Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tez bym chciala by jednak chwilke polezal, u nas bialo i tak ladnie, bez wiatru. bylismy na 2 dluzszych spacerkach z siersciami. chociaz malemu nie bardzo sie podoba, biedulek wpadl w zaspe i musialam go szukac, w szarosci popoludnia, w jasnym kombinezonie byl niewidoczny w tym sniegu a on takie malenstwo 2,6 kg:D z wielkim uporem ciagnal do domku. Duzy Bialy zachwycony, wyszudral sie w sniezku, potem pomogl zamiatac schody wejsciowe, potem poganial za pilka od razu mial nauke szukania za free :D a potem pomogl jeszcze odsniezyc podjazd i sciezki. umeczon wielce, grzeje sie na swej sofce przy grzejniku, wieczor zapowiada sie spokojnie :)

Tia... wiedziałam dlaczego mnie wcurwiał ten śnieg... już go nie ma i jest kupa błota :mad:

Deszcz leje... se ponarzekałam ;)

Byłam u Veta, gruczoły opróżnione, grucha wracał obrażony na mnie i przez 1,5 godziny mnie nie zauważał :no:

Za to w Vetce zakochał się tym razem na "poważnie" i usiłował ją pokryć...:rotfl:

A ona mówi: a bo ja mam cieczkę... w domu... znaczy suka moja ma :rotfl:

Uśmiałyśmy się jak nie wiem, a kobitka znów ode mnie kasy nie wzięła :yes:

Szok... takie coś w dzisiejszych czasach:o

moj wiekszy jutro na gruczolki jedzie, on musi miec co najmniej raz w miesiacu oprozniane, bo stany zapalne mu sie robia i czopy trza pchac:sick: a on tak wyje wtedy a ja wyje razem z nim, bo krzywde mu robie:sick:. jest przeczulony na punkcie dupska. na szczescie mezu z nim pojedzie wiec jest prawdopodobne, ze po przyjezdzie przylezie sie poskarzyc swojej pani i w ramach utulania w krzywdzie bedzie zalegal na kolanach przez wieksza czesc dnia ;) ale sie zdziwi, bo mam jutro robote domowa plus sprzatanie i bede ganiac :D

Tez musze pojechac na sprawdzenie gruczołów gnida zaczyna się znowu drapać...

Byłam z nim dzisiaj na niedługim bo niedługim ale jednak, spacerku w lesie. Poszarpaliśmy się trochę o szarpaczka, poganialiśmy i wróciliśmy. Trochę za dużo się niedaleko dzików kręci, chociaż w okolicach domu jeszcze ich nie widziałam to sąsiedzi donoszą, że koło nich i owszem bywają. Wolę nie ryzykować, to moje głupie mogłoby rzucić się takiego kabana ... brrrryyy aż mi skóra cierpnie na myśl o ewentualnych konsekwencjach ....

kurka no nie wiem, po kosciach bialas mial kongo, wyl jak mial sie wyproznic, zatwardzenie na maksa. poza tym teraz to tylko i tak hydrolizowane bialko moze jesc, wiec nie dajemy zadnych kosci, tylko jablko, marchewke gotowana i takie tam. ma bardzo duzo ruchu, kupacze twarde ale co 6-8 tygodni jezdzimy na oproznianie, bo stany zapalne mial. maly z kolei nie ma zadnych problemow gruczolowych - nie wiem od czego to zalezy. w kazdym razie nie zamierzamy operacyjnie ich usuwac, zbyt inwazyjny zabieg.