Arctica 20.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nasze do garażu nie wlazło durne... ciekawe kto go odskrobie jak trzeba będzie po zakupy jechać Poczekam na odwilż... głodem mnie nie weźmie biała wredota!!! Coś tam w zamrażarce znajdę, hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A jakby co to sianko od krówek na wywarek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.01.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 u nas 2 czy 3 lata wstecz padał taki marznący deszcz to na aucie miała centymetr lodu i samochód wyglądał jakby dla żartu ktoś polewał wodą i mroził warstwami Moje auto tak wczoraj po pracy wyglądało. Na szczęście warstwa cieńsza i udało mi się odskrobać szyby. Przejechałam 11 km i nic nie odmarzło. Dopiero w nocy w garażu spłynęło. A dziś śnieg sypie, to się będziemy odkopywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 stanowczo wole odkopywac ze sniegu i jezdzic po sniegu niz zeskrobywac lod i jezdzic autem po lodowichu , chyba nawet lancuchy by nie pomogly, moze jaka kolczatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 u mnie jednak plandeka i prześcieradło pomagają - zdejmuję to i auto gotowe do drogi prześcieradło stawiam obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 TAR, kolczatka na ulicach miast jest u nas zabroniona Łańcuchy chyba tylko w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Musiałam dzisiaj i odśnieżać i częściowo zeskrobywać, wczoraj marznący deszcz padał. Na szczęście dosypało lekko śniegiem, więc jakoś dało się dojechać do szkoły .... Współczuję kierowcom w Poznaniu, osobiście nawet bym nie myślała o wyjechaniu w takich warunkach!!! Osiczka, ciekawe zjawisko masz tam u siebie ... kanaliza jest, wody nie ma ... to chyba macie najczystszą kanalizę w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 TAR, kolczatka na ulicach miast jest u nas zabroniona Łańcuchy chyba tylko w górach. to wiem, tak se gdybam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 My dzisiaj odpuściliśmy wyjazd niekonieczny do miasteczka. Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Osiczka, ciekawe zjawisko masz tam u siebie ... kanaliza jest, wody nie ma ... to chyba macie najczystszą kanalizę w Polsce Polska to jest bardzo dziwny kraj... Złożyłam szafkę pod akwa... jeszcze parę dni i może to ustrojstwo ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jak ogarniesz, to koniecznie duuużo fot akwariuma poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Teraz musimy spuścić z niego wodę, przestawić grata na właściwe miejscówkie, dopełnić, dodać filtr wewnętrzny i czekać aż się woda wykrystalizuje... jakieś 2 tygodnie i będę focić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osia, nie spuszczajcie całej wody, bo zaburzycie florę bakteryjną akwa. Zostawcie co najmniej 1/3 wody i jak będziecie dolewać to też nie wszystko na raz, bo rybki mogą nie przeżyć takiego szoku. Najpierw dolej do połowy, po jakimś czasie (nastepny dzien) kolejną 1/4 i potem do pełna. Zaoszczędzicie rybkom szoku termincznego i biologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Wiem... już tak robiliśmy przy zabraniu akwa od szwagra... wieżliśmy je z wawki 100 km... woda spuszczona do minimum, ryby w słoiku... o dziwo jeno 2 nie przeżyły i to te które zostały w akwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zdjęcia akwarium koniecznie ... bardzo lubię patrzeć na akwaria (pod warunkiem, że są w nim ryby) ale sama nie chcę mieć, za dużo roboty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jak odpowiednio duże i z dobrymi filtrami to wcale nie tak dużo tej roboty:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jak mieliśmy takie duże, to czyszczenie było mniej wiecej raz na pół roku, nie częściej. No to czekamy na te zdjęcia, jak już będzie akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No właśnie wszyscy mówią, że im większe tym roboty mniej... mamy od ponad miesiąca... w ostatniego łykenda czyściliśmy filtr, zajęło to 20 min... Teraz najgorsze... przestawić to na nową szafkę i nie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 To z wielkością i czyszczeniem to poniekąd prawda. U nas niestety glony wlazły i wszystko umierało. Nie daliśmy rady. Kot za to był zasmucony, bo zlikwidowaliśmy mu interaktywną telewizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Biedny kot, to już pod znęcanie się nad zwierzętami podchodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts