Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgadzam się z Sipatką, Ty Jeżowa lepiej trenuj zwijanie się i wystawianie kolców w celach obronnych;)

Poczytałam o 8 windowsa od tymi linkami od Depsi ....... nie jest taki zły, piszą że się nie zawiesza, jest bardzo szybki i bezawaryjny. Chyba pomyślę ...

To tak jak z nowym autem. Wsiadasz i wszystko jest nie tak. A jak się człowiek przyzwyczai to sam się z siebie śmieje - że marudny :yes:

Gówno prawda... ja uwielbianm auta więc nic mi w "nowym" nie przeszkadza :yes:

Co do cnoty toś nie odkryła Ameryki... wew tym wieku cnotę posiadywać może jedynie pani Krysia z pis(zd)u :p

To może i z tem ósemkom sobie zanabendem :rolleyes: w końcu nie mogie być aż tak stara coby się nowości bać :no:

Łósemka jest inna zdecydowanie wolę vistę i 7 :) ale wiadomo progres musi być...:yes:

Też jestem PRZEKONANA, że Łosia swojej cnoty będzie bronić do upadłego!:cool:

(UPADŁEGO Łosia...:D)

Żebysz to jeszcze było czego ale cnoty... zresztą jak pisałam wyżej w tym wieku wianek to już wielkiej wartości ni ma a i amatorów nań ciężko znaleźć :lol2:

... w tym wieku wianek to już wielkiej wartości ni ma a i amatorów nań ciężko znaleźć :lol2:

Proszę ! Jaka życiowa mądrość przez kopytnom przemawia !

No ja nie wiem Jeżowa czy to nie czas już się w kulkę zwinąć dla bezpieczeństwa

Ale zwinąć się nie zaszkodzi ... ( profilaktycznie jakbym za co inszego oberwać miała :rolleyes: )

hedgehog_07.jpg

Proszę ! Jaka życiowa mądrość przez kopytnom przemawia !

Ale zwinąć się nie zaszkodzi ... ( profilaktycznie jakbym za co inszego oberwać miała :rolleyes: )

[ATTACH=CONFIG]235095[/ATTACH]

Bój się... zwłaszcze zem przeczytała o "centralnej"... się tłomaczy osoba skond ma takowe wieści.... :mad:

Osiu, a może w takim razie Linuxa? Wygląda teraz już prawie tak samo. A jest na pewno dużo stabilniejszy i nie ma na niego wirusów :yes:

Do llnuxa nie dojrzałam tak jak i do zamiennika łorda:bye:

Ooo, a ja z MS Office pożegnałam się definitywnie ponad rok temu i wcale nie żałuję!

Mam Open Office, bez najmniejszego problemu czyta wszystkie dokumenty MS Office i zapisuje też w formacie MS, jeśli się chce.

Nie ma tylu wodotrysków i fajerwerków, ale jest legalny i darmowy! :D

W obsłudze jak MS Office 2000.

DPSiu wszystko zależy jakich programów potrzebujesz. Niestety większość tych, które pracują na W7 lub 8 nie współpracują z L. Natomiast jest sporo zamienników. Sama wspomniałaś Open Office.

Specjalistycznych programów raczej nie ma, one są pisane zazwyczaj na W, ale jeśli komputer ma służyć jako przeglądarka internetowa + poczta + zdjęcia + napisanie jakiegoś dokumentu to każdy obecnie oferowany system da radę.