Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...ale chodzenie po wodzie...może być podciągnięte pod miano cudu ;)

dziś sama sobie nie zazdroszczę, za duży ten mróz.

Wolałbym basen, +28 i drink z parasolką :cool:

Też bym wolała ale przy aktualnej aurze to grzane wino i kominek preferuję :wiggle:

Z tym obtłukiwaniem się wstrzymaj, bo o naruszenie nietykalności Cie oskarży ...

Wieje i zimno, nawet gnida nie domagała się za bardzo spaceru ... Cały ranek walczyłam z wodą, później stwierdziłam, że to głupie, toć niedzielę mamy i teraz uprawiam PAL (popołudnie absolutnego lenistwa):wiggle:

Ja miałam DAL :)

U mnie dziś rano lodowisko na drogach i lód z nieba spadał.

Po pracy będę musiała odkuć samochód, bo pewnie przymarznie do kostki...

U mnie to samo. Na aucie skorupa ... na podwórku lodowisko...

Łośka - potrzeba jest wkleić kawałek twojej chałupy na balowym wewontku. Mogie ? Bez pytania się nie ośmielę co by dooopy wydepilowanej nie mieć .

Deskę z fundamentu na dom włażąca pokazać trzeba - a fotkę takową mam to im kawałek wykroje.

U mnie to samo. Na aucie skorupa ... na podwórku lodowisko...

Łośka - potrzeba jest wkleić kawałek twojej chałupy na balowym wewontku. Mogie ? Bez pytania się nie ośmielę co by dooopy wydepilowanej nie mieć .

Deskę z fundamentu na dom włażąca pokazać trzeba - a fotkę takową mam to im kawałek wykroje.

Wrzucaj...:yes:

u mnie też marznąca skorupa, nawet podgrzewana szyba nie daje rady :mad:

Połamałam dziś skrobaczkę do szyb :mad:

Według prognoz jeszcze cały dzisiejszy dzień i noc i jutro ma śnieg sypać. A od środy jeszcze ziiimniej.

U mnie pada cały czas ino nie śnieg a deszcz i to on tę skorupę produkuje...wrrr :mad:

Nie strasz... jest mi wystarczająco zimno :sick:

u nas 2 czy 3 lata wstecz padał taki marznący deszcz to na aucie miała centymetr lodu i samochód wyglądał jakby dla żartu ktoś polewał wodą i mroził warstwami :rolleyes: drzwi otwierałam niemal kopytem zapierając się o auto a odskrobanie coby dało się jeździć przy włączonym nadmuchu na szybę i grzaniem tylnej zajęło mi drobne 4 godziny :mad: