AGP 03.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Łośka, mnie niestety też strasznie wolno działa ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ania, może kiedyś uda Ci się obziorać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 A ja chcę tylko zapytać dlaczego, żeby popatrzeć co rozrabiasz tam u się muszę szwendać się po jakiś obcych landach??? Siemanko Moosiczko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.08.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ania, może kiedyś uda Ci się obziorać Pozdrawiam w dowolnym tłumaczeniu - obziorać - zeskrobać, pozbyć się - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No, przecież. Pozbyć się wolnego łącza na rzecz szybkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A ja chcę tylko zapytać dlaczego, żeby popatrzeć co rozrabiasz tam u się muszę szwendać się po jakiś obcych landach??? Siemanko Moosiczko:wiggle: A bo Kochanieńka mnie tu pozjadało kupę zdjęć i postów I ze zŁOŚci , siem Oś wyprowadził tam gdzie posty i foty nie znikają... Cieszę się, że dogrzebałaś się do moich ostępów, bo o postępach w budowie jakoś chyba nie ma co specjalnie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 w dowolnym tłumaczeniu - obziorać - zeskrobać, pozbyć się - Nie wprowadzajcież zamętu Dobry Człowieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No, przecież. Pozbyć się wolnego łącza na rzecz szybkiego. Hhehe mnie tyż raz lepiej a raz gorzej działa mimo, że na kablu głownie polegam... Komórkowe mnie lepiej śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Aaaaaaa, teraz kumam, ale ciekawe ... mi jeszcze zdjęć forum nie pożarło - pożarł Fotosik, odkąd zaczął być płatny ... Odnoszę wrażenie, ba nawet jestem dziwnie spokojna, że tylko Depsia ma wolniejsze łącze od mojego .... operatorska ich mać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Odnoszę wrażenie, ba nawet jestem dziwnie spokojna, że tylko Depsia ma wolniejsze łącze od mojego .... operatorska ich mać !!! Jeszcze Jeżykowa ma dębowe łącze... I jej działa kiedy chce... DĄB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Tiaaaa... Ja to mam takie łącze, że obejrzenie filmiku na YT jest... niemozliwe. Rozmawiać na skypie też nie mogę - tylko pisać, jak próbuję gadać, to głos się rwie, łącze za słabe. Ech, szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 U mnie skajp działa... może nie zawsze rewelacyjnie ale dogadać się nawet konferencyjnie można ( ino wtedy bez wizji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 W porywach dobrego humoru mojego łącza to ja mogę nawet teledysk na YT obejrzeć .... ale ze mnie szczęściara!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.08.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Hejka Losico ...... Domek zajebisty masz ....... miejsce tez mniamusne ...... wybralby sie czlowiek na jakies wakacje ......... kurcze pomarzyc dobra rzecz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Przyjeżdżaj, tylko zabierz coś na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.08.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Łośka, mnie niestety też strasznie wolno działa ;-( Z racji, że już działa (okazało się, że jednak wina leżała po stronie dostawcy - uszkodzony maszt przekaźnikowy) przeleciałam cały dziennik. I mam wielką żałość, że z yetusiami być nie mogłam ;-( Ale za yetim powiem, pakujcie się i na weekend w łódzkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Żeby to takie proste było... tym razem nie damy rady... Ale obiecuję, że na następne spotkanie postaramy się przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Siemanko w ten zimny i wietrzny wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.08.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Siemanko w ten zimny i wietrzny wieczór! Cześć brazuniu Wcale nie jest wietrznie... chyba, że siem któś fasoli najadł był... Chłodno, ale bez przesady, mnie taka pogoda odpowiada No i nie mam kominka coby se rozpalić więc pod kocykiem siedzę... Jest przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja chyba zaniedługo wypróbuję kozę w sypialni, robi się jesiennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts