TAR 12.01.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ja uzytki mam spakowane wszystkie w jednym katalogu i przenosze caly katalog, potem instalacja i z banki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Bo Ty jesteś porządnicka a ja wręcz przeciwnie... Ale chyba sobie stworzę taki katalog wreszcie i skończą się problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 eee tam lata praktyki, doswiadczenia i mnogosci awarii :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wszystkie instalski też mam w jednym katalogu. Powodzenia Łosiczka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie wiem czy wytrzymam zanim się dorobię tego kataloga... Na razie mnie ten laptok wcurwia niemożebnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Moje instalki też w jednym miejscu, z tym nie było takiego kłopotu. Ale 3 dni walczyłam z dostosowaniem, preferencjami wyświetlania, opcjami domyslnymi. Osia, od teraz za dwa dni będzie już ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) jeden wieczor zajelo mi przestawienie sie z xp na 8, nauczenie funkcji, skumanie ulatwien. przesiadlam sie z asusa na samsunga ale dramy nie bylo. wytrwaj Osia Edytowane 13 Stycznia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Winde mam tą samą, asus na hp zamieniony ale ustawień wszystkich jeszcze nie ogarnęłam... Tamten użytkowałam już 3 lata i pewnie o niektórych ustawieniach swoich to dawno zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Przechodziłam z xp powoli .... najpierw vista (którą lubiłam wbrew wszystkim) teraz 7. Ciekawa jestem tej 8, czy faktycznie jest taka lekko pogięta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ja z xp przeszlam plynnie na 8 (choc wiem, ze sporo ludzikow ma z nim problemy) jak dla mnie jest bardzo intuicyjny jak sie zna pare mykow ulatwiajacych, 7 mi jakos nie podpasowal choc ponoc podobny do 8 nie wiem nie uzywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Przechodziłam z xp powoli .... najpierw vista (którą lubiłam wbrew wszystkim) teraz 7. Ciekawa jestem tej 8, czy faktycznie jest taka lekko pogięta?? Vistę też lubiłam Do 7 też się przyzwyczaiłam tylko ustawienia tego lapka mnie drażnią, bo tam miałam wszystkie ułatwienia, które przez cały czas użytkowania udało mi się włączyć a tu... tabula rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja z 7 zadowolona bardzo jestem, bardzo łatwo się przesiadało z xp. 8 jest awaryjna jeszcze, może za rok będzie bardziej niezawodna, po kolejnych poprawkach szczelności i innych ważnych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nie wiem, co oznacza "awaryjna", że co .... wyłącza się, foldery usuwa czy jakieś inne czary-mary? Pytam poważnie, nie mam pojęcia na czym może polegać awaryjność systemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Depesia co ty mowisz, jaka awaryjna 8? uzywam od roku i nie mam zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No różne cudeńka się dzieją jeszcze, takie jak piszesz też. Ale najlepiej poczytać samemu: http://www.dobreprogramy.pl/Scorpions.B/Rok-z-Windows-8-czy-system-okazal-sie-byc-godnym-nastepca-Siodemki,45973.html http://artykuly.softonic.pl/czy-warto-instalowac-windows-8-argumenty-na-tak-i-na-nie http://technologie.newsweek.pl/windows-8--jest-dobry--ale-jeszcze-nie-instalujcie,89182,1,1.html I sama zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A dla mnie 8 to czarna magia. Ja mam vistę już tyle lat i teraz córci kupilismy z 8. No to ja nawet włączyć nie umiem. I dlatego czekam, bo może do lata (mam zamiar wtedy wejść w kredycik na lapciopik) wymyślą cosik lepsiejszego tudzież łatwiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 oj tam niech sobie pisza co chca. nie bede wmawiac garbatemu, ze ma plecy proste nie dam sobie powiedziec, ze jest be skoro uzywam i jestem zadowolona. ale jesli ktos ma problem z przyswajaniem nowosci-innosci to rzeczywiscie powinien sobie kupic 7, nie czarujmy sie, 8 jest inna ale mozna sie przyzwyczaic. jest stabilna, nie zwiesza sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Swoje na 8 nawyzywałam, pół godziny gapiłam się w ekran bo nie mogłam znaleźć gdzie się ścierwo wyłącza ... ale już jest ok. To tak jak z nowym autem. Wsiadasz i wszystko jest nie tak. A jak się człowiek przyzwyczai to sam się z siebie śmieje - że marudny Łośka - cierpliwość to cnota. A żeś ty niecnotliwa - to się wqrwiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Przyrównanie do auta Jeżyczko bardzo trafne. Masz rację. Przypomniałam sobie, jak to było a jak jest. To może i z tem ósemkom sobie zanabendem w końcu nie mogie być aż tak stara coby się nowości bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Łośka A żeś ty niecnotliwa - to się wqrwiasz No ja nie wiem Jeżowa czy to nie czas już się w kulkę zwinąć dla bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts