TAR 18.01.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ja dzis kuchennie sie wyzywalam najpierw gruntownie posprzatalam, wywalilam sporo niepotrzebnych gratow a potem sie bawilam w gotowanie. jutro na obiad klopsiki indycze pietruchowe lub pieczarkowe, mizeria i ziemniaczki a do picia koktajl bananowo-truskawkowy (truskawy wlasne mrozone ) i teraz mysle czy jakiegos ciasta by nie upichcic choc laza za mna nalesniki z mascarpone polane cieplym musem z truskawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 To gdzie tam mojemu kapuśniakowi z grzankami .... aż wstyd normalnie:D Choinka z pokoju Młodej od tygodnia czeka na wyniesienie, gałązki sosnowe i stroik z wiatrołapu takoż. Ma ktoś ochotę podjechać i wyrzucić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 nie pokaze tego mojemu, bo bedzie chcial bym mu kapusniak zrobila, :lol2:dostalismy kapuche kiszona od mamy a ja juz mam przygotowane klopsiki i rozmrozone truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Też pomaleńku, po jednej - dwie sztuki wynoszę codziennie coś z dekoracji świątecznych na strych. Chociaż szkoda mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 a u nas juz sladu po swiatecznych dekoracjach nie ma, tydzien temu wszystko pochowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 My dziś rozebraliśmy choinkę z ozdób. Z igieł sama się rozebrała. Reszta stroików jeszcze została, ale w poniedziałek zamierzam wynieść wszystko. Też mi trochę żal jak i Depesi. Na oknie kuchennym kwitną wiosennie dzwonki karpackie w Ikei zakupione. Ale do mnóstwa śniegu za oknem bardziej pasują bombki niestety. Mróz siarczysty po -8 w dzień. Zima. Osia, wiem, nie zazdrościsz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ja też nie ... bo tak jak Łosiczka zimy nie lubię ... ale .... kto wie? ... może właśnie powinniśmy Ci zazdrościć Tolu, ...bo chodzenie po wodzie jest chyba bardziej niebezpieczne niż chodzenie po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ożeszkierwa ... po co wlazłam ... głodna się zrobiłam ( na naleśnika ) ... a tu środek nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 no i co z tego, nalesnika o kazdej porze mozna wciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2014 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 no i co z tego, nalesnika o kazdej porze mozna wciagac Jaaasne, że można. Ino potem nie każde pory .... można wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Chyba już zapomniałam, jak smakuje naleśnik, jakoś zawsze boję się, że utyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Biedny Kastuś TAR a kuchnię już masz zrobioną.... czy zabiłaś dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Biedny Kastuś Kastuś biedny???? To Depsia biedna:rolleyes: Chyba już zapomniałam, jak smakuje naleśnik, jakoś zawsze boję się, że utyję. Nie jestem pewna czy te dodatkowe dwa deko w biodrach gorzej by Ci zrobiło niż zgryzota:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mróz siarczysty po -8 w dzień. Zima. Osia, wiem, nie zazdrościsz mi W dodatku i do nas dziś w nocy przyszła... -3 i śniegiem sypnęło Ja też nie ... bo tak jak Łosiczka zimy nie lubię ... ale .... kto wie? ... może właśnie powinniśmy Ci zazdrościć Tolu, ...bo chodzenie po wodzie jest chyba bardziej niebezpieczne niż chodzenie po lodzie Czy ja wiem...? Ożeszkierwa ... po co wlazłam ... głodna się zrobiłam ( na naleśnika ) ... a tu środek nocy ... Miałam tościki hawajskie na kolację więc głodna nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Tiaaaa.. Jeszcze trochę i polecę omleta sobie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja też nie ... bo tak jak Łosiczka zimy nie lubię ... ale .... kto wie? ... może właśnie powinniśmy Ci zazdrościć Tolu, ...bo chodzenie po wodzie jest chyba bardziej niebezpieczne niż chodzenie po lodzie ...ale chodzenie po wodzie...może być podciągnięte pod miano cudu dziś sama sobie nie zazdroszczę, za duży ten mróz. Wolałbym basen, +28 i drink z parasolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jaaasne, że można. Ino potem nie każde pory .... można wciągnąć w kazde dresy wlaze, dzis nawet wlazlam w jakies stare kiedy pare kilosow mniej mialam. Chyba już zapomniałam, jak smakuje naleśnik, jakoś zawsze boję się, że utyję. dlatego nie odchudzam sie, raz na jakis czas jeden nalesnik nie zaszkodzi, na glowe za to szkodzi i na humor odmawianie sobie wszystkiego TAR a kuchnię już masz zrobioną.... czy zabiłaś dziada :no:to temat rzeka, mialam juz tyle terminow ustalanych, a gostek mial tyle nieszczesc, ze nie wiem czy w ogole zrobi. dostal czas do najblizszej soboty potem skladam pozew do sadu. choc najchetniej bym obtlukla dziada:mad: zobaczymy czy sie wywiaze, zarzeka sie ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Z tym obtłukiwaniem się wstrzymaj, bo o naruszenie nietykalności Cie oskarży ... Wieje i zimno, nawet gnida nie domagała się za bardzo spaceru ... Cały ranek walczyłam z wodą, później stwierdziłam, że to głupie, toć niedzielę mamy i teraz uprawiam PAL (popołudnie absolutnego lenistwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No cóż, może i geniuszem nie jestem, ale nie mam poczucia, że z moją głową coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No cóż, może i geniuszem nie jestem, ale nie mam poczucia, że z moją głową coś nie tak. Depesia moze sie zle wyrazilam, bez urazy kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts