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Łośka - ja tam się na rybach nie znam ... ale takich co to bez wody żyją - nie znam. Weź no prędziutko im daj tej wody bo będziesz jadła sushi na kolację ... ( Żaby Łośka ! Te zielone, oślizgłe - te to można bez wody trzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Glony też lubią krewetki, no Red Cherry nie dość, że ładne to i pożyteczne. A z rybami się nie kłócą? Łośka - ja tam się na rybach nie znam ... ale takich co to bez wody żyją - nie znam. Weź no prędziutko im daj tej wody bo będziesz jadła sushi na kolację ... ( Żaby Łośka ! Te zielone, oślizgłe - te to można bez wody trzymać ) Przeca pół wody majo,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Nadmanganian potasu w niewielkich dawkach czyni cuda. Cudowne właściwości nadmanganianu potasu z wdziękiem wykorzystywała młoda lekarka na rubieży- co to będąc młodą lekarką wszedł raz do mnie pacjent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.01.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 A z rybami się nie kłócą? Monsz twierdzi, że zależy jakie krewetki z jakimi rybami. Podobno z Twoim zestawem rybowym red cherry powinny się pozytywnie dogadać. Znaczy jest spora szansa, że nie zeżrą się nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Cudowne właściwości nadmanganianu potasu z wdziękiem wykorzystywała młoda lekarka na rubieży- co to będąc młodą lekarką wszedł raz do mnie pacjent . lat około 46 i pół... I małe przypomnienie... " Po wyjściu pacjenta rozeparła mię duma, że i na mej rubieży mogę rozwijać działalność dyk…dyd…dyktadyczną i ratować podupadłą moralę społeczną. Następnie rzuciłam się na czworaki i resztką wytoczonej przez pacjenta piany wyszorowałam mą przychodnię oraz zdezynfekowałam instrumenty operacyjne dla dobra nas wszystkich. Do usłyszenia…. " Monsz twierdzi, że zależy jakie krewetki z jakimi rybami. Podobno z Twoim zestawem rybowym red cherry powinny się pozytywnie dogadać. Znaczy jest spora szansa, że nie zeżrą się nawzajem Na razie szafki jak nie było tak nie ma i nie mogę nic nowego dodać, bo jest ich sporo w małej ilości wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Glonojad może i przereklamowany ale niesłychanie komiczny! Ja uwielbiałam gapić się własnie na niego jak miałam akwa. Nadal oglądam glonojady jak gdzies namierzę akwariumy.. A od czasu kiedy robiłam prawko glonojad kojarzy mi się zawsze z moim instruktorem, który mówił, jak na czerwonym zatrzymałam się na przejściu za blisko świateł i musiałam się gapić do góry przy samej szybie - "no to teraz musisz na glonojada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.01.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 lat około 46 i pół... I małe przypomnienie... " Po wyjściu pacjenta rozeparła mię duma, że i na mej rubieży mogę rozwijać działalność dyk…dyd…dyktadyczną i ratować podupadłą moralę społeczną. Następnie rzuciłam się na czworaki i resztką wytoczonej przez pacjenta piany wyszorowałam mą przychodnię oraz zdezynfekowałam instrumenty operacyjne dla dobra nas wszystkich. Do usłyszenia…. " A te odgłosy do każdej czynności!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Glonojad może i przereklamowany ale niesłychanie komiczny! Ja uwielbiałam gapić się własnie na niego jak miałam akwa. Nadal oglądam glonojady jak gdzies namierzę akwariumy.. A widziałaś takie wielkie glonojady? Takie 30cm długości? Bo jak takie widzę to mnie przerażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No własnie, glonojady bardzo rosną, w ogóle się nie przejmując wielkością akwariuma. A kiedy ta szafka ma być? Bo jak dokupiłaś i mało wody mają, to szybko się syf zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 A te odgłosy do każdej czynności!! :lol2: A widziałaś takie wielkie glonojady? Takie 30cm długości? Bo jak takie widzę to mnie przerażają. Sądząc po niektórych aktrisach to są też duuużo większe niż 30 cm No własnie, glonojady bardzo rosną, w ogóle się nie przejmując wielkością akwariuma. A kiedy ta szafka ma być? Bo jak dokupiłaś i mało wody mają, to szybko się syf zrobi... Depsiu dokupiłam te sprzątające coby się właśnie syf nie zrobił... Szafka kupiona 20 grudnia... i cisza... Aaaaaa gupiki się pier...ekhm... rozmnażają na potęgę Właśnie kilka nowych przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Spoko - zaraz się same zjedzą i z bańki. :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 To prawda, tylko najszybsze i najcwańsze młode przetrwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Szybkich to nie wiem... ale cwanych to zapewne niewiele:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Szybkich to nie wiem... ale cwanych to zapewne niewiele:rolleyes: ...jak sama nazwa wskazuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Spoko - zaraz się same zjedzą i z bańki. :sick: Nie smakują sobie chyba... To prawda, tylko najszybsze i najcwańsze młode przetrwają. Widać, wszystkie cwane bo nie ubyło... Walczę od rana z lapkiem, bo się na hp-ka przenoszę i szlag mnie już trafia... a swoją drogą jak to człek zbiera pieczołowicie te różniaste programy i aplikacje co życie ułatwiają a potem jak ich zbraknie to doopa i trza wszystko przenosić, bo z moim szybkim inaczej internetem to ściągnąć nie mogę... Se ponarzekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ojjj, wiem o czym mówisz, jeszcze doskonale pamiętam, jak na samsunga się przesiadałam, 3 dni psioczyłam. Czwartego dnia zobaczyłam światełko w tunelu, więc BĘDZIE LEPIEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts