Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Ma przesłodkie oczy, smutne i mądre. :(

Ale jak pisze jagna - ma wielkie szczęście, że do Was trafiła.

Rana bardzo paskudna, ale ona na pewno wie, że jej pomagacie, inaczej nie dałaby się dotknąć.

Będziesz miała słodziaka - przytulaka, który będzie Cię kochał jak nikt na świecie. :D

Osiu - :hug:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przestańcie, bo się zaczerwienię ;)

No zostanie, bo jakoś tak nie mam sumienia byle komu oddać...:no:

Nasza wetka wraca dopiero w poniedziałek...:sick:

Zaczęła już dziś na nasz widok merdać ogonem... Gruchy nie dopuszczam, bo najpierw trzeba koleżankę wyleczyć, potem odpchlić, odrobaczyć i wykapać a potem zapoznawać z nieokrzesanym kawalerem ;)

A tak poważnie to nie chcę jej nadmiernie stresować ...:rolleyes:

A teraz coś z zupełnie innej beczki...

Gender...

IMAG0721mały.jpg

Osiczka, kochana jesteś i WIELKA, że pomagasz psince i że zostawić chcesz ją u was.

Ale obawiam się, że te rany w pachwinie trzeba jak najszybciej zaszyć, bo wyglądają na paskudnie głębokie. Może jakiś inny wet by wam dopomógł? Utrzymanie otwartej rany bez zakażenia to trudna sprawa a odkażanie jest bolesne.

I pewnie natychmiast powinna dostać antybiotyk żeby zapobiec rozwojowi zakażenia.

Osia no jak mogłaś:rotfl: a jak będziesz go suni przedstawiać to bez tego kubraczka co :lol2:

Oni się znają z daleka, bo my czasem dokarmialiśmy te bezpańskie... tylko Sonia ( imię suczy nadane przez państwa, którzy całe wakacje tu mieszkali w domku letnim ) się go bała, bo wielki :rolleyes:

Strasznie mi jakoś oczy łzawią na widok takich zdań. Alergia jakaś czy co?....

A Gruby jest jak żywa reklama Gender: jemu tam wszystko jedno.... :lol2:

Gruby ma wywalone na kolory a kurtki lubi, bo mu ciepło, tylko ja się wstydzę...:rotfl:

A różowego chronicznie nie znoszę... kurteczkę nam teściowa szyła z kurtki narciarskiej zanabytej na szmatach... z kolorem trafiła bosko...:lol2:

Osiczka, kochana jesteś i WIELKA, .

Że jestem WIELKA to wiem ale za leniwa coby się odchudzać :p

A jak ja pokazalam mojego szczeniora w rozu to nie byl gender tylko pedalski;)

Mały biały w różowym to pedalski a wielki czarny w różowym to gender ;):rotfl:

A ona nie była już szyta...? :rolleyes:

Grucha - :rotfl: :rotfl:

Nie była... ten głąb miał ją dziś od nas zabrać ale chyba mu "buty uszyję" w poniedziałek w gminie i zarządam kasy na innego weta, bo ten się nie wywiązuje...:mad: