Gagata 14.01.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Też jestem PRZEKONANA, że Łosia swojej cnoty będzie bronić do upadłego! (UPADŁEGO Łosia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zgadzam się z Sipatką, Ty Jeżowa lepiej trenuj zwijanie się i wystawianie kolców w celach obronnych;)Poczytałam o 8 windowsa od tymi linkami od Depsi ....... nie jest taki zły, piszą że się nie zawiesza, jest bardzo szybki i bezawaryjny. Chyba pomyślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2014 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To tak jak z nowym autem. Wsiadasz i wszystko jest nie tak. A jak się człowiek przyzwyczai to sam się z siebie śmieje - że marudny Gówno prawda... ja uwielbianm auta więc nic mi w "nowym" nie przeszkadza Co do cnoty toś nie odkryła Ameryki... wew tym wieku cnotę posiadywać może jedynie pani Krysia z pis(zd)u To może i z tem ósemkom sobie zanabendem w końcu nie mogie być aż tak stara coby się nowości bać Łósemka jest inna zdecydowanie wolę vistę i 7 ale wiadomo progres musi być... Też jestem PRZEKONANA, że Łosia swojej cnoty będzie bronić do upadłego! (UPADŁEGO Łosia...) Żebysz to jeszcze było czego ale cnoty... zresztą jak pisałam wyżej w tym wieku wianek to już wielkiej wartości ni ma a i amatorów nań ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.01.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ... w tym wieku wianek to już wielkiej wartości ni ma a i amatorów nań ciężko znaleźć Proszę ! Jaka życiowa mądrość przez kopytnom przemawia ! No ja nie wiem Jeżowa czy to nie czas już się w kulkę zwinąć dla bezpieczeństwa Ale zwinąć się nie zaszkodzi ... ( profilaktycznie jakbym za co inszego oberwać miała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.01.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Osiu, a może w takim razie Linuxa? Wygląda teraz już prawie tak samo. A jest na pewno dużo stabilniejszy i nie ma na niego wirusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No a jak z programami na Linuxa, te z W7 współpracują z L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.01.2014 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Proszę ! Jaka życiowa mądrość przez kopytnom przemawia ! Ale zwinąć się nie zaszkodzi ... ( profilaktycznie jakbym za co inszego oberwać miała ) [ATTACH=CONFIG]235095[/ATTACH] Bój się... zwłaszcze zem przeczytała o "centralnej"... się tłomaczy osoba skond ma takowe wieści.... Osiu, a może w takim razie Linuxa? Wygląda teraz już prawie tak samo. A jest na pewno dużo stabilniejszy i nie ma na niego wirusów Do llnuxa nie dojrzałam tak jak i do zamiennika łorda:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ooo, a ja z MS Office pożegnałam się definitywnie ponad rok temu i wcale nie żałuję! Mam Open Office, bez najmniejszego problemu czyta wszystkie dokumenty MS Office i zapisuje też w formacie MS, jeśli się chce. Nie ma tylu wodotrysków i fajerwerków, ale jest legalny i darmowy! W obsłudze jak MS Office 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 DPSiu wszystko zależy jakich programów potrzebujesz. Niestety większość tych, które pracują na W7 lub 8 nie współpracują z L. Natomiast jest sporo zamienników. Sama wspomniałaś Open Office.Specjalistycznych programów raczej nie ma, one są pisane zazwyczaj na W, ale jeśli komputer ma służyć jako przeglądarka internetowa + poczta + zdjęcia + napisanie jakiegoś dokumentu to każdy obecnie oferowany system da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Muszę chyba poczytać o L, praktycznie nic o nim nie wiem, nawet nie wiem, jak wygląda pulpit z zainstalowanym L i na jakiej zasadzie to działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Bój się... zwłaszcze zem przeczytała o "centralnej"... się tłomaczy osoba skond ma takowe wieści.... Aaaale, że o co chodzi kopytnej ? ... bo się już z Jeżem łebadwa zwijamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No co ja poradzę, żę jeż, zwinięty czy rozwinięty - śmieszny jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kolcok, jakby Cię kto nie znał to może by Ciebie uwierzył, żeś taka strachliwa... ale nie za mnom bruner te numery:p Gagata, rzeczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Małe jeże to słodziaki są, co roku na podwórku mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Śmieszny nie śmieszny - jak zwinięty to bezpieczny. Bo to kolce ma i kopać nie warto. Zresztą i tak nie wiadomo gdzie ma dooope a po głowie to tylko świnia bije nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jeżysiu coby Osia nie wyskoczyła z propozycją jak zajączek;) "Ty Jeż pierdnij żebym miał jakiś punkt odniesienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jeżysiu coby Osia nie wyskoczyła z propozycją jak zajączek;) "Ty Jeż pierdnij żebym miał jakiś punkt odniesienia" To mnie pokonałaś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.01.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja pitolę idę po ścierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Aaaaa!!!!!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts