DPS 25.01.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ma przesłodkie oczy, smutne i mądre. Ale jak pisze jagna - ma wielkie szczęście, że do Was trafiła. Rana bardzo paskudna, ale ona na pewno wie, że jej pomagacie, inaczej nie dałaby się dotknąć. Będziesz miała słodziaka - przytulaka, który będzie Cię kochał jak nikt na świecie. Osiu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Przestańcie, bo się zaczerwienię No zostanie, bo jakoś tak nie mam sumienia byle komu oddać... Nasza wetka wraca dopiero w poniedziałek... Zaczęła już dziś na nasz widok merdać ogonem... Gruchy nie dopuszczam, bo najpierw trzeba koleżankę wyleczyć, potem odpchlić, odrobaczyć i wykapać a potem zapoznawać z nieokrzesanym kawalerem A tak poważnie to nie chcę jej nadmiernie stresować ... A teraz coś z zupełnie innej beczki... Gender... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Osia no jak mogłaś a jak będziesz go suni przedstawiać to bez tego kubraczka co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Zaczęła już dziś na nasz widok merdać ogonem... Strasznie mi jakoś oczy łzawią na widok takich zdań. Alergia jakaś czy co?.... A Gruby jest jak żywa reklama Gender: jemu tam wszystko jedno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Osiczka, kochana jesteś i WIELKA, że pomagasz psince i że zostawić chcesz ją u was. Ale obawiam się, że te rany w pachwinie trzeba jak najszybciej zaszyć, bo wyglądają na paskudnie głębokie. Może jakiś inny wet by wam dopomógł? Utrzymanie otwartej rany bez zakażenia to trudna sprawa a odkażanie jest bolesne.I pewnie natychmiast powinna dostać antybiotyk żeby zapobiec rozwojowi zakażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Osia masz dobre serce, a psina ma szczescie A jak ja pokazalam mojego szczeniora w rozu to nie byl gender tylko pedalski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A ona nie była już szyta...? Grucha - :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 wiesz co TAR-cia biały puchaty w różowym kubraczku wyglądał słodko:lol: ale hrabia w różowym łeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A jak ja pokazalam mojego szczeniora w rozu to nie byl gender tylko pedalski;) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A jak ja pokazalam mojego szczeniora w rozu ( "różu" - mój komentarz ) to nie byl gender tylko pedalski;) miałaś pecha ... kwestia timing'u (czyli bycia na czas...) PS. ...dlaczego nie ma sławnych perkusistek ??? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ojej, nie szczenior był pedalski tylko miał pedalski kubraczek:rolleyes:... bo to bez bicia się przyznaję ja wyznałam:p Osia JESTEŚ WSPANIAŁA!!! I nawet możesz się zarumienić... jesteś wielka, kochana i wspaniała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Osia no jak mogłaś a jak będziesz go suni przedstawiać to bez tego kubraczka co Oni się znają z daleka, bo my czasem dokarmialiśmy te bezpańskie... tylko Sonia ( imię suczy nadane przez państwa, którzy całe wakacje tu mieszkali w domku letnim ) się go bała, bo wielki Strasznie mi jakoś oczy łzawią na widok takich zdań. Alergia jakaś czy co?.... A Gruby jest jak żywa reklama Gender: jemu tam wszystko jedno.... Gruby ma wywalone na kolory a kurtki lubi, bo mu ciepło, tylko ja się wstydzę... A różowego chronicznie nie znoszę... kurteczkę nam teściowa szyła z kurtki narciarskiej zanabytej na szmatach... z kolorem trafiła bosko... Osiczka, kochana jesteś i WIELKA, . Że jestem WIELKA to wiem ale za leniwa coby się odchudzać A jak ja pokazalam mojego szczeniora w rozu to nie byl gender tylko pedalski;) Mały biały w różowym to pedalski a wielki czarny w różowym to gender A ona nie była już szyta...? Grucha - :rotfl: Nie była... ten głąb miał ją dziś od nas zabrać ale chyba mu "buty uszyję" w poniedziałek w gminie i zarządam kasy na innego weta, bo ten się nie wywiązuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 25.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Osia, jesteś dobra dusza, wiesz o tym?Psiuni mi bardzo szkoda. Ja bym najchętniej wszystkie zwierzaki pozbierała z okolicy. Kawaler piękny i jaki duży! Ile on ma "w kłębie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A terozki akwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kawaler piękny i jaki duży! Ile on ma "w kłębie"? Gruch ma 90, ale ma małą klatę i jest suchy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 oooooooooo je kolorowe tiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ooo, śliczne tiwi, ale nie ociagaj się Osiu, daj więcej kanałów z tego tiwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Proszę źle nie interpretować moich intencji JESTEŚ WIELKA DUCHEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 25.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Gruch ma 90, ale ma małą klatę i jest suchy:bye: To kawał faceta! Akwa bardzo ładne. Planujesz jeszcze jakieś rybki? Ja uwielbiam neonki. T. dał się namówić, jak mieliśmy 300 litrów. W pewnym momencie mieliśmy około 50 szt neonek. Niestety jakaś zaraz wlazła i ostało się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Akwa to doskonałe tv dla zwierzaków. A neonki to prześliczne rybki som.No gupiki też, szczególnie te z ogonami jak welony i pawimi oczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts