Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

ja dzis kuchennie sie wyzywalam :D najpierw gruntownie posprzatalam, wywalilam sporo niepotrzebnych gratow a potem sie bawilam w gotowanie. jutro na obiad klopsiki indycze pietruchowe lub pieczarkowe, mizeria i ziemniaczki a do picia koktajl bananowo-truskawkowy (truskawy wlasne mrozone :D ) i teraz mysle czy jakiegos ciasta by nie upichcic choc laza za mna nalesniki z mascarpone polane cieplym musem z truskawek.

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My dziś rozebraliśmy choinkę z ozdób. Z igieł sama się rozebrała.

Reszta stroików jeszcze została, ale w poniedziałek zamierzam wynieść wszystko.

Też mi trochę żal jak i Depesi.

Na oknie kuchennym kwitną wiosennie dzwonki karpackie w Ikei zakupione.

Ale do mnóstwa śniegu za oknem bardziej pasują bombki niestety.

Mróz siarczysty po -8 w dzień. Zima.

Osia, wiem, nie zazdrościsz mi :no:

Mróz siarczysty po -8 w dzień. Zima.

Osia, wiem, nie zazdrościsz mi :no:

W dodatku i do nas dziś w nocy przyszła... -3 i śniegiem sypnęło :rolleyes:

Ja też nie ... bo tak jak Łosiczka zimy nie lubię ...

ale .... kto wie? ... może właśnie powinniśmy Ci zazdrościć Tolu, ...bo chodzenie po wodzie jest chyba bardziej niebezpieczne niż chodzenie po lodzie :)

Czy ja wiem...?;)

Ożeszkierwa ... po co wlazłam ... głodna się zrobiłam ( na naleśnika ) ... a tu środek nocy ... :(

Miałam tościki hawajskie na kolację więc głodna nie jestem...

Ja też nie ... bo tak jak Łosiczka zimy nie lubię ...

ale .... kto wie? ... może właśnie powinniśmy Ci zazdrościć Tolu, ...bo chodzenie po wodzie jest chyba bardziej niebezpieczne niż chodzenie po lodzie :)

...ale chodzenie po wodzie...może być podciągnięte pod miano cudu ;)

dziś sama sobie nie zazdroszczę, za duży ten mróz.

Wolałbym basen, +28 i drink z parasolką :cool:

Jaaasne, że można. Ino potem nie każde pory .... można wciągnąć :(

w kazde dresy wlaze, dzis nawet wlazlam w jakies stare kiedy pare kilosow mniej mialam.

Chyba już zapomniałam, jak smakuje naleśnik, jakoś zawsze boję się, że utyję. :(

dlatego nie odchudzam sie, raz na jakis czas jeden nalesnik nie zaszkodzi, na glowe za to szkodzi i na humor odmawianie sobie wszystkiego :D

TAR a kuchnię już masz zrobioną.... czy zabiłaś dziada :rolleyes:

:no:to temat rzeka, mialam juz tyle terminow ustalanych, a gostek mial tyle nieszczesc, ze nie wiem czy w ogole zrobi. dostal czas do najblizszej soboty potem skladam pozew do sadu. choc najchetniej bym obtlukla dziada:mad: zobaczymy czy sie wywiaze, zarzeka sie ze tak.:rolleyes:

Z tym obtłukiwaniem się wstrzymaj, bo o naruszenie nietykalności Cie oskarży ...

Wieje i zimno, nawet gnida nie domagała się za bardzo spaceru ... Cały ranek walczyłam z wodą, później stwierdziłam, że to głupie, toć niedzielę mamy i teraz uprawiam PAL (popołudnie absolutnego lenistwa):wiggle: