Moose 31.08.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja chyba zaniedługo wypróbuję kozę w sypialni, robi się jesiennie... Ło matko DEPSIA właśnie mnie uświadomiłaś, że czas najwyższy kominek zamówić i montować... Nie mam już siły, tyle rzeczy jeszcze nie zrobionych a idzie jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kochana - z kominkiem to MUSISZ się spieszyć, to się nie da w jeden dzień, a w doopę zimno sie robi. Do dzieła, dasz radę, bo musisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Coraz bardziej podoba mi się pomysł z kozą w sypialni .... ciekawe, czy u mnie by wypaliło ...??? Pogoda wredna, kocham swój kominek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Do dzieła, dasz radę, bo musisz! Tak mnie mów , bom w marazm i czarnowidztwo jakoweś popadła... Kopa w doopę ( zmarzniętą w niedalekiej przyszłości... ) mnie trza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Oj tak tak zimno z dnia na dzień coraz bardziej. Takie marne lato było a tu jeszcze jesień się tak śpieszy że człowiek nie wie czy przypadkiem od razu w kozaki nie wskakiwać.... Echhhh gdzie te jesienne spacery w ciepłym słonku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Osia - im prędzej weźmiesz byka za rogi, tym lepiej i tym mniej zmarzniesz, więc nie obijaj się, kochana, tylko bierz się do pracy! Jak mówiłam, dasz radę, to nic takiego, jesteś po prostu trochę zmęczona, ale to przecież nic takiego, każdy bywa zmęczony i musi dac radę. Brazunia - jesli masz tam możliwość dojścia do komina, to pewnie by wypaliło, bo czemu nie? Tylko to najlepiej by nabyć jakąś ceramiczną, kaflową, porządniejszą, a nie taką blaszaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Osia - im prędzej weźmiesz byka za rogi, tym lepiej i tym mniej zmarzniesz, więc nie obijaj się, kochana, tylko bierz się do pracy! Oki zaczynam poszukiwania coby potem nie beczeć Dżizuz, przeca ja siem nie znam na kominkach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A NA RAZIE MACIE TROCHĘ NOWYCH FAKTÓW W kONTYNUACJI... POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 się tak z Łosia propagandowego nie róbcie baneru Ona wredna jest - dla wykonawcy .......... dba,dba, o ognisko żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Łosiu - poszłaś do przodu to kiedy przeprowadzka? według marzeń przynajmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ooo, to rzeczywiście są postępy! Jak już będzie hydraulika, to właściwie mozna się wprowadzać! Kominek tylko jeszcze szybciorem i - wiooooo! Do domku!!! Wusię zapytaj, też się na budowę wprowadzała, a jaka szczęśliwa była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 się tak z Łosia propagandowego nie róbcie baneru Ona wredna jest Toś se nagrabił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Łosiu - poszłaś do przodu to kiedy przeprowadzka? według marzeń przynajmniej? Wg marzeń to miała być w zeszłym roku w grudniu... Teraz nie planuję... jak się wsio zrobi to się przeprowadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ooo, to rzeczywiście są postępy! Jak już będzie hydraulika, to właściwie mozna się wprowadzać! Kominek tylko jeszcze szybciorem i - wiooooo! Do domku!!! Wusię zapytaj, też się na budowę wprowadzała, a jaka szczęśliwa była! kominek w przyszłym tygodniu załatwię... dziś muszę sie dokształcić kominkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Tyle, że ja kafli nie lubię, chociaż to i tak już nie problem, bo dojścia do komina z sypialni nie mam. Od wczoraj myślę, czy nie włączać na chwilę grzejnika, ale mi na razie szkoda tej energii ... Postępy w Łosiczkowym budowaniu obejrzę we wtorek, jak nastanie era nowego limitu, teraz po 5 minutach jeno górny pasek strony mi się otworzył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 cześć Łosiczko ...ja też nadrobię ... daj mi tylko trochę czasu ... PS przez chwilę palce mi się skrzyżowały ... ale je rozplotłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.09.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 cześć Łosiczko PS przez chwilę palce mi się skrzyżowały ... ale je rozplotłem Tiaaa... to pewnie z tego powodu te poślizgi.... Gwoździk szybciutko zapleć znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cześć Ewa, ależ mnie dogoniłaś! Super. Gratuluję postępów. Co do kominków, wejdź na http://www.kratki.pl my tam wybraliśmy fajny kominek do płaszcza wodnego z dużą szybą. Pozdrawiam. Ależ u Ciebie tempo:)!Ja muszę teraz gonić Ciebie:). papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cześć Przepowiadaczko Przyszłości .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 brazuniu i Gwoździku, ja zez natury to niecierpliwe stworzenie jezdem... ale budowa nauczyła mnie cierpliwości... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts