DPS 19.01.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Bez urazy, bez urazy... Gówniarze jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ...ale chodzenie po wodzie...może być podciągnięte pod miano cudu dziś sama sobie nie zazdroszczę, za duży ten mróz. Wolałbym basen, +28 i drink z parasolką Też bym wolała ale przy aktualnej aurze to grzane wino i kominek preferuję Z tym obtłukiwaniem się wstrzymaj, bo o naruszenie nietykalności Cie oskarży ... Wieje i zimno, nawet gnida nie domagała się za bardzo spaceru ... Cały ranek walczyłam z wodą, później stwierdziłam, że to głupie, toć niedzielę mamy i teraz uprawiam PAL (popołudnie absolutnego lenistwa) Ja miałam DAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nooo, bo Ty masz nowe szambo, szczęściaro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie, ja mam kanalizę , chociaż nie mam wodociągu... ot takie polskie paradoksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No proszę, to razem mamy Osiu wszystko, bo ja mam wodociąg, ale nie mam kanalizy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Tia... jak człek ma nogi w piekarniku a łeb w lodówce to ma średnio dobre samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Tia... jak człek ma nogi w piekarniku a łeb w lodówce to ma średnio dobre samopoczucie Staraj się trzymać tego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Znów śniegu napadało... zimno i nieprzyjemnie A do roboty trza się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 U mnie dziś rano lodowisko na drogach i lód z nieba spadał.Po pracy będę musiała odkuć samochód, bo pewnie przymarznie do kostki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 czyli na polnocy jest najlepiej, bo snieg lezy, mroz trzyma ale na drogach w miare sucho i nie slisko, od piatku zdazyli odsniezyc i wyjezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 U mnie dziś rano lodowisko na drogach i lód z nieba spadał. Po pracy będę musiała odkuć samochód, bo pewnie przymarznie do kostki... U mnie to samo. Na aucie skorupa ... na podwórku lodowisko... Łośka - potrzeba jest wkleić kawałek twojej chałupy na balowym wewontku. Mogie ? Bez pytania się nie ośmielę co by dooopy wydepilowanej nie mieć . Deskę z fundamentu na dom włażąca pokazać trzeba - a fotkę takową mam to im kawałek wykroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 u mnie też marznąca skorupa, nawet podgrzewana szyba nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.01.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Gosiu My od siebie rzut beretem. To i warunki bardzo podobne. Według prognoz jeszcze cały dzisiejszy dzień i noc i jutro ma śnieg sypać. A od środy jeszcze ziiimniej.Szukam ochotników do odkuwania i odladzania (jest takie słowo?) samochodu? Kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Po porannych skrobaniach ze strychu zabrałam plandekę i narzuciłam na samochód, ale na szyby zabrakło wzięłam stare prześcieradło i zakryłam przednią szybę.... Po kilku godzinach gdy potrzebowałam jechać szyba czysta, za to prześcieradło sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 U mnie to samo. Na aucie skorupa ... na podwórku lodowisko... Łośka - potrzeba jest wkleić kawałek twojej chałupy na balowym wewontku. Mogie ? Bez pytania się nie ośmielę co by dooopy wydepilowanej nie mieć . Deskę z fundamentu na dom włażąca pokazać trzeba - a fotkę takową mam to im kawałek wykroje. Wrzucaj... u mnie też marznąca skorupa, nawet podgrzewana szyba nie daje rady Połamałam dziś skrobaczkę do szyb Według prognoz jeszcze cały dzisiejszy dzień i noc i jutro ma śnieg sypać. A od środy jeszcze ziiimniej. U mnie pada cały czas ino nie śnieg a deszcz i to on tę skorupę produkuje...wrrr Nie strasz... jest mi wystarczająco zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dziewczynki, trzeba przykrywać szyby, a w czasie drogi mieć ze sobą płyn zimowy do spryskiwaczy i nie żałować.Jak trzeba to i szybę polać, coby odskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.01.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 u nas 2 czy 3 lata wstecz padał taki marznący deszcz to na aucie miała centymetr lodu i samochód wyglądał jakby dla żartu ktoś polewał wodą i mroził warstwami drzwi otwierałam niemal kopytem zapierając się o auto a odskrobanie coby dało się jeździć przy włączonym nadmuchu na szybę i grzaniem tylnej zajęło mi drobne 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 jak sie ciesze, ze mam autko w garazu, biedny moj mezus - on musi skrobac swojego automobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja swoje zostawiłam przed blokiem i na piechotkę. Się cieszę, że mam niedaleko, bo w Łodzi to nawet tramwaje chyba do torów przymroziło bo nie jeździły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 mam dobre 25 km wiec bez auta troche kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts